local-stats-pixel fb-conv-api

Hoverbike – ASV armijas lidojošais motocikls!7

334 0

Nu vēl jau ASV armijas rīcībā nav šādas spēļmantiņas, bet viņi tādu vēlas un tam arī ir iemesls. Kāds? Šāda tehnoloģija ļautu karavīriem zibenīgi pārvietoties bezceļu apstākļos! Un mēs šeit nerunājam par vienkāršiem bezceļiem, bet gan par ūdens šķēršļiem, klinšainiem apvidiem, krūmājiem, laukiem, utt. Un galvenais - neatstājot liekas pēdas aiz sevis! Tātad - kas šī ir par mašīnu?

334 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Nekas krieviem ir dirižabļi! emotion

12 0 atbildēt

Atgādina tos pašus motociklus no Zvaigžņu kariem emotion

8 0 atbildēt

celtspēja tādam pasakumam maza. degvielu vien lai pārvietotu tiek zaudēts proporcionāli arvien vairāk jaudas jo lielāka bāka.  piedevām celtspēja šobrīd ir vienīgais ko redzu. kustībai veltītu dzinēju neredzu kas nozīmē ka daļa celtspējas tiek veltīta lai iegūtu kautkādu virzienu. pie kam līdzīgi kā visiem šobrīd pieejamajiem hovercraftiem  problēma ir apvidus. pa tuksnesi ātri pārvietosies gandrīz jebkas ar riteņiem un pie reizes daudz ātrāk. 

kalnainos apvidos hoverbike nekur uz augšu netiks, viņš ir atkarīgs no virsmas, diez vai strādās retinātā gaisā un jebkādas asas reljefla izmaiņās nozīmē avāriju. krūmājos arī šis nav lietojams ja vien nelido virs krūmājiem - bet ar katru centimetru vajag vairāk jaudas. mežā tas lidos līdz pirmajam kokam - manevrētspēja ir pie nulles. tai ziņā  project grasshopper ar savu jetpack bija veiksmīgāks. un pamazām visāda veida trani (drones) risina kareivju problēmas.

6 0 atbildēt
Starwars tuvojas.
1 0 atbildēt

Uzkabināt 2 ložmetējus un - America Fck Yeah!

0 0 atbildēt
Emmm. Ne cali, beidziet, bus daudz avariju tuvako 50 gadu laika, ja so izlaidis uz ielas
3 7 atbildēt