local-stats-pixel fb-conv-api

Labs un lēts ķīniešu telefons75

950 3

Jau labu laiku apkārt klīst baumas, ka ķīniešu telefonu ir slikti, ātri salūzt, nekam neder utt.. Tādēļ izlēmu to pārbaudīt un pēc jaunā gada vienu iegādājos. Saucās Yusun T22 :D Nosaukums dīvains, bet cena gan uzrunāja - 26 eiro ar visu piegādi. Pats ikdienā lietoju Nokia E52 un neesmu touchscreenu piekritējs, tādēļ neko labāku, sev piemērotu nevaru atrast..

Un jau iepriekš atvainojos par ne pārāk kvalitatīvām bildēm raksta beigās!

950 3 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

labs un ķīnietis izskatās aizdomīgi vienā teikumā

63 0 atbildēt

Nu, nezinu. Mēs tomēr dzīvojam pasaulē, kur vārdi "labs" un "lēts" vienā teikumā nenozīmē neko labu.

39 0 atbildēt

Domāju,ka pa 26 naudiņām pirkums galigi nav slikts,vismaz ja kkas notiks nebus nekadi sirdsapziņas parmetumi.

23 0 atbildēt
Bērniem kuri visu pazaudē, ideāls variants :) Ā un vēl dažiem maniem draugiem kuri pālī mēdz nozaudēt savus mobilos :D Katru mēnesi 4 pasūti, katrai nedēļas nogalei ;)
23 1 atbildēt

Jo grūtāk izrunāt ražotāja nosaukumu, jo grūtāk ir tam uzticēties. 

17 1 atbildēt

Lēts jā,bet labs gan nē emotion

8 0 atbildēt

man būtu bail tādu kabatā nēsāt pie oļiem, ja nu uzsprāgst emotion

7 0 atbildēt

drīz tu redzēsi kad tomēr tie ķīnieši nav tik labi kā domā ;]

5 0 atbildēt

Tiko teici (neesmu touchscreenu piekritējs) ..

Bet nopirki touchscreenu. Sakrītība ?

6 1 atbildēt

Mūsdienās visi tēmē uz ahūnām fīčām, kā procesoru, atmiņu un kameru... Bet ja tev nepieciešams tikai piezvanīt, nosūtīt sms vai kāreiz kko internetā sameklēt, vai atrast maršrutu, šādi telefoni ir ideāls variants. Gan mūsdienīgs, gan praktisks, gan lēts.

2 0 atbildēt

Lēts viņš būs, labs  gan nē. Materialu kvalitate no kādiem tas tiek taisits ķiniešiem vienkārši iesparda, da jebkam. paņemot vienā rokā ķinu, otrā normālu firmas preci, kvalitātes atšķiriba ir manāmi jūtama.  Un varu derēt driz šim būs ari tehniskas problēmas.  nekas liels, bet tipiski ķinas precēi kaitinoši sīkumi, ekrāns reizēm nereaģēs ar pirmo reizi, uzkāršanās draudi utml. Nez, ja var ar to sadzīvot tad nekās...  

4 2 atbildēt

Pirkt šitādu mantu ir tas pats, kas pirkt jeb kura cita populāra brenda, lētā gala preces. Šitas būs tik pat labs vai drīzāk slikts, kā kāds samsugs zem 100 eiro, tik šis būs reizes 5 lētāks.

Un arī dārgus brendu agregatus pērkot, var uzrauties uz lielu brāķi, protams tā iespēja ir mazāka kā pērkot ebayā, bet nu cena arī tāpēc ir attiecīgi lielāka.

2 0 atbildēt

Neuzrunā.

3 1 atbildēt

Divreiz vājāks par manu Samsūdu, toties maksā 7 reizes lētāk.

1 0 atbildēt

skatos visi tikai lētos ķīnīzerus apraksta. būs man laiks, uztaisīšu aprakstu par Jiake V8. Telefons tika pieminēts vienā rakstā, bet manuprāt devaiss ar 28000 punktiem antutu ir pelnījis plašāku apskatu. Nopirku par 150 eirām un nenožēloju ne mirkli.

1 0 atbildēt

pēc 4 mēnešiem nākošo rakstu ! pastāstīsi kā iet.

1 0 atbildēt

Ideāls teleponītis, lai varētu ņemt uz festiem līdz, nebūtu žēl pakāst, pats lietoju LG Nexus 5, bet takā vasarā festi un jūnijā jau Kilkim Žaibu, tad laikam būtu vērts pat iegādāties

0 0 atbildēt

iedo linku kur var šito nopirkt

0 0 atbildēt

ar nesu skarienjutigo telefonu cienitajs, bet savejo dabuju pa 12 marcinjam - par iesutishanu valstii - pashu telefonu, ar kjinieti, bet kvalitatiivu, laimeju viena no iknedeljas izlozem kada kjinieshu i-veikalaa... pedeja laika izdevigak njemt kjinieti ka firminieki! emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »