local-stats-pixel fb-conv-api

EUR/USD vai cita valūta – kura labāka?5

46 2

Visai bieži varam sastapt tirgotājus, kas bināro opciju aktīvu izvēlē dod priekšroku valūtu pāriem. Aktīva izvēlē tiek piedāvāts milzīgs daudzums valūtu pāru, taču populārākais no tiem ir EUR/USD jeb eiro un ASV dolārs. Jāatzīmē, ka pirms izvēlēties bāzes valūtu pāri, kas būs jūsu galvenais tirdzniecības aktīvs, jāsaprot šo valūtu savstarpējā atkarība.

Tā kā valūtu pāris EUR/USD ir populārākais aktīvs gan tradicionālajā tirgū, gan bināro opciju tirgū, centīsimies izprast valūtu pāru tirdzniecības principu, izmantojot šo valūtu pāri kā piemēru.

Pirms uzsākt valūtu pāru tirdzniecību, ir ļoti svarīgi atrast valūtu stiprās un vājās puses, to savstarpējo sakarību un nacionālo tautsaimniecību, pasaules notikumu un atsevišķu valstu notikumu ietekmi uz tiem, lai pēc iespējas precīzāk paredzētu tirgus cenas izmaiņas. Tā kā pieprasītākās valūtas šobrīd ir eiro un ASV dolārs, ieteicams tirgoties, izmantojot tieši šo valūtu pāri, jo tieši šīs valūtas ir pakļautas pastāvīgai dinamikai.

Runājot par EUR/USD valūtu pāri, var piebilst, ka eiro ir pasaulē populārākā valūta, taču nevajag aizmirst arī par ASV dolāru, tā kā tas ir ieņēmis noteiktu vietu pasaules ekonomikā un joprojām ir viena no pasaulē populārākajām valūtām.

Tagad kā piemēru apskatīsim kādu darījumu, kurā izmantots EUR/USD valūtu pāris. Ja tirgotājs izlēmis investēt eiro un redz kotējumu EUR/USD = 1,3, tā ir jāsaprot kā eiro vērtība. Tas nozīmē, ka, lai iegādātos 1 iero, Jums jāpārdod (jāmaksā) 1,3 ASV dolāri. Un otrādi - ja esat nolēmuši pārdot 1 eiro, saņemsiet 1,3 ASV dolārus.

46 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://binaryoptions.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
GOD avatarsGOD

Ammm, un?emotion

4 0 atbildēt

Godīgi sakot, es nekā jauna neuzzināju... Vienīgais ko prātīgu šeit pateici, ka tas ir populārākais valūtu pāris un līdz ar to arī ir ļoti svārstīgs un, ja ir laba intuīcija, zināšanas, tad var labi pelnīt, bet tai pat laikā sava svārstīgumadēļ šis pāris īr bīstams, un var viegli pazaudēt naudu.

4 0 atbildēt

manuprāt šis pāris ir izdevīgs aktīvaitirdzniecībai... Nopirki un pēc ne pārāk ilga laika jau pārdod. Pārturot, var viegli ieiet mīnusos.

0 0 atbildēt