local-stats-pixel fb-conv-api

Pēcnāves pieredze - kas notiek smadzenēs miršanas brīdī?40

Brīdī pirms iestājas nāve, sirds spēlē ļoti nopietnu lomu. Kad apstājas sirdsdarbība un asinsvados pārstāj plūst asinis, viss organisms palēnām atslēdzas. Vismaz tā līdz šim šķita, jo jauns pētījums liek domāt, ka ir nedaudz savādāk.

694 5 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

žurkām, žurkām, žurkām... Visādi minējumi vai cilvēkiem ir tāpat. Žurkas dzīvība ir tieši tikpat vērtīga cik cilvēka, tāpēc šos eksperimentus vajadzētu  veikt ar cilvēkiem, un tad arī tiktu iegūti daudz precīzāki rezultāti, nekā spīdzinot nevainīgas radības. Galu galā ar šo tiks glābti CILVĒKI, nevis ŽURKAS. Ja tiktu glābtas žurkas, tad arī varētu slepkavot žurkas, bet ja glābj cilvēkus, tad ir jāeksperimentē ar cilvēkiem.

16 6 atbildēt

mana baltā žurciņa šokā izlasot šito raxstu

10 0 atbildēt

Lai eksperimentē uz nāvi notiesātajiem.

10 0 atbildēt

Nezinu, kā žurkām, bet man būs pofig, kas notiek, kad būšu miris emotion

9 3 atbildēt

Tagad žurciņas, a ja jūsu māja iemitinās, tad nedomājot ejam uz veikalu pēc indes/ slazdiem. Liekuļu bars

9 3 atbildēt
Nabaga žurciņas.
6 1 atbildēt

1. - Man tā katru dienu ir.

1 0 atbildēt

Kāpēc gan nevar pieņemt, to, kas jau ir teikts sen atpakaļ- ka cilvēkam nomirstot, viņa gars(un gara lielākā daļa nemaz neatrodas pašā cilvēkā), nonāk tālāk. Ir taču klīniskās nāves gadījumi, kur cilvēki stāsta par savu pieredzi, un par to, kā dzīve ir mainījusies pēc tam, atgriežoties. Varu tikai pateikt to, ka kādu laiku jā, visu mēģināju izskaidrot ar zinātni, bet pavisam mainījās dzīves uztvere, un parādījās jēga dzīvot(cita, plašāka izpratne par to, kādēļ vispār dzīvojam un kā domā cilvēki), kad sāku par to visu interesēties. Protams, var teikt, ka re- esmu viegli ietekmējams, bet kas pazīst mani- zinās, ka tā nav, un mani ir grūti par ko vispār pārliecināt, pirms pats neesmu to izpētījis. Tā lūk. P.S. Palēnām arī pienāk laiks, kad zinātne saprot, ka būtībā pastāv arī "Tumšā enerģija" un "Tumšā matērija,", "Antimatērija", kas ir pretestatā zināmajiem uzskatiem un nosaka to, ka ātumus un visu redzamo būtībā saista šī enerģija, kas varētu būt arī God. emotion

0 0 atbildēt

Kad man tā bija, neredzēju ne dzīvi gar acīm nozibam,ne gaismu tuneļa galā. Bija nekas! un viss

0 1 atbildēt

mes no zurkam neko daudz neatpaliekam.

0 1 atbildēt