local-stats-pixel fb-conv-api

Kādā brīnišķā dienā5

230 7

Jānis jau desmit minūtes nesekmīgi censtās izdirsties. „Es zināju, ka zirņus ar speķi nedrīkst jaukt kopā ar alu,” viņš, nikns pats uz sevi, nodomāja. Tieši šādu kombināciju Jānis iepriekšējā vakarā bija baudījis, kas arī kalpoja par iemeslu viņa riebīgajai pašsajūtai, ko vēl ļaunāku padarīja paģiras un bezspēcīgas dusmas. Dusmojās Jānis par vairākām lietām – pirmkārt par to, ka viņa draudzene Jāņa pēdējo naudu bija iztērējusi alkoholam, kuru izdzēra ar saviem pudeles brāļiem, rokeriem – alkoholiķiem, viņu pat nepacienājot. Otrkārt par to, ka pats nejauši bija ieklīdis vietējā bārā un sastapis senu paziņu, kas viņu piedzirdīja. Un protams, arī par vēdergraizēm un nespēju atviegloties.

Atskanēja durvju zvans. „Bļēēē,” iestenējās Jānis un iespieda podā ilgi gaidīto sūdu. Žigli noslaucījis pakaļu, viņš steidzās atvērt durvis. „Yo!” ar platu un uzvarošu smaidu sejā iesaucās Arnolds, un bez uzaicinājuma iespērās iekšā. Jānis domīgi nolūkojās viņā ar „par ko man tas?” skatienu, bet, būdams visai pieklājīgs cilvēks, piedāvāja tēju. Arnolds no tās atteicās, jo rokā viņam jau bija pusizdzerta alus pudele, un sāka aizgūtnēm stāstīt, ka tikko ar Robi bijuši Mežaparkā, un sabarojuši baložus ar graudiem, kuriem piejaukts caurejas līdzeklis. „Bļē, kā viņi tur visiem uz galvas sadirsa!” sajūsmināti novilka Arnolds. Jānim gan tas likās idiotisma kalngals, bet pieklājības pēc viņš pasmaidīja un noteica, ka izklausās dikti jautri.

Vēk nedaudz paklausījies Arnolda muļķībās, Jānis, aizbildinoties ar svarīgām darīšanām, viņu izvadīja ārā.

Īstenībā viņam nekādu svarīgu darīšanu nebija, vienkārši gribējās palikt vienam uz kādu brītiņu, atlabt un atpūsties.

Tā nu viņš ieslēdza romantisku mūziku, uzvārīja zaļo tēju un ieslēdza datoru. Iekārtojies ērti un nolicis pa rokai salvetes, Jānis Iegājia savā iecienītajā pornosaitā. Ievadījis meklētājā vārdu „cuckhold”, viņš izvēlējās video, kuru iepriekš nebija skatījies.

Tomēr izklaides beidzās neveiksmīgi. Filmā ieraugot sēklu uz sievietes lūpas, Jānim nejauši radās asociācija ar Arnolda un Roberta baložu jociņu, un viņš novēma savu datoru.

230 7 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Doma laba. bet stāsts ne visai.

12 0 atbildēt
Moby Dick pēcnācējs? Tā jau nav ne vainas, tikai nedaudz aprauts. Varēji pierakstīt - turpinājuns sekos vai kaut ko tādu.
7 0 atbildēt
Jeels humorins. +
6 0 atbildēt

Labs stāsts tā turpināt!

4 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt