local-stats-pixel fb-conv-api

Kaut kas līdzīgs FML #29

Sveiki! Tā kā iepriekšējais raksts guva pozitīvu novērtējumu un spoki vēlējās vēl, tad nu lūdzu! Paldies par labo novērtējumu emotion

1. Divus gadus atpakaļ iepazīšanās portālā man uzrakstīja pieaudzis vīrietis. Papļāpājām, un viņš piedāvāja ''nopirkt'' manu nevainību. Man tad bija 17, biju vīlusies kārtējā lohā, bet pēc tam padomāju- kāpēc gan nē? Satikāmies, pārgulējām, es dabūju brangu naudas summu. Viņš gribēja vēl satikties, bet man bija pretīgi redzēt pat viņa vārdu uz telefona displeja, un es viņu noignorēju.

Tagad- 4 mēnešus satiekos ar satriecošu puisi- gudrs, jauks, iemīlējies manī, materiāli nodrošināts. Pienāca brīdis iepazīties ar vecākiem. Viņa tētis- tas ir tas vīrietis, ar kuru es toreiz pārgulēju. Velns, ja būtu tikai pārgulējusi, bet es taču arī naudu paņēmu! Mēs sēdējām pie galda, bet viņa tēvs neatraujoties blenza uz mani. Pie joda, kāds man bija kauns! Es otro dienu neatbildu uz puiša zvaniem, tāpēc ka man ir bail viņam acīs skatīties- ja nu tētis viņam visu izstāstīja? Nošaujiet lūdzu, idioti.

2. Mans draugs nolēma palīdzēt man, botāniķim, zaudēt nevainību. Pierunāja divas draudzenes, un mēs atnācām vakarā pie viņām ciemos. Draugs ar vienu no meitenēm visu laiku pameta mūs divatā, radot mums intīmu gaisotni. Bet kad lieta aizgāja līdz gultai.. Izslēdzām gaismu. Draugs ar savu meiteni nogūlās uz grīdas, bet man un otrajai meitenei sataisīja guļvietu uz dīvāna. Meitene apgūlās pie sienas. Es, tumsā taustoties, meklēju dīvānu. Sataustīju palagu un ieniru zem tā. Centos tikt līdz meitenei..visur, kur bāzu roku-visur palags. Un tā, un šitā grozīju.. Izrādās, ka es nogūlos ZEM palaga, bet viņa- UZ tā. Kad tas noskaidrojās, viņa nenoturējās un rēca veselu stundu... Un mans draugs ar savu meiteni smējās. Nevainība palika ar mani. Nošaujiet mani lūdzu!!!

3. Es vienmēr biju sliktās domās par sevi, biju neapmierināta ar savu izskatu. Bet 18 gadu vecumā beidzot iemācījos kļūt sievišķīga. Satiku brīnišķīgu vīrieti, iemīlējām viens otru, apprecējāmies. Es biju septītajās debesīs.

Es biju trešajā grūtniecības mēnesī, kad mēs ar vecākiem braucām uz klīniku un iekļuvām avārijā. Pamodos slimnīcā. Viena. Vecāki gāja bojā. Ar lielu stikla gabalu man sagrieza pusi no sejas. Bērnu es zaudēju. Raudāt es nedrīkstēju, tāpēc ka seja jau tā bija sapampusi. Ārsts teica, ka rēta paliks, plastiskā operācija nepalīdzēs. Drīzumā vīrs pieprasīja šķiršanos: es jau tagad esmu krople un dzemdēt nevarēšu. Saka, viņam tā ir vieglāk. Nošaujiet, lūdzu.

4. Bija palikušas divas nedēļas līdz kāzām, atbrauca viņa māte un viss beidzās. Iemesls- man acis ir pelēkas, visiem pārējiem no viņa ģimenes-zilas. Manā klātbūtnē vakar bļāva uz viņu, ka, ja mūsu bērni būs ar tikpat ''netīrām'' acīm, kā man, tad viņš viņai vairāk nav dēls. Viņa aizgāja, un viņš man teica- piedod, tev tiešām ir pretīgas, brāķis, pašam nepatīkami utt. Jūtos kā suns, kuru izsvieda, tāpēc ka pēc sugas nederēja. Nogaliniet mani, lūdzu. ( emotion emotion )

5. Man ir 16 gadi, esmu jau pabeigusi 11. klasi un tagad strādāju 3 darbos. No rīta es mazgāju grīdas kāpņutelpās, pa dienu esmu sētniece, vakarā mazgāju grīdas vienā ofisā. Skolā man vienmēr ir teikuši, ka mana dzīve būs veiksmīga. Diemžēl tā nenotika. 14 gadu vecumā es uzzināju no mammas, ka tēvs ir smagi slims un vajag daudz naudas ārstēšanai. 14 gadu vecumā es aizgāju uz pirmo darbu. Pēc gada tēvam kļuva sliktāk, es sāku strādāt otrajā darbā. Pēc tam trešajā. Paldies Dievam, man to visu izdevās apvienot, jo mācības man padevās. Pabeidzu skolu, gribēju iestāties universitātē, bet mamma neatļāva. Teica, ka tēvam ir slikti, un man viņiem ir jāpalīdz. Nesen atgriezos no darba ātrāk un izdzirdēju vecāku sarunu. Izrādījās, ka tēvam ir viss kārtībā, mamma jau sen neiet uz darbu, un ka viss šis bija apmāns, lai dzīvotu uz mana rēķina. Gribēju mierīgi aprunāties. Nesanāca. Vecāki teica, ka esmu slikta meita, un ka es viņiem tik un tā esmu parādā par visu manas audzināšanas laiku, par tajā laikā patērēto naudu. Tagad dzīvoju dienesta dzīvoklītī deviņstāvenes bēniņos un krāju naudu pienācīga dzīvokļa īrei un universitātei. Nošaujiet mani lūdzu, savu vecāku parādnieci un nepateicīgo meitu. (Vecāki, maigi izsakoties, ir dīvaini, bet meitenei visu cieņu emotion )

142 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://killpls.me
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Par to zem palaga, un virs- ir bijis līdzīgi ar segas konvertu (nu citiem segu liek pa galu)... Baigi labi, vajag turpinājumu.
4 0 atbildēt

1. Parasti jau ielenēm nav kauns.  emotion 

3 0 atbildēt
Nekst voneemotion
3 0 atbildēt
Turpini, bija ok! emotion
2 0 atbildēt

Turpinājumu!

2 0 atbildēt

Nu to beigu teikstu neliec, un manuprāt tie nav gliži FMLi.

2 1 atbildēt

3. tāds skumjš

0 0 atbildēt
👍😎
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt