local-stats-pixel fb-conv-api

Dienasgrāmata3

63 1

10. MAIJS. Šodien mamma mani aizsūtīja uz veikalu nopirkt maizi un olas. Nopirku par visu naudu „Koka-Kolu”, jo tā ir daudz garšīgāka un labāka par maizi un olām, kopā ņemtām. Dabūju ar siksnu. Siksna nav garšīga, kaut gan arī noderīga.

12. MAIJS. Lecām ar puišiem no garāžas. Trešajā piegājienā Janka lecot salauza sev kāju, pēc tam nolecu es uz salauzu viņam roku. Nezinu, kā viņš rīt ar ģipsi leks.

14. MAIJS. Matemātikas skolotāja paliek arvien bezkaunīgāka. Šodien pateica, ka es no matemātikas neko nesaprotu un ierakstīja dienasgrāmatā kaut kādu ciparu.

17. MAIJS. Sapnī rādījās ģeogrāfijas skolotāja. Kaila, zirgā, ar zobenu un globusu rokās. Kaut ko kliedza man par Āfriku. Neko neatceros.

20. MAIJS. Spēlēju uz tēva datora „Need for Speed”. Pēc tam vēl nedaudz uzspēlēju „Grāmatvedis”, arī interesanti – tiku līdz trešajam līmenim, tad atbrauca no nodokļu inspekcijas.

22. MAIJS. Šodien bija jābūt pilsētas kontroldarbam dziedāšanā. Bija septiņi zvani, ka skola ir mīnēta. Piecus es zinu, bet kas bija vēl viens?

23. MAIJS. Ar čaļiem smēķējām skolas tualetē. Es no nepieraduma sāku klepot un palaidu garām literatūras stundu.

24. MAIJS. Šodien izsauca pie direktora par uzvedību tualetē. Es pat skrituļslidas nepaguvu novilkt. Direktors mani vienkāršī aizvilka uz kabinetu aiz matiem.

27. MAIJS. Māte palīdz man mācīties ķīmiju, tēvs – uzvedību.

28. MAIJS. (NAKTS). Domāju par armiju. Kaut kā negribas. Vēl nogalinās. Varbūt iegādāties divus bērnus?

29. MAIJS. Urā! Man ir pūtītes! Varēšu smērēt „Klerasil” kopā ar pārējiem klases vīriešiem!

31. MAIJS. Māte kliedza uz tēva, ka viņš sācis skriet pakaļ brunčiem. Jā... paaudzies tētis, pat nepamanīju...

1. JŪNIJS. Jāaug garīgi, vairāk jālasa. Pirms gulētiešanas lasīju īsziņas tēva mobilajā. Daudz domāju...

63 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Labs:) +

2 0 atbildēt

10.maijā man ir dzimšanas diena un ja mamma iedotu naudu, lai aizeju uz veikalu, es izdarītu tieši tāpat emotion dievinu Colu emotion

2 0 atbildēt

Recīgs +

2 0 atbildēt