local-stats-pixel fb-conv-api

Asiņainās brokastis gultā15

491 5

Viņa pamodās no tā, ka Andra suns Luters laizīja viņai kājstarpi. Šī slapjā kutināšana lika viņai pamosties ar draisku noskaņojumu. Paskatījusies uz blakus guļošo Andri, kas bija novēmis visu savu gultas pusi, viņa nodomāja: „Laiks uztaisīt manam princim gardum gardās brokastis”. No grīdas viņa pacēla Andra nomesto kreklu, kura piedurkne bija izmirkusi vēmekļu peļķē. Uzvilkusi to un sapratusi, ka tas viņai plecos ir pa šauru viņa to nometa atpakaļ uz grīdas un noteica: „He...taisīšu pa pliko”!!! Viņa ar cimperlīgiem palēcieniem aiztecēja uz virtuvi un sāka gatavot.

"Labrīt", viņa smaidot nolika paplāti ar brokastīm viņam klēpī. "Labrīt", Andris pavēra savas piepampušās acis. Viņš vēl nebija atgājis no vakardienas noķertās komas. Viņš uzslējās gultā sēdus un sāka ēst gardās brokastis. Ceptās olas un desa sniedza viņam lielisku baudu viņa garšu kārpiņām. Lai gan viņam galvā vēl bija dullums pēc vakardienas izcilās ballītes un elpa oda pēc vēmekļiem un 100% spirta, tomēr viņš spēja ļauties šai baudas virsotnei, ko viņa vakardienas iepazītā meitene pasniedza. "Lieliski, vienkārši ideāli!!! Es nespēju brīnīties kā var tik garšīgi pagatavot tik vienkāršu ēdienu. Tās ir labākās ceptās olas un desa ko esmu ēdis, kāda ir tava recepte?". Viņa viltīgi pasmaidīja. Aiz moguras no viņas rokā paslēptā naža nopilēja trekna asins pile. „Tā ir mana īpašā recepte, kas manā ģimenē ir pārmantota no paaudžu paaudzēm, firmas noslēpums ”, viņa uzjautrinoši pasmējās. „Bet šīs brokastis ir tik izcilas, ka tās var pagatavot tikai vienreiz un Tur reāli ir visi vesela cilvēka metabolismam nepieciešamie substrāti.

Viņš nokodās kārtīgu kumosu no ceptās desas, kas bija cīpslaina un no tās izšļācās šķidrums notraipot palagu. „Kur tu vispār dabūju manā dzīvoklī olas un desu, mans ledusskapis tak pilnīgi tukšs, ja neskaita aliņu. Uz veikalu biji aizgājusi”?, viņš izbrīnīti jautāja. Pēkšņi viņam galvā dullums pārgāja un viņš sajuta asas sāpes, kas ar katru sekundi pieņēmās spēkā. Viņš norāva segu nost no sevis un viss bija asinīs. „Bļeģ šmara, kas tev mēnešreizes. Pirksi jaunus zīda palagus man!!!”, viņš iesaucās. „Mīļais tikai nedusmojies, paskaties sev apakšā un tad vēlreiz padomā, kur es dabūju olas un desu”, viņa draiski pagriezās un cilpoja uz virtuvi sacīdama: „Pagatavošu tev kafiju”. Kafijas dzirnaviņas skaņa nomāca Andra kliedzienus un viņa pie sevis sāka dungot U2 dziesmu „Beautifull day”.

Iedvesma radusies no The Diāna- Ideālas brokastis

=> Lielās talkas dienas traģēdija 2017

491 5 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Mjā..autors no zāles lēnām sāk pāriet uz ko smagāku.. emotion 

22 2 atbildēt

Beidz, MobyDick! Agrāk Tev sanāca krietni vien labāk! Šis bija diezgan prasti. Saņemies!

19 0 atbildēt

Man  emotion nošauties gribās kad kāds kārtējo reizi sāk kaut ko vāvuļot par ''GARŠAS KĀRPIŅĀM,''  Vai tiešām ir tik maz fantāzijas ka labu stāstāmbildi vajagag sačakarēt ar kaut ko banālu? Lūdzu varētu neslinkot un iztikt bez šādām klišejām kuras izmanto visi kam nav slinkums.  Sākumā paspēju nopriecāties par hiperreālismu kad pēkšņi dabūju pa kuņģi ar novazātu frazeoloģismu.

17 0 atbildēt
Labi ka šinī brīdī neko neēdu emotion
15 0 atbildēt

šmara, kas tev mēnešreizes. Pirksi jaunus zīda palagus man!!! emotionemotionemotionemotionemotion

15 0 atbildēt

 emotion 

14 0 atbildēt

 emotion 

11 0 atbildēt
Kur viņa kafiju dabūja?
11 0 atbildēt
Paldies, Mobij emotion
10 0 atbildēt
Joptv. Kur ko tādu vispār izraut var? emotion
10 0 atbildēt
Bija Andris,kluva Anda😅
8 0 atbildēt

Man ir nelielas aizdomas, ka uz acckajām pohām cilvēkiem ēst vis diez ko negribas, lai cik arī garšīgs un kārdinošs nebūtu ēdiens emotion

8 0 atbildēt
Vienmēr var labāk. Bet ir pieņemams.
8 0 atbildēt

Bet kopsummā labs ja neskaita vienu otru neloģismu .

7 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt