local-stats-pixel fb-conv-api

Kvazāri - Visuma ēdāji!14

333 1

Globālā sasilšana, kodolkarš, neizārstējamas slimības, ledus laikmets, epidēmijas, vulkānu izvirdumi, zombiju apokalipse.

Tas viss ir sīkums, salīdzinājumā ar apokalipsi, kas notiek šo pašu mirkli un nīcina mūs no kosmosa.

333 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Vajag milzigus plaksterus ar ko aizlimet tos caurumus.

18 0 atbildēt

interesanti +

6 0 atbildēt

Tuvākos miljards gadus neviens kvazārs tevi neapēdīs. Ir krietni lieāka varbūtība, ka tev rīt apēdīs kāds Amazones indiānis nevis kvazārs emotion

Ja nopietni runājam, tad rodas iespaids, ka autoram absolūti nav sajēgas, kas ir kvazāri, kādi ir redzamā Visuma mērogi un tā izplešanās, cik niecīgs tajā visā ir gaismas ātrums un ko no tā visa var secināt.

5 0 atbildēt
Gan jau, ka cilvēce izdomās, kā šos melnos caurumus iznīcināt.
2 0 atbildēt
TAISI VĒL RAKSTUS ! lūdzu ...
2 0 atbildēt

pateicoties tiem kvazariem mes esam emotion

2 0 atbildēt
Hmm avatarsHmm

Kvazārs ir supermasīvs melnais caurums. Viņš iesūc sevī visu, kas pagadās pa ceļam. Un nekas vairāk netiek no tā ārā. Kas notiek uz melnā cauruma virsmas, neviens nezin. 

Zinātnieki pieļauj, ka tur veidojas pavisam citi fizikas likumi, bet kā jau teicu, neviens īsti nezin, kas tur notiek.

1 0 atbildēt

Ir iespēja, ka melno cauru dēļ mēs mirsim. Mēs nevaram izveidot neko, kas nesaturēs kaut ko fizisku, jo mēs dzīvojam tādā pasaulē. Vienīgā iespēja, ka mēs atrodāmies kaut kādā kastītē un esam mazi kā skudriņas kaut kādiem milžiem. Lai cik smieklīgi izklausītos, taču vissss pilnīgi viss kosmoss nu nevarēja vienkārši rasties. To nevarēja uzburt burvis, jo kā gan radās burvis? kā vispār kaut kas radās? Šajā iedziļinoties var bez maz vai sajukt prātā. Kosmoss kaut kur beidzas un tas kaut kā radās. Viss vienkārši nevarēja sākt pastāvēt no nekā.

1 0 atbildēt

Vēl paies pāris gadu tūkstoši, kamēr cilvēkiem būs tehnoloģijas pilnīgākai visuma izpētei, ja vien paši sevi ar tehnoloģijām neīznīcinās. Ne tik senā pagātnē Saule griezās ap Zemi, kuru turēj 3 ziloņi uzkāpuši uz milzu bruņurupuča. Tas pats lielais sprādziens ir tikai teorija, bet ne zinātniski pierādīts un visuma izmērs ir tikai aptuveni definēts. 1000 gadus atpakaļ vēl neviens nezināja cik ir kontinetu, tāpat tagad ir ar visumu, zin tikai to daļu kura izpētīta un ko var daļēji pamatot ar teorijām. Bet kā ir patiesībā mēs, vismaz tie kas pašlaik pastaigājas par trešo akmens bluķi no Saules, nekad neuzzināsim.

0 0 atbildēt
Hmm avatarsHmm

Man drīzumā būs vēl viens raksts, un es nedaudz pieskaršos šai tēmai. Un pie tam, man ir ļoti daudz tēmas par ko rakstīt, tā ka rakstu būs daudz un pamatīgi.

Jo visu un par visu vienā rakstā nav iespējams uzrakstīt.

Komentāros atstājiet savus viedokļus un izsakiet savas versijas.

Būšu priecīgs izlasīt emotion

0 0 atbildēt