local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pārmācīt nejēgu visas skolas priekšā!14

909 30

Stāsts par sievieti, kura kārtīgi pārmācīja sava vīra studentu līdz baltajām pelītēm!

Mēs ar vīru strādājam vienā universitātē, abi esam profesori vai docētāji sauciet to kā gribat. Viņš ir fizikas profesors un viņam ir autisms vājā formā,tas nozīmē, ka viņš neprot izrādīt emocijas publiski svešiem cilvēkiem, viņš tās prot izrādīt tikai tad, kad tevi ir kārtīgi iepazinis!

Iegāju viņa klasē pirms viņš sāka nodarbību, lai pajautātu vai neko nevēlas paēst pirms lekcijas!

''Mīļais, vai tu neko nevēlies paēst pirms tev sākas lekcijas? '' es jautāju

Viņš papurināja galvu-viņš neko negribēja- un uzsmaidīja man , tad piegāja pie sava galda, lai pārbaudītu savas piezīmes.

Kāds no viņa studentiem iejautājas: Vai tu esi viņam kaut kāda asistente vai sekretāre, vai kas?

Uz ko es atbildēju: Nē, esmu viņa sieva!

Students: Nē, bet ja nopietni, kas tu viņam esi?

Es: Nē, nopietni esmu viņa sieva!

Students pilnīgā neticībā un ar izbolītām acīm vērās manī un teica: Ko tāda sieviete kā Jūs darat ar tādu vīrieti kā viņš?!

Es apjukusi jautāju: Kā tu to domā -ar vīrieti kā viņš?

Students: Nu, Kā viņš... tāču... ir... savādāks!

Es: Ā ,es redzu kaut ko savādāku!!!!

Students paraustīja uzacis un teica: Tieši Tā!!!

Es: Viņš šodien dabūs, bet tu nē!!!

Es piegāju pie sava vīra, kurš tajā brīdī atradās klases priekšā, iegrābos viņam kārtīgi pēcpusē, noskūpstīju viņu uz lūpām. Pirms taisījos doties prom, Visi studenti piecēlās kājās un sāka aplaudēt, skaļi saukt un kliegt uraa, malači!!! Tikmēr redzēju kā nejēga sēž kā samīts un iedragāts zemē, iespējams, vēlējās palīst sešus metrus zem zemes! Zinu esmu slikta sieva, ka apkaunoju savu vīru viņa studentu acu priekšā, bet redzot tā nejēgas sejas izteiksmi biju tik ļoti apmierināta ar to ko izdarīju, ka tajā brīdī nejutu neko citu kā tikai gandarījumu par paveikto! Tāpēc padomājiet lielie puikas ko runājat un kam tos memuārus stāstāt pirms jūs ar vārdiem neiedzen stūrī un nepataisa par pēdējiem muļķiem!

Šis stāsts cerams liks apdomāties, ko sakat cilvēkiem, kurus ne velna nepazīstat un varbūt tomēr, dažas lietas nevajadzētu izteikt skaļi, labāk tomēr būtu, ja dažas lietas paturētu pie sevis!

909 30 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

copy paste + google tulkotājs? nevar cilvēks rakstot šitādu murgu saburtot..ar tik daudz kļūdām...

18 0 atbildēt

Ļoti labs! Padoms.

Ne uz Tevi, tieši, tālākais attiecas, bet arī. Manuprāt, tas attiecināms uz katriem 99 no 100 šeit. Vismaz. Valoda - nekāda... Gramatika - zem katras kritikas! Lai Dievs nogrābstās!!! Kad mēs iemācīsimies cienīt savu Dzimto valodu? Iemācīsimies cienīt sevi? Jo tikai tad ir iespējams iemācīties cienīt citus.....

11 0 atbildēt
Pēc tāda izgājiena , protams abi profesori tika atlaistiemotion
8 3 atbildēt
" viņš šodien dabūs, bet Tu nē . " emotionDD
5 0 atbildēt

Neinteresanti...

5 3 atbildēt

Diezgan tupi domāt, ka učuks dabūs, a students nē.

3 1 atbildēt

'''docētāji'' emotion wtf? kaut kas ir labots,bet lasot rodās tāda sajūta,ka ar latviešu valodu esi uz ''вы'' (nekā personīga krievu tautības cilvēkiem),nav dzimtā valoda vai arī mācies ,labākajā gadījumā,kādā piektajā klasē,jo tekstā izmantotie vārdi ,kā izrādās ,Tev ir par sarežģītu,lai tos pareizi uzrakstītu..

nu vismaz autisms ir izlabots...

atvainošanās netiek pieņemta,ar savu attieksmi Tu tikai pierādi,ka necieni,tos,kas tērējot savu laiku izlasa Tavu ,rakstu..

3 2 atbildēt

Piekrītu, daudziem vajadzētu padomāt, pirms izšpļauj kārtējos negatīvos komentārus.. It's like you never know emotion

2 1 atbildēt

Man žēl tā čaļa - tāds neglīts bezsmadzeņu puišelītis ar mazo krāniņu. Papucītis dēliņam Bentliju nopirkt var , izglītību nopirkt var ,priekš meitenēm naudu iedot var , bet dēlam smadzenes nopirkt nevar. Ne viss ir nopērkams pat par lielu naudu. Par tiešumu un varēšanu gan es to čali neslavētu . Tad jau pasakot invalīdam ka viņš ir kroplis , es būšu tieš un varīgs , tā sakot krutais vecis. Man liekas ka tas čalis drīzāk ir gļēvulis , jo uzdrīkstas tikai tāpēc , ka zin ka nedabūs pretī , jo ir taču skolnieks , kuru aizsargā likumi un tētuka naudas maks. Skumji , bet tādu ir daudz .

1 0 atbildēt
Neņem galvā komentārus- čempim pašam mīnusi vairāk kā plusi emotion Man tavs raksts patika, malacītis :3
2 2 atbildēt

Doma laba,bet dēļ pareizrakstības,likšu mīnusu!

Ja kļūdas tiks izlabotas,nomainīšu uz plusu.

4 4 atbildēt

bled kas taa pa hu ina? izdzes savu profilu ara, mes spoki to pieprasam.

6 10 atbildēt