local-stats-pixel fb-conv-api

Apskats: Just5 Spacer 25

48 1

Ir pagājis gandrīz gads kopš apskatījām pirmo kompānijas Just5 viedtālruni Spacer. Šī gada oktobrī tiek piedāvāt plašākai publikai otrais Just5 viedtālrunis – Spacer 2.

Priekšgājējam varu piedēvēt “bestsellera” statusu, tas bija viens no populārākajiem un pirktākajiem viedtālruņiem 2013. gada beigās un 2014. gada pirmajā pusē. Lūk citāts no Tele2 relīzes aprīļa vidū:

Just5 Spacer” ir pieejams “Tele2″ klientu apkalpošanas centros kopš pagājušā gada nogales un ātri ieguvis iedzīvotāju atzinību, iekļūstot “Tele2″ piecu pārdotāko viedtālruņu sarakstā, norādīja Māliņa. Pašlaik “Tele2″ klientu apkalpošanas centros visā Latvijā pirktākie viedtelefonu modeļi ir “Huawei Ascend P6″, “Just5 Spacer”, “Nokia Lumia 520″, “Samsung Galaxy Core” un “Samsung Galaxy Trend Plus”.

Priecājamies atbalstīt inovatīvus Latvijas uzņēmumus – konkurēt ar pasaulē lielākajiem mobilo telefonu ražotājiem nav viegls uzdevums, bet “Just5″ apliecina, ka tas ir iespējams. Arī mūsu klienti ir novērtējuši Latvijas uzņēmuma veikumu, izrādot lielu interesi par jauno viedtelefonu. “Just5 Spacer” īpaši izdevīgā cena, lielais skārienjutīgais ekrāns un “Android” operētājsistēma ir vieni no galvenajiem iemesliem, kāpēc iedzīvotāji dod priekšroku iegādāties šo viedtelefonu,” norādīja “Tele2″ komercdirektors Jānis Spoģis.

“Just5″ valdes loceklis Dmitrijs Maceraļiks pauž prieku par “Just5 Spacer” modeļa pārdošanas rezultātiem.

Esam pateicīgi tiem iedzīvotājiem, kuri, izvēloties viedtālruni, priekšroku atdevuši Latvijas zīmolam, kā arī mūsu sadarbības partnerim “Tele2″ par tirdzniecības iespējām plašajā “Tele2″ klientu apkalpošana centru tīklā. Rezultāti rāda, ka strādājam pareizā virzienā un centīsimies attīstīt arī turpmākus produktus, ņemot vērā mūsu klientu vēlmes un atsauksmes,” saka Maceraļiks.

Redzot Spacer veiksmes stāstu nav nekāds brīnums, ka pēc gada to nomaina jauns modelis. Uzskatu, ka Just5 ir rīkojušies pareizi neizdomājot jaunu nosaukumu tālrunim, bet gan turpinot priekšgājēja slavas gājienu pielika vien 2 beigās.

Tehniskā specifikācija:

Telefona izmērs: 141.7×73x9.0 mm
Telefona svar ar bateriju: 170 g
3G tīkls: UMTS: 900/2100
2G tīkls: GSM: 850/900/1800/1900mHz
SIM: SIM1 GSM+WCDMA, SIM2 GSM (pirmā SIM balss zvaniem un internetam, otrā tikai balss zvaniem)
Chipset Platform: MTK6582 Quad-Core 1.3Ghz Cortex-A7
Operētājsistēma: Android 4.4.2 (KitKat)
Ekrāns: 5″ qHD IPS 960*540px, TFT
Skārienjūtīgais panelis: OGS, multi 5 touch, kapacitīvs
Kamera: 5M (priekšējā) + 13M AF (aizmugurējā)
Flash LED: vienas diodes zibspuldze
Atbalsta: GPS/A-GPS, FM
WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot
Bluetooth: 3.0 EDR+HS
Sensori: G-sensor, P-sensor, L-sensor
Iebūvētā atmiņa RAM + ROM: 1GB RAM operatīvā atmiņa + 4GB ierīces atmiņa
Atmiņas karte: microSD/microSDHC
Maksimālā atmiņas kartes ietilpība: līdz 32GB
Baterijas ietilpība: Li-ion 2000mAh
Gaidīšanas režīms: līdz 300 stundām
Sarunas režīms: līdz 5 stundām
A/C adapteris: 5V 1A
Brīvroku austiņas: 3.5 mm, OMTP
Micro-USB: 2.0 HS

Tālruņa komplektācija un izpakošanas video:

Just5 Spacer 2 iepakots pirmajam modelim identiskā, gaumīgā oranžbaltā kārbiņā. Vien kastītes augša ir minēts, ka tajā atrodas jaunais Spacer 2, uz sāniem rotājas jaunā viedtālruņa galvenie raksturlielumi. Pašā iepakojumā atrodas viedtālrunis, ārējais maināmais panelis baltā krāsā, hand-free sistēma/tālruņa austiņas, 2000 mAh akumulators, lādētājs (dizaina ziņa nu ļoti atgādina kompānijas HTC lādētājus), USB kabelis (vajadzīgs arī ierīces uzlādēšanai), tālruņa rokasgrāmata vairākās valodās (tai skaitā latviešu).

Just5 turpina iepriecināt – arī šim modelim komplektācijā ir maināms aizmugures panelītis. Pārsteigumu sagādāja arī komplektā esošās austiņas, kuras izskatījās daudz modernākas un kvalitatīvākas nekā iepriekš. Arī skanējuma ziņā laba kvalitāte, varbūt ne Beats līmenī, bet man šķita, ka kvalitatīvas vidējā līmeņa In-ear austiņas. Par lādētāju jau minēju, ka izskatās pēc HTC – tātad smuks, mazs un ērts. Lādētājs kā vairumam sastāv no 2 daļām.

Lūk varat aplūkot mūsu Just5 Spacer 2 izpakošanas video:



48 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Tu aizmirsi būtiskāko , vecīt . . . Cik tad tas Džast Faif Speijsers maksā , D:
1 0 atbildēt

Doogee Turbo joprojām labāksemotion

0 0 atbildēt

Cena būšot 169 Eur!

0 0 atbildēt

Tici man, nokia ir labāka ! 

0 0 atbildēt