local-stats-pixel fb-conv-api

Samsung Galaxy Xcover 3: īss apskats un pirmie iespaidi7

103 1

Sveiciens visiem,

Par cik esmu diezgan aktīva dzīvesveida piekritējs – daudzmaz aizsargāts un drošs mobilais tālrunis ir man nepieciešams ikdienā jo bieži makšķerēju vai braucu ar velo. Varu piebilst, ka maki , ietvari un plēves uz ekrāna man nepatīk un nekad netiks lietotas.

Jāpiebilst, ka mans līdzšinējais darba zirgs CAT B15 jau sāka pagurt: krītot lec vaļā vāks dēļ nepārdomātas konstrukcijas , ka arī tas čīkst ja telefonu saspiež stingrāk, tāpat tā parametri ir diezgan pašvaki mūsdienām, kā arī MTK čipseta dēļ GPS ir lēns un dažas parogrammas nestrādā – piem. Jaunākā Waze versija. Mazās RAM atmiņas apjoma (512Mb) dēļ daudzas mājas lapas neveras vaļā vai “uzkar” web pārlūku.Kā arī ekrāna attēlus saulē CAT bija grūti saskatīt.Vēl būtisks mīnuss – kā var nebūd LED lukturis “niknajam” tālrunim ? !

Par cik daudz šādu aparātu tirgū nav izskatīju šādus variantus:

CatB15Q (biku jaudīgāks CAT B15)

Cat S50 ( dārgs, slikta kamera pēc atsauksmēm)

samsung galaxy xcover 3 (laba cena, vidēja veiktspēja, ne tik “nikna” drošība,kā CAT)

Vēl ir koyocera, sonim – bet tie ir dārgi un eksotiski mūsu platuma grādos.

Protams ir arī lielās Ķīnas cilvēku republikas aparāti – bet tur pat nav ko komentēt.

Tātad īsa samsung xcover 3 specifikācija:

4 kodolu procesors @ 1200Mhz ; 1,5 Gb RAM + 8Gb iebūvētā atmiņa – 4,5 collu ekrāns ar 480x800 izšķiršanas spēju – nav daudz, bet šādam telefonam pilnīgi ok + ekrānam ir ekstra apgaismojuma “boost” opcija – saulainā laikā redz labi. 5Mpix camera + 2Mpix priekšpusē. Jaudīga LED lampa/zibspuldze. Bilžu kvalitāte daudz labāka, kā CAT. Ir 4G. GPS + Glonass. GPS strādā ātri.Baterija - 2200mAh. Biku ietikpīgāka kā CAT. Aizmugurējais vaiks vairs nav skrūvējams, bet gan uzspiežams. Tas proatms man ne pārāk patīk, jo krītot baterija ar savu svaru to var nedaudz astsist vaļā - un peļķē tas nav labi. Xcover 2 bija ar skrūvi vāks.

Tagad nedaudz par izsturību. Pirmais, kam pievērsu uzmanību - ne usb ne austiņu pieslēgvietas nav ar aizbāžņiem - tās ir atvērtas. Tātad hermētiskums tiek nodrošināts "no iekšpuses" ja tā var teikt. Korpuss nav tik robusts kā cat vai sonim, bet to var saprast , izskats upurēts par labu mazakai izturībai un cenai. Telefonam ir android 4.4 operētājsistēma, bet drīzumā būšot update uz 5.0 lollipop versiju, kas priecē. SIM karte - mini formāta. Tiem kuriem vajag 2 SIM atbalstu - būs japaliek pie CAT.

Telefons atbilst:

IP67 – putekļu un ūdensdrošs (1 metera dziļumā 30 minūtes)
MIL-STD-810G - sāls, putekļu, mitruma, lietus, vibrācijas, saules radiācijas, termālā šoka un triecien drošs (tiesa ne no 1,8 m augstuma kā CAT – bet gan ap 1m uz betona metot – tas atbilst +- tam augstumam no kura parasti nokrīt telefons)

Telefona dizains man patīk, papildus akecentam ir sānā zila poga, kuru var programmēt pēc paša vēlmēm - standartā - 1x nospiežot - LED lampa iedegas , ilgāk paturot aktivizē fotografēšanas funkciju.

Telefons tiek piegādāts ļoti minimālā komplektācijā - tikai maza kastīta un lādētājs + USB vads – divi vienā, dīvaini, ka lādētājs un vads ir balts ala iphone....nu tak tas šādam telefonam ir lieki....

Mans iespaids pēc gandrīz nedēļas lietošanas : par savu cenu ( ap 200EUR ) - ļoti labs telefons, kurš neizskatās pēc ķieģeļa. Tehnoloģioju gīkiem un moibilajiem geimeriem varbūt nederēs, bet copmaņiem – 100% derēs, lietu, ūdeni un samērīgus triecienus iztur godam.

Dažas bildes kopā ar CAT :

103 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Lai ko teiktu daudzi, mans CAT S50 ir labāks par Xcover3, pārbaudīts, darba kolēģim ir Xcovers... varbūt xcovers grafikā mazliet ieliek CAT bet pārējā, CAT ieliek Xcoveram...

Par kameru arī nevaru sūdzēties, bet ja grib zibināt tam man ir Sony SLT-A55.

1 0 atbildēt

Pirmais xcover ar pogām tāpat labāks par vispār visām galaxy'ām !!

0 0 atbildēt

Metu acis uz Xcover 3, jo pašlaik lietoju Xcover2, visā visumā patīk, strādā ok, ir arī peldējis un nekāds ūdens iekšā nav ticis. Vienīgais mīnuss, ka nav iespējas aplikācijas instalēt uz SD kartes. Rezultātā, labi, ja 3 aplikācijas varu uzinstalēt un telefons sāk bļaut, ka nav atmiņas. Ir mēģināts visādi apiet, to, gan pārinstalējot custom Rom gan arī ar visādām viltīgām aplikācijām, bet nesanāk, vismaz ne pilnībā apiet šo problēmu. Interesē vai Xcover3 arī ir tā pati problēma. Nu vienīgi kas mani skumdina, ka nekāda ievērojama atšķirība starp Xcover2 un 3 dzelžu ziņā nav, pa lielam korpuss un tas ka iekšējā atmiņa 8gb iepriekšējo 4gb vietā.

Vēl kā variants, ja gribās labāku pildījumu ir Galaxy S5 Active, izskatās gandrīz tāds pats kā Xcover3, bet pildījums krietni labāks. emotion

0 0 atbildēt
Lietoju Cat S50 jau gandrīz gadu. Kameras problēmu atrisinàju ar citu aplikāciju - sanāk norm bildes. Visādi citādi - neiznīcināms ķieģelis - man tieši laikā
0 0 atbildēt

Skatos, ka gads gandrīz riņī, gribētu zināt telefona stāvokli, vai joprojām liekas labs? Un vai viss strādā? Kā ar to atmiņu, šim var instalēt uz SD kartes?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt