local-stats-pixel fb-conv-api

Daži joki un anekdotes.#42

Nākamā daļa gatava:)

Kāds puisis salīgst pie žīda par kalpu. Žīdam ir jauna, smuka sieva, pats žīds vecs un daudz braukā apkārt. Tad nu puisis arvien biežāk piekāpj pie žīda sievas. Reiz iegadās tā, ka žīds ilgi paliek mājās. Sievai gribas pie puiša, šī paliek tīri slima. Žīds nezina ko darīt. Tad nu puisis šim saka, ka varot to kaiti izārstēt. Nu ja tā, tad tā. Puisis pie žida sievas gulta un pucē vaļā. Žīds skatās pa durvju šķirbu, kasa bārdu un domā - ja es nezinātu, ka viņš ir dakters, es domātu, ka viņš manu sievu pis!

Kādam saimniekam karstākajā darba laikā saslimst strādnieks. Vai nu slinkums, vai kas, bet puisis slims. Ko darīt? Tajos laikos čigāni apkārt klaiņojuši, kur grib, tur apstājas un dzīvo. Tā arī toreiz netālu čigāni bijuši apmetušies. Saimnieks noiet pie čigāniem un prasa vai puisi nevar izārstēt. Viena tāda riktīga dūšīga čigāniete saka, ka varēs gan, lai tik kurot pirti. Iekur to pirti, noliek to puisi uz lāvas un čigāniete sāk puisi visādi tur izspaidīt un masēt utt. Masē, masē, bet puisis paliek nemierīgs un beigās stiepj pats čigānieti uz lāvas un ņem priekšā. Čigāns pa pirts lodziņu redz ka nav labi, iekšā pirtī netiek, jo durvis nio iekšpuses aizbultētas, skrien pie saimnieka - saimniek, - nelaime pirtī. Bet saimnieks uzzinājis kas par lietu nemaz nesatraucies, savukārt puisis palicis vesels.

Vecos laikos kādā muižā iegājis čigāns un prasījis darbu. Lielmāte dod aŗī, prasa kā sauc čigānu. Čigāns saka, ka par Pismani saucot. Nu šis tur ko strādā, pēkšņi paķer no galda maku un mūk prom. Lielmāte nu jož pakaļ un sauc - Pismani, stāvi, Pismani! A ko čigāns? Tas lielmāti gar zemi, pats virsū un sukā vaļā. Lielmāte gan sūdzējusi čigānu pie tiesas, bet visa muiža bija dzirdējusi, ko lielmāte saukusi un čigāns izsprucis sveikā.

Daži lietoto auto tirgotāju apgalvojumiem, lai tikai pārdotu savu auto... Iekavās - komentāri.

1. Par šo naudu neko labāku Jūs neatradīsiet! (...ja stāvēsiet šeit, kā idots un nepainteresēsieties arī citā vietā).

2. Uz tās pat muša nav sēdējusi (...tāpēc, ka tā ekspluatēta tur, kur pat mušas nedzīvo).

3. Mašīna - uguns! (...vadi dzirksteļo, kur tik iespējams... un pat tur, kur nē).

4. Atkāpieties 10 metrus un paskatieties, kāds skaistulis! (...un nenāciet tuvāk, lai neredzētu, kāds kroplis).

5. Šajā auto Jūs sajutīsiet Vīrieti! (...tas viss vibrēs).

6. Dzinējs tikko ir no kapitālā remonta! (...ikmēneša). 7. Pielec no pusapgrieziena! (...lūk ar to dzelzs rokturīti, kas pie radiatora).

8. Dzinējs - zvērs: 2 litri! (...minūtē).

9.Remonts nav nepieciešams! (...bezjēdzīgi remontēt).

10. Iepriekšējais saimnieks bija bez prāta no šīs mašīnas! (...arī tagad viņš to meklē).

Pirmajā dienā Dievs radīja govi un teica: - Tu katru dienu pavadīsi pļavā, dosi pienu, barosi savus telēnus un fermera ģimeni. Par to es tev dāvinu dzīvi sešdesmit gadu garumā. Govs neapmierināti iebilda: - Kāpēc man vajadzīgs tik ilgs mūžs? Man pietiek ar divdesmit gadiem, tāpēc pārējos gadus vari atstāt sev. Dievs piekrita. Otrajā dienā viņš radīja suni un teica: - Tu katru dienu sēdēsi pie mājas vārtiem un riesi uz katru, kas paies garām. Par to es tev dāvinu dzīvi divdesmit gadu garumā. Suns pavisam noskuma un teica: - Tas riešanai būtu tā kā par daudz! Man pietiks ar desmit gadiem, bet pārējos vari paturēt. Dievs atkal piekrita. Trešajā dienā viņš radīja cilvēku un viņam teica: - Ēd, dzer, izklaidējies un baudi dzīvi, kurai es tev dāvinu divdesmit gadu. Cilvēkam mūža garums nepatika: - Ko?! Tikai divdesmit gadu?! Klausies, Dievs, es ņemšu savus divdesmit gadus, tad vēl tos četrdesmit gadus, ko atdeva govs, kā arī tos desmit, no kuriem atteicās suns. Septiņdesmit gadu būs man pietiekams laiks. Dievs teica: - Lai notiek, kā tu vēlies. Un tāpēc tā notiek, ka pirmos divdesmit dzīves gadus mēs guļam, ēdam, izklaidējamies, nākošos četrdesmit gadus pūlamies vaiga sviedros, lai pabarotu savu ģimeni, bet pēdējos desmit - sēžam pie loga un aprejam katru, kas paiet garām.

Tika veikta aptauja: Kāds ir Jūsu viedoklis par to, ka citās valstīs trūkst pārtikas? Eiropā nezināja kā tas ir, ka trūkst. Krievijā nezināja, kas ir viedoklis. Āfrikā nezināja, kas ir pārtika Amerikā nezināja, kas ir citas valstis.

Uzraksts uz F1 pilota kapa pieminekļa: Piedzima un nomira no cauruma gumijā.

45 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Ir labi,it sevišķi tie veco laiku jociņi.
3 0 atbildēt