local-stats-pixel fb-conv-api

Skābeklis zem ūdens34

27 2

Tehnologiem beidzot ir sanācis nākt klajā ar vienreizēju produktu, kas ļauj nirējiem pavadīt zem ūdens praktiski neierobežotu laiku. Produktu patreiz darbina mikrobaterija un tā darbības pamatā ir izdalīt no ūdens skābekli, kurš būtu piemērots elpošanai. Patreizējā produkta modifikācija ir paredzēta nepilnas stundas pavadīšanai zem ūdens.

Tehnoloģija balstas uz to, ka ūdenī šķist vai ūdens absorbē skābekli, izmantojot nanotehnoloģiju šo skābekli var viegli izdalīt no ūdens, lai izmantotu elpošanai, kā rezultātā ir iespējams nepieciešamo elektro enerģiju pārvietot sev līdz, lai pie vajadzības nomainītu bateriju, par cik viņas izmērs ir niecīgs vai arī izdomāt kā ar savu ķermeni ģenerēt niecīgus elektroenerģijas daudzumus, kuri ir nepieciešami skābekļa izdalīšanai no ūdens.

Par cik ūdeni var arī piesātināt ar skābekli, tad sešos litros ūdens ir iespējams glabāt līdz pat sešsimt litriem skābekļa, cilvēks vidēji patērē sešus litrus skābekļa minūtē, ja sevi pārāk nenoslogo, bet aptuveni desmit litru, ja pakļau sevi fiziskām aktivitātēm, kas doto tehnoloģiju arī ļauj pielāgot izmantošanai ārpus ūdens, nēsājot līdzi sešus kilogramus smagu ūdens nastu, kas ļauj aptuveni vienu ar pus stundu pavadīt anairobos apstākļos.

lasi, vērtē, komentē emotion

27 2 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Lūdzu, paskaidro lauķim, kā 6 litros ūdens var uzglabāt 600 litrus skābekli  emotion 

4 0 atbildēt

Protams ka tas ir fake & gay, bet greizacim + kā par biznesa ideju, jo gan jau pāris bagāti loxi atradīsies kas gribēs investēt šajā bezjēdzīgajā projektā emotion 

3 0 atbildēt

Te nu bus tas gadijums ,kad stridos dzimst patiesiba...  Bet vispar ,man liekas,sen butu vajadzigs kads tada tipa izraviens,lai beidzot izpetitu planetas lielako dalju ,citadi pec Kusto akvalanga izgudroshanas vairs butiskas attistibas nav bijis.

2 0 atbildēt

 bulšits ! vienkārši kikstarterī meklē lohus kas iedos naudu .

https://www.youtube.com/watch?v=S5ep2vUMJt0

1 0 atbildēt

Runa nav par to ka gāze ieņem maksimāli iespējamo vietu, bet par to, ka vietu tā aizņem jebkurā gadījumā, vienalga piesaistīta vai nepiesaistīta. Bet tu man centies iegalvot, ka, teiksim 600 l balonā zem 1 atmosfēras spiediena atrodas skābeklis, visu balonu ir iespējams dabūt 6 l pudelē ar ūdeni un spiediens neizmainīsies. Ja saki, ka tas ir iespējams - linku uz saiti, kur tas ir izskaidrots, ja ne, nu tad saruna ir galā

0 0 atbildēt