local-stats-pixel fb-conv-api

Mājas gariņš: Izdzīts saimnieks!4

83 0

31. Augusts.
Johaidī! Nebiju ilgi rakstijis. Pēc sūdu lāča, smirdīgā kolhoznieka, nebiju spējīgs atcerēties kur noliku savu dienasgrāmatu, un roka arī necēlās rindas rakstīt. Skleroze 150 gados ar Rūda metāna gāzi, tas ir kā bezfilma paģirās.

1. Septembris.
Saimnieks nebija mājās. Pieķēziju izlietni ar saimnieka zupu. Kopā ar Rūdi izdomājām paskatīties to lielo kasti kur rāda visādas bildes. Kautkāds mērkaķis vārdā Donalds Daks, kļuvis par ASV prezidentu. Ptfū! Ieradās saimnieks, nepaspēju izslēgt kasti. Saimnieks sabijās, gandrīz atkal apdirsās.

2. Septembris
Izdomāju uztaisīt rudens tīrīšanu. Saņēmu drosmi un ar elles mašīnu, sasūcu visas apenes. Saimnieks ilgi meklēja, kur palikušas viņa visas apenes.

3. Septembris
Sagraiziju visas drēbes. Ierāvu pirkstā, maucība! Saimnieks izsatijās ļoti stilīgs ar tiem caurumiem. Vietējais bomārs pat gribēja aizdot savas drēbes, lai nestaigātu noplīsis. Saimniekam ienāca prātā, visās durvju ailēs sabērt sāli, lai nevarētu es iekļūt iekšā. Pēc tam sāli sabēru viņam zupas katlā. Domā mani sāls aizturēs pie durvīm, es to ēdu pusdienās.

4. Septembris
Pamaniju ka saimnieks kļuvis tievāks un sirmāks, nekā bija, kad ievācās manā dzīvoklī. Tā ir ka lien tur kur nevajag! Saimnieks krāsoja matus, lai neizskatītos pēc sirma seska. Samainoju krāsas uz oranžo. Ha, rižais orangutāns!

5. Septembris
Viena tantiņa sastāstija ka ar kadiķi un pīlādzi izkvēpina māju, un izkar krustu katrā istabā. Glupā vecene! Par to es viņa gultu piekāru pie grieztiem

83 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Gaidām nākošo saimnieku. Cerams nebūs tik bailīgs emotion
3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt