local-stats-pixel fb-conv-api

Izīrē krūtis gejiem14

84 4

Mūsdienās var pārdot visu un no jebkā uztaisīt biznesu, lūk Sesīlijas stāsts par to kā viņa izīrē... ... savas krūtis!

Franču medmāsa ir likusi saraukties daudzām uzacīm, tam par iemeslu ir viņas lēmums izlikt īrei savas krūtis vecākiem, kuri paši nevar pabarot savus bērnus. Bizness, ko daudzi nosaukuši par nelegālu un bīstamu, ir labs glābiņš daudziem geju pāriem. Divdesmit deviņus gadus vecā medmāsa sevi raksturo kā pilnībā veselīgu māmiņu un internetā ir izlikusi sludinājumu, ka izīrē savas krūtis bērnu barošanai. Vēl vairāk, neparastās uzņēmējas bizness ir paredzēts speciāli priekš geju pāriem, kuriem tagad ir ļauts adoptēt bērnus Francijā.

Sludinājuma tekstā teikts: "Es esmu jauna un veselīga māmiņa, izglītota medmāsa, divdesmit deviņus gadus veca un vēlos jums izīrēt savas krūtis bērnu barošanai. Vienā dienā varu jums piedāvāt vairākas barošanas reizes. Geju pāriem nav iespēju pabarot savus bērnus. Zīdīšana ļauj būt bērniem pie labas veselības, krūts piens tiem dod pilnvērtīgu uzturu. Sazinieties ar mani caur portālu, dariet to tikai nopietnos nolūkos."

Kāda ir peļņa visu dienu barojot ar krūti bērnus? Sesīlija par saviem pakalpojumiem pieprasa aptuveni 100 eiro (70 latus) dienā, mēnesī tas sanāk aptuveni 3000 eiro (2100 lati). Sludinājumu portālā ir iespēja rezervēt kalendārā Sesīlijas krūtis. Šis sludinājums vislabāk atspoguļo portāla saukli: "Ar e-loue var izīrēt visu!" Sesīlijas sludinājums ir ļoti veiksmīgs, ir bijuši jau aptuveni piecpadsmit pieteikumi, lai gan viņa ir ļoti prātīga attiecībā uz piedāvājumiem, jo daudzi nav kārtīgi izlasījuši un sapratuši sludinājuma tekstu, un "aizsit kalendārā" Sesīlijas krūtis priekš citiem nolūkiem.


Lai gan daudziem šis sludinājums liek smaidīt, tomēr ir cilvēki, kas nopietni satraukušies par šo biznesu. Daudzi šo biznesu nosauc pat par nelegālu un kaitīgu mazu bērnu veselībai. Tas, ka kāds piedāvā savu pienu citiem bērniem, nav nekāds pārsteigums, jo mātes piens ir bijis piedāvājumos arī melnajā tirgū. Kā pamats satraukumam par šādu biznesu ir tas, ka izīrējamais piens var sastāvēt no vīrusiem un baktērijām, ieskaitot HIV un meningītu.

Nav nekādu šaubu, ka Francijā stājoties spēkā likumam, kas gejiem ļauj precēties un adoptēt bērnus, arvien vairāk parādīsies šādas biznesa formas.

84 4 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Geji adoptē bērnus... pff da n*huj vispār kaut kas tāds bija jātļauj? Ņirgāsies jau par tiem bērniem - par to, ka viņiem divi tēti. Precēties vēl nebūtu nekas briesmīgs, bet viņiem vēl vajag adoptēt bērnus? Narcistiski egoisti, vairāk nekas. Un tagad vēl pavērsies šadas biznesa iespējas. Jobnutisms tīrākais.

20 5 atbildēt

Nezinu pat ko lai saku! :D Nē nu viss jau attīstās...

5 0 atbildēt