local-stats-pixel fb-conv-api

Ļoti gudrs suns10

196 0

 

Miesnieks savā veikalā strādāja ļoti uzcītīgi,līdz pamanīja,ka viņa veikalā ir ienācis suns. Viņš centās suni,aiztriekt,bet tas atgriezās. Miesnieks piegāja sunim tuvām un ieraudzīja,ka tam mutē ir zīmīte,kurā teikts " Man lūdzu vajadzētu 12 cīsiņus un jēra stilbiņu. " Miesnieks dīvaini paskatījās uz suni un pamanīja viņam zobos 10 dolāru banknoti. Tā nu viņš paņēma naudu,pirkumus salika maisiņā un ielika sunim mutē. Viņš bija ļoti pārsteigts un izbrīnīts,tāpēc nolēma slēgt veikalu ciet un sekot sunim.

Suns izgāja laukā no veikala un devās uz krustojumu. Nolicis zemē maisiņu,viņš ar varenu lēcienu viņš aizleca līdz luksafora podziņai un to uzspieda.

Pēc tam viņš ļoti pacietīgi gaidīja zaļo gaismu un līdz ar to pārgāja pāri ielai uz autobusa pieturu. Liels bija miesniekam pārsteigums,kad suns sāka pētīt tabulu,cikos nāks autobuss,un vēl lielāks,kad suns nosēdās uz soliņa pieturā. Atnāca autobuss,suns aizskrēja līdz tā priekšpusei,paskatījās uz numuru un apsēdās atpakaļ pieturā. Pēc tam nāca īstais autobuss,un tajā iekāpa gan suns,gan arī miesnieks.

Autobuss brauc cauri visai pilsētai un pāris pieturas pirms galapunkta suns pieceļās no sēdvietas,stāvot uz divām kājām nospiež STOP pogu un izkāpj laukā,lieki piebilst,ka miesnieks viņam seko.

Tā nu viņi abi dodas uz priekšu,līdz suns iegriežas kādā pagalmā. Viņš pieiet pie durvīm,noliek maisiņu uz zemes,mazliet atkāpjas,ieskrienās un -bum- sitās pret durvīm. Tā viņš izdara vēlreiz,bet neviens mājās neatbild uz viņa "klauvējienu"

Suns saprot,ka vajadzīgs cits paņēmiens,tāpēc uzlec uz mūra,apiet apkārt mājai,atrod īsto logu un padauza ar purniņu pret to. Viņš nolec no mūra un aizskrien atpakaļ pie durvīm.

Miesnieks skatās kā durvis atver liels vīrietis,kurš piepeši sāk bļaut uz suni. Viņš pieiet vīrietim klāt un vaicā " Kāpēc jūs uz viņu bļaujat? Šis suns ir ģēnijs! Viņu varētu rādīt pa televizoru! "

Vīrietis atbild " Gudrs? Kas Tu galīgi prātā sajucis? Šonedēļ jau otrā reize kā aizmirst mājas atslēgu!"

Reklāma
196 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

bik interesanti :)  taadu ar seu gribeetu

3 0 atbildēt

kaa var kautko taadu izdomaat?

0 0 atbildēt

atbildot uz Guest-0777 komentāru " kaa var nepielekt, ka taa ir anekdote...?! " es nezinu,citi to uztver nopietni :D

0 0 atbildēt

forsha anikdoteemotion

0 0 atbildēt

Tas ķipa ir patiess stāsts?

0 0 atbildēt

ja vinsh tik gudrs tad nevareeja atrast galas eikalu tuvaak neis visai pilseetai ar autobusu cauri braukt ???? :D :D :D

3 4 atbildēt

ta4 BULLSHIT!

2 3 atbildēt

Ileiku + tikai par to, ka man patīk suņi, bet kopumā raksts ir bullshit! Nākošreiz pirms raksti, padomā, ko raksti!

1 4 atbildēt