local-stats-pixel fb-conv-api

Spociņ,jociņ:)3

He, hei spociņ!!!!emotion

Jauna dieniņa jau klāt,varam dienas darbus sākt...emotion

Lai jums. visiem, jauki pavadīts laiks,šai saulainajā dieniņā.emotion

Pats galvenais, smaidam...emotion

1 - Govs pēc mākslīgās apsēklošanas domā: „Viņš izsargājās, jo viņam rokās bija cimds”.

2 - Zaķis ar kaķi satiekās un smejās, pienāk lācis un prasa, ko ķirdz kverpļi? Zaķis ar kaķi saskatās un saka - trigonometrija!

3 - Ir pienācis 2013., pienācis arī 1.autobuss-"Pansionāts", eh, cik var, ir laiks...

4 - Strazdi knābā Valēriju, pienāk Valērija sieva un saka:"Valērij, kur tu atkal esi nobāzis televizora pulti? Nav ar ko attaisīt aliņu!

5 - Vīrs no aizmugures stumj Moskviču. Atveras šofera puses logs un no tā izbāž galvu vilks. Vilks prasa:"Ko tu dari, deģenerāts tāds?" Vīrs atbild:"Pats tu ģenerātors, labāk izņem no ātruma- nevar pastumt!"

6 - Pastnieks teltī bāž avīzi, no tās izlien divi paveci kungi. Pastnieks:""Dari pats" pasūtījāt?" Kungi vienbalsīgi:"Nē, bet mums ir vīns!"

7 - Zīriņš satiek tārtiņu un prasa: „Kas tu tāds?” Tārtiņš: „Nezinu, bet kas tu esi?” Zīriņš: „Nezinu, man arī nav putnu kataloga”.

8 - Artemīda galīgā cukā slauc govi. Govs domā - "Ja es būtu govs, tad mani slauktu, bet tā kā es esmu traktorists Bulgārs es esmu laimīgākā govs šinī kūtī"

9 - "Cik rāmi deg ugunskurs un, kad tā cītīgāk ieskatās, tad rāmi deg arī manas bikses" mierīgi secināja Zigis un turpināja ķidāt zivis.

10 - Asaris lielās draugiem: "Vakar, veči, nu tāāāādam bļitkotājam norāvos.." Draugi: "Var jau stāstīt, tagad taču jūlijs, kur Tev bļitkotāji?"

11 - Itālis, soms un tatārs lido lidmašīnā. Abi priecīgi. Beigās, kad lidmašīna nolaižas, viņi saskaitās un izrādās, ka kāds palicis Drēzdenē.

12 - Gastrons stāv uz tramplīna un čurā baseinā. Uzraugs bļauj"Kāpēc tu stāvi uz trampalīna un čurā baseinā?", "A ko man peldēt baseinā un čurāt uz trampalīna vai?"

13 - Iet pa Dienvidu tiltu pingvīns.. Policists viņam jautā: "Ko Tu te dari?" Pingvīns: "Eu, tiešām.. Ko es te daru?"

14 - Jaunākajās klasēs zēni smukajām meitenēm bliež pa galvu ar grāmatām un vēlāk pieauguši brīnās, kāpēc smukās ir stulbas.

15 - Blondīnei piedzimst dvīņi. Pie sevis viņa domā: "tas viens no mana vīra, bet no kā tas otrs?"

16 - Satikās zaķis, lapsa un vilks. "Ko darīsim?" lapsa jautā. "Dzersim," atbild vilks. "Jā, jā, dzersim," zaķis piekrīt. "Ko dzersim?" atkal lapsa. "Kotletes ar kartupeļiem!" zaķis smej un vārtās pa zāli.

17 - Marģerts internetā pasūta gumijas lelli, viņam atved ķieģeļu čupu un šīferi. Būs man Puffen hauss, pa vāciski nopriecājās Marģerts.

18 - Jo vairāk pašnāvnieku, jo mazāk pašnāvnieku..

19 - Meitenīt, jums brunči gaisā. Cienītais, a jums tikai gaisā.

20 - Kontrolieris iekāpa pārpildītā autobusā. Nospļāvās un izkāpa ārā.

21 - Uz ceļa satiekas zaķis un alnis. Zaķis jautā "A nafig tev tik lieli ragi?" "A nafig tev tamborēts auseklis uz muguras?"

22 - Sieva divos naktī sagaida vīru pie durvīm ar mīklas rulli rokās. Vīrs atver durvis. Sieva:"Pīrādziņus ēdīsi?" Vīrs:"Nē, es jau pie Svetas paēdu"

23 - Meitenīte skrien pa pagalmu bļaudama, bumba, bumba, bumba. Pienāk sētnieks un saka, meitenīt, kliedz labāk - dīķis, dīķis... Meitenīte skrien tālāk un bļauj - dīķis, dīķis, dīķis.

24 - Uz ledus sēž bļitkotājs, pieslido tiesnesis un saka:"Jums, cienītais, jau sesto reizi fiksēta zona!" Bļitkotājs:"A šitais toč ir asaris?"

25 - Stārķis un stārķene nodarbojas ar seksu, pēc tam uzrodas cilvēks un atnes mazu stārķēnu un saka ”Uzmanīgāk, šitais jums izkrita ”

26 - Students brauc satiksmes autobusā. Juglas pieturā pieiet pie šofera un prasa: "Cik jums, Ilmār, gadu?" Šoferis atbild: "Liecies mierā, Aigar, es nesmēķēju un spirta arī man nav!" Students:"Nu bet, tēti, neesi tāds žmots...!"

27 - satiekas santehniķis, fiziķis un grāfs, brīdi skatās viens uz otru, tad visi saka: "Būtībā jau mēs darām vienu darbu: ēdam, kārnāmies, guļam un atkal visu no sākuma..."

41 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Smieklīgākie joki kādus esmu dzirdējis! haha

0 0 atbildēt
"Haha" nebija ko labaku darīt, kā kaut ko tādu ielikt spokos?
0 0 atbildēt