local-stats-pixel fb-conv-api

Mācības2

38 1

Parakājos pa datoru un te ir viens teksts, kuru sagatavoju savam kursam uz eksāmeniem lai mazliet izzviegtos... Skatos un domāju - "Ko es tajā laikā pīpēju? Laikam kko labi smagu..."

Datortīkli

·         Datortīkli ir iepirkumu tīkliņi datoriem, to detaļām un perifērijas iekārtām.

·         Datorus tīklā saslēgt ātri un ar aizvērtām acīm, lai neredzētu visas muļķības.

Interneta tipi –

·         Lēns. Tu liec bildei pielikumu, ko aizsūtīt kādam, bet tikmēr gliemezis ir ar foto kopiju aiztipinājis pie šī cilvēka un jau atgriezies.

·         Skolas internets. 8.00 Tu ieraksti adreses lodziņā draugiem.lv, 12.00 izmetās logina lapa, kurā ievadi e-pastu un paroli, 22:10 ielādējas sākumlapa.

·         Mājas internets. Neviens nesaprot kāpēc saka, ka mūzika velkās lejā no tīkla. Tā burtiski pati lec. Un filmas. Video. Spēles. Pusstundā maximums.

·         Darba internets. Draugiem.lv - iet ideāli, bet jebkura lapa, kas darbā reāli jāizmanto, ielādējas gluži kā draugiem.lv skolas interneta tipā.

·         Zagts internets. Tas ir bez vadiem. Pa tiešo no rūpnīcas zogam spaiņus, kuros trafiks uz svara ir. Nav ātrāka interneta par šo. It sevišķi, ja spainis ar to ir Tev rokās un to pamana likumsargi.

Par vadiem.

·         Datoram ir daudz vadu, taču labākais ir melnais. Ar to var arī iekaustīt citus. Iekšā datorā ir daudzi krāsaini vadiņi, no kuriem daļa atnāk no barotavas.

·         Internetam ir dažādi vadi.

o   Viens ir zagļu vads. parasta trose, pa kuru kojinieki skolām, atvainojos par izteicienu, pīzdo internetu.

o   Nākošais ir koaksiālais. Nosaukums galīgi greizs. Vecs kabelis, līdzinās padomju gludekļa vadam. Bet ja šo pieslēgs gludeklim, gludeklis mācēs uz krekliem un biksēm iegludināt jebkuru internetā pieejamo bildi.

o   Tam seko ekranizētais un neekranizētais vīta pāra kabelis. Nosaukums man vienmēr licies izvirtīgs. Kkāds savijies pāris. Sexam manuprāt nav vietas datorikā, bet tas tā.

§  Karoče, Ekranējums ir tāds spīdīga dzelzs sūdiņš, tāda kā lentīte. Tas ir tajā RJ-45 konektora galā. Konektors tas ir kas līdzīgs tamponam. To liek datorā, lai internets neplūstu no vada laukā un uz grīdas neviedotos interneta peļķe.

§  Neekranētais - vienkārši bez lentītes.

o   Optiskais kabelis - Te joki mazi. Šitam rīkam ar krēslu pāri neripināsi. Pārrausi šķiedru - pizdū, par izteicienu atvainojos, beigts un pagalam. Karoče,īsts nāvesrīks. Grandiozs ātrums - līdz 10 Giga čītiem sekundē. Apdolbīties no tā var.

38 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

atbildot uz zekje komentāru " pats sadomaaji,ja,nu baigais koomikjis,zin me... " zeķe, tava humorizjūta smird vairāk par niku... :D Un intelekta līmeni jau visi redzam - ja pat nemāki pieregoties... Un visam kursam bija jautri, jo kurss zin par ko ir joki. Tā kā zeķīt, ej bojā gaisu citur... :D

0 0 atbildēt

Man patika :)

Tik gribētu piebilst, ka darba interneta veidi ir divi: viens jau tevis minētais, bet otrs - draugiem.lv  (un dažiem pat inbox.lv) sisadmini ir nogriezuši un arī pārējās  noderīgās lapas ielādējas skolas interneta ātrumā.

0 0 atbildēt