local-stats-pixel fb-conv-api

Noziedzinieku smadzenes atšķiras no citu cilvēku smadzenēm8

Viens no pēdējiem pētījumiem neirozinātnē ir parādījis, ka noteiktu noziedzinieku smadzenes atšķiras no citu cilvēku smadzenēm. Lai gan iegūtās zināšanas varētu teorētiski palīdzēt apkarot noziedzību, tomēr tās arī rada virkni morālas dabas jautājumus par to, kā šīs zināšanas būtu jāizmanto.

350 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Ja tādu likumu pieņemtu un tev būtu bērns, un tev viņš būtu "jālikvidē", tikai dēļ varbūtības, ka viņš pieaugot varētu kļūt par psihopātu, tu dziedātu pavisam citu dziesmu. Ir viegli spriest, ja tevi tas nekā neskar. Dažkārt izsakot savus komentārus vajag padomāt dziļāk. Jo šis viss ir koks ar diviem galiem.
9 0 atbildēt
I avatarsI

Ētika , cilvēki jau sen aizmirsuši, kas tas ir.  Pateikt, ka esam auzās ir kā nepateikt neko, par mūsu sistēmu.

7 0 atbildēt

Un kāpēc vispār kļūst par noziedziniekiem? Cilvēki ar asu prātu netiek pienācīgi novērtēti un tāpēc arī mēģina sevi pierādīt vai arī iegūt slavu.

5 0 atbildēt

Kāpēc uzreiz noziedznieki, varbūt daži ar šādām izmaiņām kļūs par deputātiem emotion

4 0 atbildēt

Negribu lielīties, bet vienriez nofenderēju konfekti no viekala emotion

3 0 atbildēt

Lieki pieminēt, ka liela daļa veiksmīgu uzņēmēju, korporāciju ģenerāldirektoru un vispār, veiksmīgu cilvēku ir tieši psihopāti. Vienīgā atšķirība - tie ir inteliģenti. Īpaši neapdāvināti psihopāti ir tie, kas, nejusdami mazāko daļu empātijas, nobeidz kādu cilvēku lai iegūtu pāris eiro tikai tāpēc, ka šis cilvēks stāv tam ceļā. Inteliģents psihopāts ieliks narkotiskas vielas sava politiskā oponenta mašīnā, un izsauks policiju tieši, pirms tas izbrauks uz mājām pie sievas un bērniem. Šo ''problēmu'' kritizēt var tikai tie, kas redz pasauli absolutizējot polaritātēs, proti, labs un slikts, melns un balts, glīts un neglīts u.t.t. Jebkam un jebkur var atrast gan optimistisko, gan pesimistisko. Psihopāts nekad nespēs nodibināt tuvu, cilvēcisku mīlestību, vai, vispāt, dvēselisku kontaktu, bet viņa jūtu trūkums tam palīdzēs kāpt karjeras kāpnēs daudz vieglāk, jo tas darīs to ''kāpjot pār līķiem'', uzmetot partnerus, jo nejūt pienākuma sajūtu, draudot, jo nejūt bailes (kas to padara ļoti pārliecinošu) un ienākot kaut vai nopietnas sanāksmes vidū, jo nejūt kaunu. Savukārt, cilvēks, kas nav psihopāts, kas spēj just emocijas neko tādu nedarīs bez izteikta iemesla, jo emocijas ir kā "barjera", kā kaut kas, kas vada mūsu darbības. Vienam cilvēkam izteiktāk, vienam mazāk, ja cilvēks vairāk vadās uz racionālas domas, nevis uz emocijām. Ja mēs skatāmies uz psihopātiju bez absolutizēšanas, tad ir grūti noteikt robežu starp normālu cilvēku un psihopātu. Ja mēs varētu noraksturot normālu cilvēku ar skaitli 0, un psihopātu ar 1, tad jebkurš no mums atrastos starp siem skaitļiem.  Cilvēki, kas pieņem lēmumus balstoties uz emocijām - 0, kas pieņem lēmumus gandrīz tikai un vienīgi racionāli - tuvāk 1.

3 0 atbildēt

Vnk paliec pa psihopātu un aizmirsti par to ,kad būsi uz ielas vaiun bez ēdiena ,tas ir kā dzīvot nahaļavā. emotion

0 0 atbildēt