local-stats-pixel fb-conv-api

Viļņi4

16 3

Es izvēlūjos, šādu virsrakstu temai, jo manuprat visu darbūbu rezultats ir viļņi. Tu noliecs karotu rodas skaņas vilnis un triecien vilnis. Vai klausies mūziku no tumbas raditajiem viļņiem rodas skaņa un ta pati vibracija. Viļņi ietilpst analogajā sistema, jo digitalas lietas ir ka spuldzīte vai ir ieslēgta vai nav. Viļņu rašanas ir pavisam vienkārsa pasaules ierastā rotacija ap sevi un sauli un zemes garozas seismiskās kustības un jūras straumes, upju straumes vēja kustība, bet ar vējš ir ļoti mainīgs spēks. Jūrā lielākai vilnis ir devītais, skaitot pat ta pat sanāk. Viss atkarīgs no frekvences.Maiņstrāva ir ar viļņveidīga 1 fāzu ir 1 sinosiīda 3 fāzu ir 3 sinosīdas. Majsaimniecībā elektriskās stravas svārstību mervienība ir 50 Hertzi.

Jo smalkāka skaņa viļņi ir mazāki un vairak un ir vairak Hz mervienībā , bet jo skaņa ir dobjāka viļņi ir lielāki un mazāki- mazāk Hertzi.

Es majās savienoju vecu maģa decibelu mēritaju ar līdzstrāvas1.7 v elektromotoru.

Un to griežot decibelu mēritajs staiga, jo atrak uzgriež jo decibelu mērītājs rāda vairak.

Kad mazs biju pie rozetes mājas pieliku maģa tumbu un skaņa bija diezgan neciesama un atvienoju jo tas man likās parāk bīstami.

P.S.

Un elektronisko iekartu detaļa ir kondensatori, bet zemes iekartas kondensātori varētu but ūdeņi.

Galva patere aptuveni tikpat daudz jaudas cik 40 w spuldzīte, nezinu ka tas ir izdomats, vai to izdarija kads jucis sadists vai zinatnieks kas pētija dabu.

16 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

emotion 

2 0 atbildēt

Vai pats saprati ko uzrakstīji? 

1 0 atbildēt

margarīns ar sviesta garšu.

0 0 atbildēt

Tu laikam tiešām neesi elektriķis. :)

0 0 atbildēt