local-stats-pixel fb-conv-api

Mani šī gada FEILI27

352 18

Tā kā gads jau iet uz beigām, nodomāju padalīties ar dažiem maniem feiliem, kas šī gada gaitā ir notikuši. Nav nekādu fake stāstiņu, vienk kaut kas,savelkot šo 2011. gadu kopā, kas lika nedaudz pasmaidīt.

352 18 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Tev manšķiet ar tiem suņiem galīgi neiet emotion

79 0 atbildēt

Visa mana dzīve ir viens liels feils. Ja man nebūtu kauns, es sarakstītu arī savējos ;D Tev arī jautri gājis 

''Uzsitu sunim ar kāju pa dirsu.''

40 0 atbildēt

Ko lai saku! Turies tālāk no dzīvniekiem:D

31 0 atbildēt

 pienāca klāt un iekoda...

Cik bieži cilvēkiem tā gadās ? emotion Suns pienāk un prikolā nokož kāju ? 

17 0 atbildēt
Lux avatarsLux

Kuram tad negādās šādi tādi feiliņi. :D Ir gadījies paslīdēt un pakrist, un bariņš, kas gāja priekšā uzreiz pagriezās, lai paskatītos.

Arī gadās nobastot kādu stundu un satikt skolotāju. Nav diez ko patīkami. :D

5 0 atbildēt

ba. a es totāl tikko izgāzos. ar dziļāko pārliecību, ka lieku kolas krūzi uz galda nometu to zemē. kolas žēl. atļaušos vainot šo rakstu :D

4 0 atbildēt

super emotion hah mans fail - uzvelku gummijniekus eju ar dažam meiten;em nu klase uz skolu no vietējā veikālā domāju iziešu cauri peļķei like a boss a tur apakšā ledus paslīdu iekrītu peļķē izleju kolu made my day emotion

3 0 atbildēt

Tev gan cietsirdīga mamma emotion

3 1 atbildēt

Tev līdzsvara izjūta slikta emotion

2 0 atbildēt

ē, bet bija interesanti palasīt :D bildes arī labas piemeklētas ++ :))

2 0 atbildēt

SHVAKI SHVAKi

1 0 atbildēt

Suņi tevi kkā nemīl... emotion

1 0 atbildēt

hohoh Zoļiks. Zolitūde vislabākā

0 0 atbildēt

šis jau vēl nekas :D Ja maniem feiliem nebuutu bijusi tik daudz aculiecinieki, buutu sataisiijusis garaaku sarakstu :D

0 0 atbildēt

Nu šogad ganjau ar ledu problēmas nebūs emotion

0 0 atbildēt

a kam negadas  :D

0 0 atbildēt

Ja nekaitināsi suņus tad varbūt viņi nekodīs. Mani arī sakoda 2 reizes pirmajā reizē Es gāju ciemos pie kaimiņu meitenes bet viņas kaimiņam no auģšējā dzīvokļa tāds paliels suns tanī reizē sagadījās ka viņš bija vaļā es pagriezu viņam muguru un strauji virzījos prom un rezultātā iekampa pakaļā un tas bija tas laiks kad trakumsērgas potes potēja vēderā. P. S Un ja gadījumā mana bērnības draudzene tagad lasa manu feilu tad sirsnīgs sveiciens viņai! 2tro reizi iekoda kad pie draugiem spēlējos un nepamanīju laikam tas bija taksītis un rezultātā atkal kampiens pakaļā. No tā laika es pat pret trīceklīšiem izturos ar lielu bijību! 

0 0 atbildēt

tu suņiem nepatīc. :D

0 0 atbildēt

Tie nau "FAIL" bet gan tizli atgadījumu. neko tik traku neseskatu! 

0 1 atbildēt

Izstāstīšu savu feilu-Esmu pie vectēva ar māsu viņam ir liels suns vārdā roberts.Takā man ar māsu patīk kaitināt robi tad protams to darjām.Vectēvam ir šķūnis tāds kuram abās pusēs ir durvis.Mēs ar māsu abas stāvam vienā šķūņa galā pie durvīm  un saucam robi viņš skrien ,ieskrien iekšā bet es ar māsu izskrienam pa otrām durvīm un abas durvis aiztaisam ciet pēc tam pa lielajiem stikla logiem skatamies ko viņš dara...āa vienu reizi atstājām viņu uz 10 min. un ka nācām atpakaļ viņš bij piedirsis visu šķūni no bailēm..bet tas nav tas ko gribēju teikt...nu vienreiz atkal saucam robi un skrienam uz otrām šķūņa durvīm bet es paklūpu aiz kaut kāda vada..māsa aizskrien un pa durvīm ieskrien robis viņš sāka man kost kājā un norāva man kedu un aizskrēja pa durvīm kuras bij palikušas vaļā.Tā nu mana keda tika atrasta vienā krūmā un viņa smirdeja pēc čurām..Tas bij drausmīgi jo kedas nebij no lētajām..

0 2 atbildēt