local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone5 vai Samsung Galaxy S4?52

126 7

Kurš no abiem ir labāks?



126 7 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

iPhone ir iOS, bet Samsungam ir androīds. Katrs savādāks. Kas tur ko salīdzināt?

Cilvēks, kas netaisās spēlites spēlēt vai kaut ko pārveidot - iPhone.

Cilvēks, kas dzīvos spēlītēs un miljons programmās - androīds.

Izvēlētos iPhone tikai dēļ tā, ka man patīk tā dizains un baterijas turēšanas ilgums. Nenoliedzu, ka cena aifōnam ir pārāk liela.

16 5 atbildēt

Manā skatījumā Apple produkcija ir vairāk kā kulta lieta, androids pats par sevi ir izplatītāks, kā arī programmatūra un citas lietas pa lielam ir bez maksas, kas savukart nav Apple. tāpec kausiņš manā skatījumā stipri pārsveras Samsung pusē

11 0 atbildēt

Nu nopietni?Šajā video ir parādīts kurš ir izturīgāks un jūs vēl apšaubat redzēto.Saņematies.

6 0 atbildēt

Ir bijuši visādu OS telefonu modeļi, tomēr apstājos pie iOS, jo uzskatu, ka parocīgāks un ātrāks! 

5 0 atbildēt

dzelzis jaudigaks bus Samsungam, bet softs stabilaks bus ābolam. 

4 0 atbildēt

Galaxy 4 for the WIN!

2 0 atbildēt

Man tāda sajūta, ka Tu esi mazliet nokavējis... Par kādu gadu... emotion

7 6 atbildēt

Ar prieku noskatījos, kā tiek iznīcināts iPhone

9 8 atbildēt

kādēļ vienmēr jākliedz? Ja uzskatat ka tas iPhone ir tik ļoti pārāks (vai ari S sērijas tel) tad kamdēļ tas uztraukums , izklausas ka meģinat ataisnoties kamdēļ /sev/mums/jums ir tieši tads tel, visbiežāk to noveroju iPhonu īpašnieku vidū ..ai pazuda kku doma  :D

1 0 atbildēt

Tajā vietā kur viņs lika telefonu ielikt rīsos, lai izžāvētu, domāju tas tāpēc lai pievilinātu Ķīniešus kuri salabos telefonu :D

1 1 atbildēt
Iphone ir brenda telefons.... Samsungs nem visy no vism firmam un uzliek uzrakstu samsung.... WTF? Un samsungu ražo dienvid korejā
1 1 atbildēt

Lielākā daļa, kas atbalsta S4 to dara tikai pasakot, ka androids ir labāks par apple, viņam iekšas ir labākas, labi ja 3% no telefona lietotājiem izmanto tās priekšrocības kuras sneidz galaxija labākās specifikācijas.  Pašam ir S4 un neredzu jēgu šādām lietām, jo vairums kas apple nodirš to tikai dara internetā vai arī pēc tam galvā, kad satiek kādu apple lietotāju, jo uz vietas neko nevar pateikt. Šīs nožēlojamās salīdzināšanas ir lai jums žurkām būtu par ko nervus pakaitināt. Un ja tev cilvēka telefons maina par viņu tavas domas tu esi kuce. Un iPhone lietotājiem ir tendence būt ne tik stulbiem un nožēlojamiem.

1 1 atbildēt

Pēc maniem uzskatiem visi šitie touch telefoni ir miskastes. Telefons ir domāts zvanīšanai un īsziņām, ja gribi spēlītes kapāt pērc datoru, vai vēl labāk nopērc normālu telefonu un ej ieguldī priekš sevis kādā sporta veidā vai bankā pārējo naudu.

Pats nesūdzos man ir Noia 133 ideāli zvani īsziņas un baterija 9 dienas mierīgi tur :)

un varu derēt ka manējais daudz vairāk mocības panes par šitiem 2 kadriem.

0 0 atbildēt

neuzdod dumjus jautājumus, visi android ir master race.

0 0 atbildēt

Man po***! Man SONY!

0 0 atbildēt

Man pārāk vāji nervi, lai to skatītos

0 0 atbildēt

es jau domāju, ka s4 labāks... :):):)

0 0 atbildēt

bet vēl ir viens bet - S4 kādam var nokrist tik neveiksmīgi, ka ekrānu saplēš ar 1. reizi, bet IPhone var nokrist tā, ka nekas nenotiek :))))) tas ir atkarīgs no situācijas :))))

0 0 atbildēt

Domā ko runā. Tu mani nemaz nepazīsti un jau tā runā. Man telefonam vajag lai baterija ilgi velk un ir ar paaugstinātu triecienizturību. Jo kad DH tiek zipāts un telefons kabatā kritiena gadijumā ir labi apzināties kad telefons triecienu izturēs.

0 0 atbildēt

Samsung nav labs vina ir galīgi daudz modeļi kuriem tikai atsķirās priekšēja poga un samsunga būs daudz vairāk vīrusu nekā Apple.Apple Iphone ir labāks bet viņš ātri plīst jo viņš ir smalks un iphonā nebūs vīrusi nekad.Es vienozīmīgi pirktu Apple produkciju jo tā ir labāka.Vēlpietam Samsung visu špiko no Apple.Apple izgudroja TouchScreen ja nebūtu Apple nebūtu smartphone.Ja nebūtu Apple nebūtu spēles piem kā flappy bird clupsy bird angry birds utt.Tapēc Apple ir labāks.Ja Apple lādetu 200dziesmas un Samsung lādetu 200dziesmas ātrāk nolādētos Samsung bet Apple lēnāk tas ir tapēc kad Apple no tām dziesmām būs mazāk vīrusu bet Samsungs jau sāks nedaudz ģlukot..Tapēc pērciet Apple produkciju viņa plīsīs bet būs kvalitatīva.

0 0 atbildēt