local-stats-pixel fb-conv-api

Iphone vs windows phone21

30 18

Garumzimes nebuus!

Daudzi ir iecienijusi Iphone (it ipasi meitenes),BET...Vai Iphone vai windows phone ir tik labi?Tulit to talak lasot teksta talak uzinasim+lai jus domatu ka es neizrauju brinumus no ziliem makoniem iekavas bus links!Izbaudiet!

P.s-diemzel nevareju atrastu gana labu izmeru bildei prieks spokiem.lv (nokia lumia 1520)

Sis telefons ir par 50 eur letaks,bet...

Labaks!

Iphona divu kodolu vieta sim ir cetri+ nav nekads 1.3 ghz huinigais procesors bet 2.20ghz.Kamera ir labaka;apgadata ar 20 mpix.Ker labakos dzives momentus :D

Atmina ir 32 gb un + vel var likt atminas karti.Ir fm radio.4G nets(iphone 5s ari bija).

Ja butu izvele nemtu Lumiju!

30 18 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 21

0/2000

lāča lauciņā labāk nelīst

4 0 atbildēt

Raksta sākumā iet runa par Iphone vs Nokia , tad pēctam Iphone vs Iphone , autor , ko tu pīpē?

4 0 atbildēt

Raksta jēgu diezgan grūti saprast... 

''Huli tik sudigs procesors,un tikai 2 kodoli pa 500eur'', jo ja būtu jaudīgās procis, arī baterijas darbības laiks būtu daudz īsāks, pie tam iOS nerij nereāli daudz, lai vajadzētu ko daudz jaudīgāku, bet protams Apple savās ierīcēs liek diezgan vājus procesorus... 

''Kape tik suudiga kamera?'' Kamera drīzāk varētu būt vislabākā no 8mp aprindām, jo lēca ir pietiekoši augstas kvalitātes.

''fm radio'' Mūsdienās ir internets un interneta radio, kāda gan jēga tāda ''štrunta'' dēļ likt vēl papildus lietas iekšā? 

''Kapec nav memory card vieta?'' Tapēc, ka tad neviens nepirktu pārcenotās32/64 GB versijas.

2 0 atbildēt
Ja jau veido rakstu par telefoniem, tad veido to normāli un pārbaudi savus faktus. Piemēram, kāds sakars virsrakstam ar pašu rakstu. Tu salīdzini apple (ios) ar lumiu (windows phone), te nav neviena telefona ar symbian.
1 0 atbildēt

Abi ir pilnīgs sviests emotion

2 1 atbildēt

Čalīt,ļoti daudzi youtube rewiever'i ir teikuši tā-Apple ir kompānija,kura pierāda to,ka tālrunim nav jābūt ultra mega giga super iekšām,lai viņš lidotu (t.b darbotos bez gļukiem)

iPhone 5s ir var teikt IDENTISKAS iekšas ,kā Samsung Galaxy S2 .

Šeit varu beigās pateikt tikai tā-nespried par telefonu pēc iekšām,jo manuprāt,GS2 ir daudz gļukaināks nekā 5S emotion

1 0 atbildēt

Nokia Lumia OS ir Windows . aļo autor , mostamies , ņem piemēru no Senču Lācis , un veido sakarīgus , normālus rakstus . emotion 

0 0 atbildēt

Tu te salidzini iphone vs iphone. acimredzot tev nekadas saprasanas par tel, pirmkart 8mpx ir pilnigi pietiekami, tas nav fotoaparats, otrkart kur tu 4 kodolus izmantosi telefonam? man datoram ir tikai 2 un varu izdarit vismaz 5000 reizes vairak ka ar nokias vai dajebkuru tel kuram ir 4 kodoli. pasam ir lumia820 un gada laika nesisu 3 reizi uz garantijas remontu vai vislabak vispar dosu viniem atpakal un kategoriski atteiksos paturet, 2 - 3 reizes diena jarestarte jo paradas ka pakalpojums nav pieejams(pazud sakari), 2. menesi vibrators atteicas stradat garantijas remonta pavadija 2 nedelas, tagad ik pa laikam pazud skana un ari jarestarte, loti biezi gluko. nav tāda vienkārša lieta kā search, visu laiku lai kontaktus samekletu ir vismaz 3 pogas janospiez un tad vari meklet kontaktus (protams var uzlikt kontaktu tile uz ekrana bet velme parbazt ar nevajadzigiem sudiem ari nav).

0 0 atbildēt

tu nēesi īpaši gudrs, ja par telefona jaudu spried pēc kodolu skaita un frekvences emotion

tavs salīdzinājums ir līdzīgs, piemēram salīdzinot Intel un AMD procesorus, darbībā Intelis ar 2 kodoliem strādā labāk nekā AMD ar 4 kodoliem. Ābolam tas pats princips tas, ka viņam mazāk kodolu un zemāka frekvence, nenozīmē, ka viņš strādās sliktāk.

Runājot par atmiņu: 16Gb maz? kam tev lielāku, dziesmām?  nopērc mp3 atskaņotāju 

0 0 atbildēt

un jā, aizmirsu piebilst, virsraksts Iphone vs WP, par WP gandrīz nevārda :D tikai visu rakstu nodirs ābolu

no manis mīnus emotion

0 0 atbildēt

Neesmu Iphone fans, bet zinu, ka viņu telefoni ar tiem pašiem 2 kodoliem un 1.3 ghz strādā tik pat labi un ātri kā visi citi jaunie telefoni. Tas ir stabils telefons, bez lagiem, bez lielām dizaina rediģēšanas iespējām, taču ar milzumdaudz aplikācijām.

0 0 atbildēt

bomzim iphone jēgu nesaprast. tas nu ir fakts. emotion

0 0 atbildēt
1) iphone ir iecienīts arī starp puišiem, tikai meitenes skaļāk bļaustās, ka viņām ir iPhone 2) Tavi komentāru vnk iespārdīja 3) gramatika arī iespārdīja 4) nelabi palika lasot rakstu, jo bija sajūta, ka to ir rakstījis kāds pirmklasnieks... Tāpēc lieku -
0 0 atbildēt

emotion 

0 1 atbildēt