local-stats-pixel fb-conv-api

Tehnoloģiju industrijai vairs nav ideju23

260 12

Šajā rakstā mēs apskatīsim kas liecina par to ka viņiem vairs nav ideju.

260 12 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

man 3d televizors ir jau gadu, un tās brilles divas reizes esmu uzlicis. izskatās jau reāli labi, bet nav jau ko skatīties..

13 0 atbildēt

Nuuuu, es gan uzskatu, ka 3d televizori izgāzās to nepraktiskuma dēļ. Pie tādiem televizoriem daudz vairāk nogura acis, 3d attēlu varēja iegūt tikai tad, ja skatās tam virsū 90 grādu lenķī, ja skatās mazākā lenķī, tad 3d attēls nav iegūstams, vēl viņi maksā ASTRONOMISKAS naudas summas, un galu galā arī brilles bija neērtas - tās īsti labi nestāvēja uz sejas. Tā kā tas, ka "cilvēki uztraucas par to, kā viņi izskatās" ir mazākais iemesls, kāpēc šie televizori izgāzās.

10 2 atbildēt
Oculus Rift jau nu nav sausmigs. Google Glass varbūt biski dīvains.
7 0 atbildēt
Ļaunā google
2 0 atbildēt

Šis laikam ir apple iPhone fans (autors) Ja raksta, ka mēģināja pārspēt apple ar saviem telefoniem. Ja ne gluži (tam nepiekritīšu, jo manās acīs Nexus 5 ir labāks par iphone) pārspēja, tad i OS noteikti. Protams, divas dažādas pa visam, bet cipari rāda savu, ko vēlas cilvēki un cik telefoni ir ar Android OS un cik ar iOS :)

2 1 atbildēt

rokas nost no Gear! Man patīk! emotion

0 0 atbildēt

Ļoti subjektīvs viedoklis.  3D TV izgāzies projekts jo cilvēki negrib izskatīties pēc nūģiem? Tie ir kādi statistikas dati? Es ar draugiem visu laiku pa kādai 3D filmai noskatamies un spēles arī uzspēlēju 3D, jo turu TV pieslēgtu pie pc. zinu arī citus cilvēkus ar 3D teļļukiem un nedomāju ka šī būtu izmirstoša tehnoloģija, pēdējā laikā 3D materiāli paliek vairāk un vairāk... Oculus rift, ļoti labs projekts, pagaidām nav vēl sadarbība ar spēļu izstrādātājiem, bet tas ir work in progress. Apple pārtraucis innovāciju tāpēc ka pēdējais produkts tikai 1.3mm plānāks par iepriekšējo? Ja tu lietas salīdzini tikai izmēros, tad sad story bro...

4k Ekrāniem arī ir sava nākotne, varbūt ne tradicionālajai vecmammai kur seriālus skatīties, bet advancētākiem lietotājiem.  Es domāju - Ja Tev nepatīk sekot līdzi tehnaloģiju attīstībai tas nekas traks nav, cilvēkiem tak ir arī prātīgākas lietas ko darīt, bet ja taisi rakstu tad tēma tomēr ir jāpārzin.  

0 0 atbildēt

drāz ko gribi, bet neaiztiec android telefonus.

0 0 atbildēt
Tu neko jo tehnoloģijām nesajēdz, 4K tiek filmēts ar 4K kamerām un tas kāds video lejuplādēšanai būr ilgums ir atkarīgs no interneta ātruma. 3D iet uz urrā, 3D brilles nemaz tik lielas nav un izskatās pēc parastām saulesbrillēm. Google... manu dzīvi padara arvien vienkāršāku un produktīvāku.
0 0 atbildēt

Apple vairs nav inovāciju tikai tāpēc, ka jaunais iPad ir plānāks, kā iepriekšējais? Katrā modelī ir kas jauns. Vai 64 bitu procesors nav inovāciju mobīlajās tehnoloģijās?

3D. Raksta autors 3D laikam ir izbaudījis tikai kino teātri. Aizej uz kādu elektronikas veikalu, piemēram RD Electronics. Pieej pie 3D televizora. Tās brilles, kas izskatās pēc saulesbrillēm, ir 3D brilles. Un cenas vairs nav tik astronomiskas. Par 400 latiem var iepirt 3D televizoru ;)

4K. Kā tad nepadara attēlu labāku cilvēka acīm? Ir atšķirība, ja ir 32 collu ekrāns ar izšķirtspēju 1920X1080 vai 3840X2160. Attēls būs labāks. Nu un, ka lielākā daļa TV kanālu HD kvalitātē, lai gan tas man ļoti nepatīk, tos varēs izmantot, lai skatītos filmas, nodarbotos ar grafiku, spēlēm.

Pagaidām varbūt Google Glass, Oculus  ir izstrādes procesā, tāpēc arī nav liela pielietojuma. Un visticamākais, ka tu tos nemaz neesi pielietojis, un nezini, ko šie aparāti dara :). Galaxy Gear. Kāda vaina šim aparātam? Pats, droši vien arī neesi lietojis, un spried par to pielietojumu :). Atvaino, ja tu esi lietojis šīs iekārtas, tad es atsaucu savu teikto.

Tas, ka tu spēlē tikai spēles, un tev nav vajadzīgas pārējas papildiespējas spēļu konsolēs, tas nenozīmē, ka nevienam tās nav vajadzīgas. Ir cilvēki, kuri to izmanto kā multimēdiju ierīci. Spēlē spēles, skatās filmas, sērfo internetā, un vēl visādas neiedomājamas lietas. 

Google mēģina pārspēt Apple ar saviem telefoniem 2013. gadā? Nexus sērijai tas jau ir piektais telefons. Vienmēr Nexus telefoni to iznākšanas laikā ir bijuši diez gan jaudīgi un konkurētspējīgi. Google Drive un Google+ Vienmēr ir bijusi konkurenece, un tas ir labi, ja ir dažādība. Vienīgais, ka bieži vien Google uzspiež Google+ lietošanu.

 

1 1 atbildēt

Izlasiju rakstu, izlasiju komentarus, nu pilnigs sviests, visam tam progam un iekartam ir loti liels pielietojums, un cilveki tiesam vinjas izmanto, Latvja varbut tadas iespejas nau( vismaz ne tik lielas, bet pats dzivoju arzemes, mums gan 3d kanali ir pieejami, gan pielitojums citam ficam... par gogle + es teiksim nezinu ka jums, bet no facebooka neko nesaprotu, tacu google + vnk ideala prieks manis... tas ka katram pasam vairak patik...

0 0 atbildēt

atvaino, bet nepiekrītu, piemēram par 4K kvalitāti, tad pēc tavām domām ir jāpaliek pie AVG kvalitātes, jo tā pat nekur nav HD un cik esmu redzējis tad cilvēki saka, ka "Oculus Rift" ir ļoti labs un patiešām maina spēlēšanas pieredzi.

0 0 atbildēt