local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc mikroviļņu krāsnis ir kaitīgas veselībai?14

215 7

Mūsdienās cilvēki ir iedzīvojušies uz dažādām ērtībām un viena no tām ir mikroviļņu krāsnis, kapēc gan neizņemtu ēdienu no saldētavas vai uzsildīt aukstu ēdienu nieka 3 minūtēs? Šodien es jums pastāstīšu kapēc to nevajadzētu darīt.

215 7 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

1. Būšu ļoti pateicīgs, ja kāds man paskaidros, ko nozīmē sadedzināt ūdens molekulas, ja var, tad ar ķīmisko reakciju vienādojumu, lūdzu. 

Ir 3 pamata uzturvielas - Ogļihidrāti, olvaltumvielas un tauki, kuru uzturvielu daudzums samazinās?

2. B12 vitamīna daudzums samazinās uzsildot pārtiku tieši mikroviļņu krāsnī vai uzsildot vispār? Daudzi vitamīni ir termiski nestabili un nav nozīmes, vai viņi noārdās mikroviļņu krāsnī, uz gāzes plīts, vai vecmammas ekoloģiskajā 100 gadus vecajā ceplī.

3. Es gan būtu mazliet kategoriskāks - nevis daudzas, bet 100% visas mikroviļņu krāsnis ir veidotas no ķīmiskām vielām, tāpat kā cilvēks, planētas un zvaigznes, un vispār visa visuma redzamā daļa. Nedomāju, ka mikroviļņu krāsnī izmantotie materiāli atšķirtos no gāzes plītī vai elektriskajā krāsnī izmantotajiem.

4.Nu i pētījums. Vai bija kontrolgrupa, kura ēda to pašu pārtiku, tikai gatavotu elektriskajā cepeškrāsnī vai gāzes plīts cepeškrāsnī? Lai izmainītu asins sastāvu un paaugstinātu holesterīna līmeni nemaz nevajaga mikroviļņu krāsni, pietiek vienkārši ieturēt pareizo diētu. Pētījums no sērijas, par ko maksāja, to arī pierādījām.

5. Mikroviļņi noteikti kaitē sirdij, pret sirdi raidīti mikroviļņu stari paaugstina sirds temperatūru un denaturē sirds muskuļu olbaltumvielas, sekas tam ir nāve. Ja vien nav kaut kāds ķīniešu pagrabā ražota mikroviļņu krāsns, tā nav mēģināta pašrocīgi jaukt, nav atslēgti vai neitralizēti durvju atvēršanas sensori, tad krāsnij būtu jābūt pietiekami labi ekranētai, lai neatstātu nekādu iespaidu uz cilvēka veselību.

 

Nemēģinu pierādīt, ka mikroviļņu krāsnis ir nekaitīgas, bet nu šie argumenti mani tikai uzjautrināja. Pašam nav mikroviļņu krāsns, tātad to nelietoju, pat pats nezinu kāpēc, jo neesmu redzējis nevienu nopietnu argumentu vai vērā ņemamu pētījumu par mikroviļņu krāsns kaitīgumu.

Star citu, tiem, kas ļoti uztraucas par to, ka dažas minūtes mikroviļņu raidītāja tuvumā kaitē viņu veselībai:

Mikroviļņus izmanto arī mobilajiem sakariem (1800 MHz), mobilo datu pārraidei (2100 MHz), WiFi 802.11b (2400-2800 MHz), bluetooth (2400 MHz), satelītkomunikācijās, tai skaitā satelīttelevīzija (1-170 GHz), radaros. Mikroviļņu krāsnī izmanto 2400 MHz mikroviļņus. Tā ka bēdziet kur gribat, apkārt vienmēr būs mikroviļņi  emotion

8 0 atbildēt

autor, tev nav nemazākās nojautas par ko tu te vispār runā. paanalizēsim kaut vai vienu punktu no visiem. nu piemēram 5.

MW krāsns nav nekas cits kā EM starotājs 2.4GHz frekvencē. tieši tāds pats starotājs ir tavs wifi rūteris (arī 2.4GHz), mobilais telefos (~1.8GHz GSM, 2.4GHz wifi) utt. 

starojuma intensitāte, palielinoties attālumama sarūk kvadrātiski, tapēc neskatoties uz MW krāsns lielo jaudu, metra attālumā EM lauks ir vājāks kā mobilajam telefonam pie auss. (jā, es to arī esu samērījis dabā, netikai uz papīra)

par pārējos punktis sarakstīto woodoo vispār nav jēgas sākt runāt.

8 0 atbildēt

Pēc šitiem reālajiem faktiem sanāk secinājums, ka amerikāņi jau ir izmiruši.

6 0 atbildēt

Izlasot 1. faktu tālāk nemaz nelasīju. Ūdens molekulām dipoli tiek ar mikroviļņu palīdzību iegriezti ļoti lielā ātrumā, kas pāriet siltumenerģijā.

Sadedzināt ūdeni nav iespējams! To ir iespējams termolītiski, ķīmiski, fotolītiski vai elektrolītiski šķelt, bet sadzīves mikroviļņu krāsnī nepieciešamie apstākļi nav pat tuvu, lai kas tāds notiktu.

Un pazaudējot ūdens molekulas (pieņemot, ka tās iztvaiko) ēdiens savu uzturvērtību nezaudē, jo ūdenim nav absolūti nekādas uzturvērtības! Cepjot, vārot, grilējot jau arī vitamīni iet zudumā dēļ augstās temperatūras, jo liela daļa vitamīnu sāk sabrukt jau virs 40 grādiem pēc Celsija.

5 0 atbildēt

Kaitīgs, kaitīgs... viss mums te kaitīgs. Kalašņikova automāts ir toč veselībai kaitīgs...

4 0 atbildēt

jā .... "ļoti pārliecinoši" fakti  . No sērijas  - kaimiņu tante esot dzirdējusi emotion

4 0 atbildēt

Drīzāk tās ir kaitīgas tapēc, ka vienmēr uzsildīs trauku, bet ne tā saturu... Un gandrīz vienmēr nāksies apdedzināties. emotion

4 1 atbildēt

jāpārvācas dzīvot uz mežu, vienīgi jācer, ka zvēri neapēdīs.

3 0 atbildēt

Muļķības kas ir sarakstītas balstoties uz vecu tantīšu stāstiem.

3 0 atbildēt

Mikroviļņu krāsns neiznīcina alus B12 vitamīnu. Jo viņš ir pudelē un alu parasti nesilda mikrenē.

Savukārt gāzes plīts izplata apkārt radonu, radioaktīvo oglekli un citus pazemes radioktīvos nukleīdus. Un vēzi izraisošus degšanas produktus.

1 0 atbildēt

Elpot arī ir kaitīgi, bet tas nenozīmē ka mēs to nedaram! emotion

1 0 atbildēt

Un gatavošana uz gāzes plīts pielīdzināma smēķēšanai, jo gāzes degšanas produkti izraisa vēzi.

1 0 atbildēt
Pilnīgi piekrītu aivarcam!!! Manuprāt šitā visa ir paranoja kas izplatīta bieži vien starp pensionāriem.. Manuprāt ja labi pacenšas ,var pierādīt ka ūdens ir kaitīgs ,tapēc f.cking nedzeriet ūdeni jo 25 litri var jūs nogalināt..
2 2 atbildēt

Ne velti tie, kas kaut kādas muļķibas izlasa un man kaut ko stāsta es vienmēr smejoties jautāju- Spokos izlasīji? emotion

Bet vispār mikroviļņu krāsni neizmantoju, jo ēdiens pēc tam paliek draņķīgi negaršīgs.

0 0 atbildēt