local-stats-pixel fb-conv-api

Lodes lidojums4

Šajās aizraujošajās fotogrāfijās notverti brīži, kad lode izlido no stobra ar ātrumu 365 metri sekundē. Projekta autors bija somu fotogrāfs Guerra Kuulapaa (Herra Kuulapaa), kurš pilnveidoja tehniku ​​neparastai ātrgaitas fotografēšanai pēdējo 7 gadu laikā. Papildus skaistajiem vizuālajiem efektiem viņa darbam ir zinātnisks pamatojums.

Pirms septiņiem gadiem, grupa amatieru uzsāka iniciatīvu, kas vēlāk pārauga projektā, kas palīdz ražotājiem labāk saprast šaujamieročus šaušanas notiekošos procesus brīdī, kad tie izšauj. Tas ļauj uzņēmumiem, lai uzlabotu savus produktus.

"Fani šaušanas sporta pasaulē alkst zināt, kas notiek dažu milisekunžu laikā, kad lode izlido ārā no stobra. Mūsu jaunā metode ļāva mums iegūtu precīzu 3D attēlu. Jūs varat redzēt trīsdimensiju attēlus no šāviena, "- saka Kuulapaa.

Nevienu no attēliem nevar redzēt ar neapbruņotu aci, jo darbība notiek sekundes simtdaļās. Šīs nav vienkārši skaistas bildes, ar to palīdzību ieroču ražotāji saņem informāciju par gāzu plūsmas un temperatūras sadalījumu.

Fotogrāfs atzīst, ka bieži vien tīšāmi bojāja savu aprīkojumu un lēcas, mēģinot noķert īsto brīdi.

Lai uzņemtu šādas bildes, fotogrāfam jābūt lielai pacietībai un neatlaidībai, jo šaviena laikā roka ar fotoaparātu var nodrebēt vai vispār fotoaparāts var izkrist no rokām.

66 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Iesaku paskatīties youtube RatedRR kanālu. Tur čalis filmē ar kamerām, kas notver 50000 kadrus sekundē. Tur to visu var redzēt kustībā. Kā arī parasti viņš iznīcina kādu xbox vai ps, vai kādu citu elektroniku, un tas viss arī slow motion.

4 0 atbildēt

Kad skrienu pakaļ apinītim, tad nesos ar 2000km/h

3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt