local-stats-pixel fb-conv-api

Tu neticēsi - Obama nosauc Trampu par mēslu!22

Līdz ar mākslīgā intelekta revolūciju, cilvēce stāv milzīgu izaicinājumu priekšā. No autonomiem ieročiem, kas var pavērst karadarbību par bīstamu un iznīcinošu "robotu arēnu", līdz mākslīgajam intelektam, kas var pavērsties pret tā veidotājiem. Viens būtisks risks, kas retāk tiek pieminēts - nepatiesu ziņu (fake news) ticamības uzlabošana. Pateicoties AI spējām, kļūst iespējams izveidot vizuālu materiālu, kas absolūti izskatās pēc reāla, bet īstenībā ir simtprocentīgs datorprogrammas izstrādājums. Lasi tālāk...

140 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Kāpēc lai neticētu? Mēsls jau arī visus citus tikai kā mēslus vien redz! emotion

P.S. Man patīk kā izskatās links --> h t t p : / / s p o k i . t v n e t.   l v/  iz g u d r o ju m  i  / Tu - n e t i c e s i - O ba m a - n o sa u c - T r a mp u - p ar / 8 7 45 0 7  

4 0 atbildēt

Buzzfeed video, mēsls.

4 1 atbildēt
Reiz es līdu lauku tualetes caurumā pakaļ savām saulesbrillēm. Un nācās redzēt īstus mēslus. Bet tie bija brūnā krāsā, nevis baltā.
3 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt
Acis var redzēt, ka nav īstas.
2 0 atbildēt

Nu kaut kur bija rakstīts, ka pienāks laiks, ka savām acīm nevarēs vairs ticēt. Es pat nebrīnītos, ka tāda veida tehnoloģija jau tiek izmantota pilnībā.

Protams, tas Obama izskatījās kā ar datorgrafiku zīmēt, bet būs daļa cilvēku, kuri to neatsķirs.

2 0 atbildēt

Trumpis            =     suudsts!!!!          Tas tā, veel   2 gadi  un ASV  pēdējais   suuts    prezis.........     Vislielākais kauns  ASV     ,ka Trumpis   bija   Prezis!!!!!!

2 0 atbildēt
Cilveks tapat ir stulbs,agri vai velu notices.tiks apcakareti ka veci pensionari. Un re,filma varonei vnm kautka taisnoba un neviens neticeja. Taka nav jegas ticet bet japarstaj lasit zinas,jo zinas kontrole tevi,gam ienaks tava dzive un teiks ko tev darit. Tu tiec kautka manipulets.
1 0 atbildēt

Vai jums ir kāda saistība ar tautasmediji?

0 0 atbildēt

Acis kaut kā uzkrītoši izceļas no pārējā sejas fona. Bet pati šī tehnoloģija jau pirms 2 gadiem bijusi zināma. Tur tomēr vajag lielu precizitāti ar pašu balss algoritmu, sejas vaibstiem, apkārtējo vidi, jo var sanākt tā kā Asanžam tiekot intervētām mēdijos, ka uzvalkam ik pa laikam kāda daļa nomaina formu vai pazūd vai vienkārši pārklājas ar citu krāsu.

0 0 atbildēt

Politiskā prostitūcija.

0 0 atbildēt

Viņi visi ir mēsli

0 0 atbildēt
Obamam vajadzētu būt nākamajam mūsu valsts prezidentam
2 14 atbildēt