local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmā iPhone izstrādes noslēpumi3

50 1
50 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Kā man patīk šitais Apple inovācijas utt. Visi, kas domā, ka Apple ir kaut kādu inovāciju firmu spaskataties Tek Syndicate video Has Apple Really Ever Invented Anything?. Tad sapratīsiet, ka patiesībā Apple kopīgi izstrādā tehnoloģijas un programmatūru ko iesākušas citas firmas un tad iesūdz tās firmas, par patentu pārkāpumiem.

1 1 atbildēt

Totālas muļķības. Slide to unlock jau sen bija iepazīstināts citā telefonā NeoNode N1 / N1m. Bija arī patentēts, bet ASV Patentu dienests nezin kāpēc izdeva patentu arī Apple un tad atteicās atzīt savu kļūdu. Tagad par iebūvēto muzikālo pleijeri - esi kādreiz dzirdējis par Sony Ericsson walkman telefoniem? Laikam jau ne. Pimais Sony Ericsson walkman telefons W800 tika izlaists tajā pašā 2005 gadā, kad iPhone vēl bija tikai izstrādes stadijā. W800 jau bija iebūvēts pleijeris. Varbūt kādam citam telefona modelim tas jau bija iebūvēts vēl pirms W800. Kad vienreiz beigsies tā muldēšana par Apple, kā inovatīvu kompāniju. Pat slaveno iPad tehnoloģiju viņi neizdomāja - pirmie planšetdatoru prezentēja Microsoft, bet tirgus tajā laikā vēl nebija gatavs planšetēm.

1 1 atbildēt

Ja tev būtu uzņēmums, tu taču neskrietu pa pasauli bļaudams, ka tavs uzņēmums ir herņa un cilvēki patiesībā maksā tikai par logo uz miskastes vāka, ne? :D Tā pat apple, ražo uz Linux bāzes veidotu huiņu, un stāsta, ka ahūns produkts. 

0 1 atbildēt