local-stats-pixel fb-conv-api

Apple ievieš CarPlay sistēmu priekš auto1

36 4

Sāka ar datoriem, turpināja ar telefoniem un planšetēm un tagad jau tika līdz automašīnām.

Kompānija Apple ieviesa CarPlay interveisu, kurš piedāvā lietotājam daudz augstāku komforta un drošības līmeni iPhone izmantošanai automašīnā. Jaunā sistēma nodrošina daudz ciešāku mijiedarbību starp automašīnu un iPhone, piešķirot vadītājam pieeju mūzikai, kartēm, zvaniem un ziņojumiem ar bals palīdzību vai pieskārieniem.

CarPlay ļauj kontrolēt mobīlo ierīci Apple caur automobīļa lietotāja interfeisu vai bals komandām Siri, kuras aktivizējas ar pogu uz stūres. Tas palīdz noturēt vadītāja uzmanību uz ceļa.

Navigācijas funkcija CarPlay spēj prognozēt maršruta punktus, pamatojoties uz iepriekšējiem braucieniem. Balss palīdze Siri atskaņos kustības virzienus pa karti kas tiek atspoguļoti auto iebēvētajā displejā.

CarPlay atbalsta arī mūzikas programmas tādas kā Spotify, lai atviegolotu mūzikas klausīšanos no mobīlās Apple ierīces. Sistēmas atbalsta visus Lightning – savienojami iPhone (iPhone 5, iPhone 5s un iPhone 5c) un tiks piedāvāta kopā ar atjauninājumu iOS 7.

CarPlay tika prezentēts auto izstādē ženēvā . Jaunā sistēma debitē automašīnās Ferrari, Volvo, un Mercedes-Benz. Nākotnē šai inicitiīvai pievienosies citi lielie auto ražotāji, tai skaitā BMW, Ford, General Motors, Honda, Hyundai, Jaguar Land Rover, Kia, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Citroen, Subaru, Suzuki un Toyota, kuri ir minēti Apple mājas lapā.

Automašīnas ar CarPlay sistēmu parādīsies 2014. Gadā.

36 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Avāriju un pazudušo skaits palielinatos vismaz par 50% , kā vai nekā - Apple Maps emotion

3 0 atbildēt