local-stats-pixel fb-conv-api

Gigabyte Guru38

592 11

Sveiki Spoki, šoreiz raksts par jaunāko GIGABYTE ražojumu : Gigabyte GSmart Guru G1, kas tika prezentēts Oktobrī, bet Amerikas veikalos ir gaidāms Decembrī.

[Raksts izveidots 2013. gada Oktobrī]

592 11 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000
Un cik šāds monstriņš var msksāt !?
23 0 atbildēt

A no šitā verķa zvanīt ar var? emotion

21 5 atbildēt

Gigabyte - spēcīgs iemesls zīmolīgajām firmelēm nolaist saviem brāķiem cenu... emotion

10 0 atbildēt

Šādi pričendāļi pēdējā laikā rodas kā sēnes pēc lietus, viens par otru krutāki. Tiešām drīz būs tā, ka telefonā būs visa pasaule iekšā, bet nebūs galvenās funkcijas - zvanīšanasemotion

7 1 atbildēt

Hmm interesanti. Tieši vajag jaunu telefonu, manam galaxijam "zirneklis" uzmetās :D Šo noteikti var iekļaut variantos. Vienīgais, kas rada bažas - LCD displejs. Drošivien jau nav liela atšķirība, bet pierasts pie amoled. Otrkārt, diezgan svarīgi zināt izmērus. Bet Gigabyte kā kompānija vienmēr ir patikusi.

3 0 atbildēt

Es nopirku šo aparātu! Ir bijis man ar Galaxy S3, nu varu teikt taa... šitas labāks. Vienīgi aizmugure vinam ļoti skrāpējas, ja pērk tad uzreiz noperk arī maciņu (jau mēnesi gaidu no ebaya :D ). Līdz šim viss iet kaa vajag un esmu pat ļoti apmierināts. 

2 0 atbildēt

Kā pietrūkst telefonu, ar kuru varēji aizbraukt uz 3 dienām piknikā, paklausīties muzonu, sazvanīt kādu, un baterija vel nebija tukša, vai sliktākajā gadījumā varēji ielikt rezerves bateriju. Bet šitiem? Tad jau vispār tādu labāk atstāt majā nekā ņemt līdzi.

1 0 atbildēt

Hmm cerams ka būs tikpat labs cik viņu PC tehnika.emotion

1 0 atbildēt

Vismaz beidzot, pie bačas (nu var arī teikt baterijas) piedomājuši  emotion

1 0 atbildēt

Meh, man pietiek ar to, kas man ir. Samsung Galaxy S2. emotion

1 0 atbildēt

Varbūt tomēr varēji norādīt baterijas ietilpību, jo iepriekšējie modeļi tika izcelti ar 4 kodolu proci, bet to, ka baterija ir mēsls, to kaut kā aizmirsa pieminēt.

1 0 atbildēt

Kļūda: rakstīts, ka divas priekšējās kameras. Un jautājums - pat ja raksts kopumā labs, kapēc mums par šo smārtfonu jāzina, jeb kapēc viņš tik īpašs un kas viņam ir tāds, kas  nav citiem šī brīža telefoniem?

5 4 atbildēt

108x1920,  Izlabo.

1 1 atbildēt

p.s. Latvijā piķo no 210~300 ls

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Super, ar nepacietību gaidu, kad manās smadzenēs varēs iemontēt 8-kodolīgu mikroskopisku proci ar pārdesmi terabaitīgu atmiņu. Viss, kas nepieciešams, lai no rīta atcerētos, kur pazudušas manas zeķes... emotion

0 0 atbildēt

Es nopirku lēto nokia lumia 520 un dzīvoju vesels nekādus dārgākus un jaudīgākus sūdus man nevajag. Jo galvenais jau ir lai zvanīt un sms rakstīt var :)

0 0 atbildēt

Pašam ir Gigabyte Aku A1, esmu diezgan apmierināts, izņemot kameru. Šis "Gigabyte Guru" izskatās daudz labāk, ja vajadzēs jaunu telefonu, varbūt padomāšu par to. Par rakstu, labs raksts, ķer plusu!

0 0 atbildēt

Wtf? nu nav viņam micro sd kartes. Pašam šāds telefons ir.

0 0 atbildēt

Jo tālāk, jo trakāk  emotion

0 0 atbildēt