local-stats-pixel fb-conv-api

Dell prezentē 7000. sērijas Latitude klēpjdatorus un OLED monitorus.3

10 3

Elektronisko ierīču izstādē CES 2016 Dell paziņoja par paplašināto Latitude komerciālo ierīču klāstu, kas apvieno nozarē progresīvākās drošības, pārvaldāmības un uzticamības iespējas, ko pieprasa uzņēmumu klienti, ar satriecošu dizainu, InfinityEdge displeju un augstākās kvalitātes materiāliem, pēc kuriem alkst ikviens darbinieks. Jaunie Latitude un UltraSharp displeju sērijas papildinājumi, kuri ir pārņemti no veiksmīgās XPS patēriņa ierīču sērijas, ir uzņēmuma vēsturē visplašāk pārprojektētie komerciālie izstrādājumi un apliecina Dell apņemšanos piedāvāt nepārspējamas iespējas, lai apmierinātu mūsdienu mobilās uzņēmējdarbības profesionāļu vajadzības un pārsteigtu tos.

“Vairāk nekā 20 gadus Latitude izstrādājumi ir bijuši labākā izvēles iespēja komerciālajiem klientiem visā pasaulē savas nepārspējamās drošības, uzticamības, pārvaldības un atbalsta iespēju dēļ,” teica Kirks Šells (Kirk Schell), Dell komerciālo klientu risinājumu nodaļas viceprezidents un ģenerāldirektors. “Ar jauno Latitude sēriju mēs piedāvājam tādas komerciālās ierīces, pēc kurām alkst ikviens darbinieks, jo tās ir plānākas, vieglākas un jaudīgākas nekā daudzi no vispopulārākajiem plaša patēriņa izstrādājumiem, nezaudējot drošību un pārvaldības iespējas, ko pieprasa IT nozare.”

Turklāt Dell komerciālie klienti norāda, ka viņi plāno pāriet uz operētājsistēmu Windows 10 Pro ātrāk, nekā viņi to darīja ar iepriekšējām Windows versijām. Windows 10 piedāvā ierasto Windows 7 vidi un Windows 8.1 ērtās skārienjutīgās funkcijas, tāpēc jaunie hibrīddatori varēs nodrošināt labākas lietotāju ērtības. Turklāt Intel un Dell inženieri ir cieši sadarbojušies, lai izveidotu sistēmu, kurā ir ietverti jaunākie Intel vPro procesori, un radītu uzlabotas platformas, kas mainīs veidu, kā tiek veikta uzņēmējdarbība, ja runa ir par sadarbību, drošību un darba ražīgumu. “Ņemot vērā šīs priekšrocības un Dell mazo un portatīvo komerciālo izstrādājumu novatorisko dizainu, nekad nav bijis piemērotāks laiks datoru jaunināšanai,” teica Šells.

7000. sērijas Latitude 13, 7000. sērijas Latitude 12, 5000. sērijas Lattitude 11 — skaists dizains un iespaidīga funkcionalitāte

Latitude sērija tika izveidota, izmantojot uzņēmumu klases drošību, uzticamību un pārvaldības iespējas. Latitude 3000., 5000. un 7000. sērija ir pilnībā atjaunota ar plānu un vieglu konstrukciju, izcilu efektivitāti un jaudīgām datu apstrādes iespējām. Uzņēmums Dell ir uzlabojis savu komerciālo izstrādājumu saimi, pārņemot dizainu no īpaši pieprasītās XPS sērijas, lai arī komerciālie klienti varētu izbaudīt to pašu eleganto konstrukciju un unikālos materiālus, kas nodrošina mazu svaru un izturību visiem šīs sērijas izstrādājumiem. Pievēršot īpašu uzmanību skaistu izstrādājumu izveidei, par kuriem cilvēki varētu lepoties, 7000. sērijas hibrīddators Latitude 13 Ultrabook™, 7000. sērijas hibrīddators Latitude 12 un 5000. sērijas hibrīddators Latitude 11 ir izgatavots, kā pamatu izmantojot IT nozarē pieprasītos galvenos principus, un nodrošina augstu veiktspēju, kāda ir nepieciešama mūsdienu ātrajai un prasīgajai darba videi.

Dell 7000. sērijas hibrīddators Latitude 13 Ultrabook™ ir viens no pasaulē plānākajiem un vieglākajiem.

13 collu uzņēmumu klases Ultrabook. Latitude 13, kas ir izgatavots, izmantojot 40 tonnu vienvirziena oglekļa šķiedras slāņus (šie paši materiāli tiek izmantoti kosmiskajos kuģos un kosmiskajā aviācijā), var izturēt skarbus intensīva darba apstākļus, vienlaikus saglabājot valdzinošu pievilcību (pieejama arī papildiespēja ar mehāniski apstrādāta alumīnija korpusu). Pasaulē vienīgais uzņēmumu klases Ultrabook hibrīddators ar InfinityEdge displeju un īpaši plāno rāmi ap ekrānu sniedz patīkamas un izsmalcinātas prezentāciju, dokumentu un videoklipu skatīšanās iespējas. Turklāt hibrīddatorā Latitude 13 ir iebūvēts USB C tipa nozares standarts, kas ļauj izmantot vienu un to pašu kabeli barošanai, savienošanai ar dokstaciju, videosignāliem, audiosignāliem un datiem. Tajā ir ietverts arī Thunderbolt™ 3, kas nodrošina astoņas reizes ātrāku datu pārsūtīšanu nekā USB 3.0 un ļauj lietotājiem vienlaikus darbināt divus 4k displejus. Šis klēpjdators, kas ir teicami piemērots darbiniekiem, kuri vienmēr atrodas ceļā, piedāvā paildzinātu akumulatora kalpošanas laiku un uzlabotas drošības funkcijas, tostarp viedkaršu lasītāju, pirkstu nospiedumu lasītāju, RFID lasītāju un drošības un šifrēšanas programmatūru.

Dell 7000. sērijas hibrīddators Latitude 12, kas ir izveidots mobiliem un elitāriem profesionāļiem, ir viens no visvieglākajiem tirgū pieejamajiem 12,5 collu hibrīddatoriem un tiem, kas vēlas pilnībā funkcionālu klēpjdatoru gan veiktspējas, gan dizaina ziņā, ko var viegli pārvērst par planšetdatoru, sniedz vislabāko no šiem abiem datoru veidiem. Tā unikālajā konstrukcijā nav iekļauti nekādi apgrūtinoši fiksatori, slēdzenes vai savienojošās tapas. To vietā tiek izmantoti magnēti, tāpēc tas ir viegli pārveidojams dažādos lietošanas režīmos, lai nodrošinātu maksimālu pielāgojamību un darba ražīgumu. Latitude 12 piedāvā pasaules līmeņa ekosistēmu ar divu tastatūru papildiespējām, kas ir īpaši izstrādātas profesionālam darba stilam. Dell Latitude 12 Slim Keyboard ir viegla pilnizmēra tastatūra ar ērti izvietotiem, izgaismotiem savrupiem taustiņiem, kas ļauj ievadīt tekstu bez piepūles un piedāvā pilnu skatīšanās leņķu diapazonu. Turklāt ir pieejama arī Dell Latitude 12 tastatūra Premium Keyboard, kuru var pievienot planšetdatoram ar vienu roku un kurai ir izgaismoti taustiņi, un peles rādītājs ir vadāms ar augstas precizitātes žestu skārienpaliktni. Hibrīddators Latitude 12 ar 8 mm plāno ekrānu, rūdīto stiklu Corning® Gorilla® Glass NBT™ un magnija korpusu, kurš ir vienīgais no uzņēmējdarbībai domātajiem hibrīddatoriem ar 4K UltraSharp™ UHD skārienekrānu, ir iespaidīga un satriecoša mobilā ierīce visprasīgākajiem ceļā esošajiem profesionāļiem.

Dell 5000. sērijas hibrīddators Latitude 11 ir plāns un viegls 10,8 collu uzņēmumu klases dators, kurā ir pieejamas pasaulē labākās drošības un pārvaldības funkcijas. Hibrīddators Latitude 11, kas ir izgatavots no skaistiem augstākās kvalitātes materiāliem, tostarp vieglu magniju un rūdītu stiklu, ir pievilcīgs darbarīks, kas garantēti apmierinās jebkura uzņēmējdarbības profesionāļa gaumi. Šis hibrīddators, kura minimālais svars ir tikai 0,707 kilogrami (1,56 mārciņas), ir vienkārša portatīva ierīce, kas nodrošina ērtu pāreju no planšetdatora režīma uz klēpjdatora režīmu un pretēji ar īpašu pildspalvas noteikšanas precizitāti, lai varētu tvert ar roku rakstītu tekstu, izmantojot kā papildiespēju pieejamo irbuli. Tas piedāvā IT un uzņēmējdarbības profesionāļiem spēcīgas drošības un pārvaldības iespējas, tostarp visaptverošu šifrēšanu, uzlabotu autentifikāciju, jaunāko aizsardzību pret ļaunprogrammatūru un automatizētu un vienkāršotu sistēmas izvietošanu, pārraudzību un atjaunināšanu.

Dell pirmais OLED monitors un pasaulē pirmie InfinityEdge monitori paplašina Dell nozarē labāko monitoru klāstu.

Uzņēmums Dell ir paziņojis par jaunu ar CES inovācijas balvām godalgotu monitoru kolekciju, kas ietver satriecošu OLED monitoru, divus jaunus InfinityEdge monitorus, kuru displeji ir faktiski bez rāmja, un bezvadu monitoru, kas ļauj mobilajiem lietotājiem bez kabeļiem izveidot tiešu savienojumu ar displeju.

OLED monitors Dell UltraSharp 30ir Dell pirmais OLED monitors, kas sniedz visas OLED displeja tehnoloģiju priekšrocības personālo datoru profesionāļiem, kuri strādā vidēs, kur kritiski svarīga ir krāsa, piemēram, poligrāfijā un fotogrāfijā. Šis monitors piedāvā pašu jaunāko standarta kontrasta attiecību 400 000:1, kas nodrošina īstu melno krāsu, nozares krāstelpas pārklājumu AdobeRGB un DCI-P3, izcili detalizēto Ultra HD 4K izšķirtspēju un 0,1 ms īpaši ātro reakcijas laiku. Tas atbalsta arī USB C tipa standartu, kas ļauj izmantot vienu un to pašu vadu barošanai, video un datu savienojumiem ar saderīgām sistēmām.

Dell UltraSharp InfinityEdge monitori ir apgādāti ar pasaulē pirmajiem InfinityEdge displejiem, kuriem ir īpaši plānas malas. Šis 2016. gada CES inovāciju un ekonomiskā dizaina godalgas saņēmušais monitors, kura dizainā ir iekļauts papildus balsts, kas piedāvā lieliskas pielāgojamības un iebūvētas kabeļu organizēšanas iespējas, palīdz maksimāli izmantot darba telpu, samazinot jucekli. Gan 27 collu Quad HD, gan 23,8 collu Full HD monitori nodrošina izcilu ekrāna veiktspēju, krāsu precizitāti un plašas savienojamības iespējas.

Dell bezvadu monitors UltraSharp 24 Wireless ir apgādāts ar visjaunākajām tehnoloģijām, kas lietotājiem ļauj vienlaicīgi skatīt un pārvaldīt saturu no Windows klēpjdatora un Android viedtālruņa.

Dell dokstacija un Dell Thunderbolt™ dokstacija savieno skaitļošanas ekosistēmas

Pievēršot īpašu uzmanību ražīgumam un daudzfunkcionalitātei, Dell piedāvā visaptverošu piederumu ekosistēmu, kas ļauj labāk izpildīt darbu. Dell dokstacija un Dell Thunderbolt dokstacija, par kurām tika paziņots šajā rudenī, komerciālajiem lietotājiem sniedz visas iespējas efektīvi apvienot displejus, peli un ārējās tastatūras. Abām jaunajām dokstacijām ir nākamās paaudzes USB C tipa porti, kas nodrošina barošanu un datu un video signālu pārraidi plānā konstrukcijā, izmantojot vienu kabeli. Dell dokstacija ir ļoti svarīga biroja darbiniekiem un koplietojamajām darba vietām vai koplietojamajiem atklāto darba vietu blokiem, kā arī sadarbībai konferenču telpās, savukārt Dell dokstacija Thunderbolt ar tehnoloģiju Intel® Thunderbolt™ 3 ir teicami piemērota pieredzējušiem lietotājiem un tradicionālajiem darbstaciju klientdatoriem, piemēram, Dell Precision klientiem.

Pasaules līmeņa atbalsts

Jaunajai Latitude sērijai ir pieejams Dell godalgotais atbalsta pakalpojums ProSupport Plus personālajiem datoriem un planšetdatoriem. Personālajiem datoriem un planšetdatoriem domātais pakalpojums ProSupport Plus, kuram papildu atbalstu nodrošina Dell novatoriskā tehnoloģija SupportAssist, ir vienīgais pilnais atbalsta pakalpojumus, kas sniedz diennakts prioritāru piekļuvi ekspertu atbalstam, nejaušu bojājumu remontu un proaktīvu, iepriekš paredzošu uzraudzību, lai nodrošinātu automātisku problēmu profilaksi un novēršanu. Izmantojot šo risinājumu, klienti patērē līdz 84 procentiem mazāk laika tehniskā atbalsta zvaniem un veic līdz 58 procentiem mazāk darbību parastu aparatūras problēmu novēršanai nekā pie galvenajiem konkurentiem. Turklāt klienti, kuriem ir ir 1000 vai vairāk ProSupport Plus sistēmu, saņem īpašu tehniskā konta pārvaldības rīku, kas darbojas kā vienots uzskaites punkts un nodrošina ikmēneša atskaites.

10 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Beidz tak to copy/paste rakstus.  Sadali un saliec tekstu zem atbilstošām bildēm un to izlasīs daudz vairāk cilvēku. Zinu ka tā tev ir tikai lieka reklāma, bet piestrādājot pie tā 10 minūtes (nevis 15 sekundes kā šobrīd) panāksi ka cilvēki patiešām ieinteresēsies

5 0 atbildēt

DELLam ir laba lieta, nezināju agrāk. Respektīvi, var pieslēgt tādu moduli, kur kaudze visādu izeju. Riktīgi noder, ja dators tev ir maizes pelnāmā ierīce, ne tikai seriālu skatīšanās nolūkos!😁 Es domāju dokstaciju, vēl tos sauc par portu replikātoru, šitādi - capital.lv/Produkti/Katalogs/Portativo-datoru-aksesuari/Dokstacijas-un-Portu-replikatori

0 0 atbildēt