local-stats-pixel fb-conv-api

Alcatel (TCL) Flash 2 European12

57 0

Kāpēc Alcatel, ko daudzi zin kā franču kompānīja un kāpēc TCL?

TCL ir liela Ķīnas koorporācīja, sākumā nodarbojās Ķīnas tirgu, ražojot dažādus gaget pārsvarā Ķīnas tirgum, kā arī komunikācījām. Laika gaitā pie viņiem griezās dažādas lielās firmas kā Philips uc ar piedāvājumu ražot viņiem. Jā kādam interesē, netā ir ļoti daudz infas.

Tātad 2004 gadā TCL iegādājās arī Alcatel un nu ir iznācis Alcatel Flash 2 European. Šis ir šā gada modelis, kas ir diezgan interesants!

Aprīļa beigās meklēju telefonu meitai, no šī modeļa viņa atteicās, gribējās ko cacīgāku emotion (izvēlējās XIAOMI , arī liela Ķīnas firma). Tanī brīdī šis telefons maksāja 99$, iepazīšanās cena.

Diemžēl viņš manas rokās bija tikai nedaudz vairāk par 1/2 dienu, saimnieks dikti gribēja tik pie jaunās mantiņas! :D Jāpiebilst, ka viņam šis ir pirmais šāda tipa telefons, līdz šim bija ar podziņām...

Cik nu paspēju izčamdīt un patestēt, to ielikšu. Būs arī neliels video. Uztaisīju dažus testus. Informācīju ievācu pirms pirkšanas, tā kā nav gluži kaķis maisā.

Šoreiz mazāk bilžu, tā kā neļāva paspēlēties... Un video tāds trūcīgāks...

57 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Puncītī ir 16GB atmiņa, no kuras pieejama 11GB, jo 2GB aizņem RAM un operētājsistēma,

Rams atmiņu diemžēl gan neizņems emotion.

Par ķīnas telefoniem- pašā visulaiku ir bijis tikai un vienīgi samsungs, neskaitot bērnību ar nokijām.  Tākā telefons ir vajadzīgs priekš dara, gan arī spēlītēm ,mūzikai un internetam, tad pirmo reizi izdomāju ieķert ĶĪNIEŠU SŪDU, kas maksā ~130eiro... Itkā viss ir afigennijs pēc apraksta, 8gb ram, 64gb atmiņa, 13megapixeli , gorila glass utt. Karoč tāds kāds ir vajadzīgs, mazliet papētīju šķita normāli un paņēmu, tas tak jauns telefons kas gan var gadīties. Pirmajā dienā ekrāns sāka migloties, acis sāpējā , viss dubultojās, kamera sūds, miglaina bilde(13megapixeli). androids hu*zin kur ir, vai ka to uzstādīt.. Flyme, arī kautkāds mesls neļauj pieriģistrēt telefonu, saka ka vajaga ievadīt telefona nr ar 11 cipariem, arī darot ar 11 ievadot sūdus, nesanāk. Tas bija protams, tāds ieberziens, un pēc pirmā kritiena( pus metra), tas sašķīda tā kā pus ekrāns ir melns, kāmēr samsungi krita, un krita katru dienu, bet nekas tāds nav bijis.

Esmu ļoti vīlies šajos ķīnieša telefonā, un labāk es piemaksāju pa lietotu samsungu nekā par ķīnieti.

arī mūzika nav pieejama, ( vai arī bija neatceros). bija pieejams radio ( ķīnie0šu sūda kautkāds ).

Vienīgais + ka tas tlefons turēja ~ 5dienas normāli lietojot. Tas bija WOW, ja samsungs man dienu neiztur, bet šīs  5dienas mierīgi, varēju vēl ekonomiskāk un spligtumu noregulēt uz 0, bet vasaras dienā uz tādu nevar neko saredzēt, tāpēc ziemā varētu būt pat vesela nedēļā.

Ķīniešu telefons es uzskatu ka ir derīgs tik Sms, zvaniem un izturīgajai baterijai. 

Telefona modeli neatklāšu publiski, bet ja ļoti ļoti interesē šīs telefons ar ilgstošu bateriju, varat PM pajautāt.

2 0 atbildēt
Nu apraksts labs! Esmu arī pircis ķīniešu telefonus ka Doogee jaunākais ko pirku ir Doogee F5 tīri labs kamera Samsung Tik slikta! 13 aizmugurē un 5 mp priekšā! Un es pats tomēr labprātāk izvēlos lietot Sony telefonus laba kvalitāte pašlaik lietoju Sony Xperia z5 premium un viss iet ideāli nekas nekrakšķ un nečīkst! Pēc secinājumiem varu teikt ka tomēr labāk samaksāju savus £150 - 300 mārciņas vairāk un nopērku Sony nevis kādu no ķīniešu markas telefoniem! Bet ja runājam par manu sievu kas mīl saplēst savu Sony Xperia z1, Sony Xperia z3, un manu Sony Xperia z2 (kas bija ideāls), es viņai labāk nopērku Doogee F5 pa £95 mārciņām. Lai dzīvo.
1 0 atbildēt
110 eiriki tu saki.. Hmm
0 0 atbildēt
Es lkm gada beigās ņemšu A5 2016, pašlaik ar ķīnietis meizu m1 note, iet labi, bet vnk gribas kaut ko smukāku un bik mazāku emotion
0 0 atbildēt
Gribētos javkāds ieliktu par Umi Super. Ķidas labas par saprātīgu cenu un alumīnijs ir visur nevis kā citiem čainīzeriem
0 0 atbildēt

p.s. pirms pirkšanas draugs teica ka labs telefons, jo viņam tads pats tik jaunāks models, bet procesors utt tāds pats, tik laikam izmēros bija pa 0.2 collam mazaks. Un vienai meitenei arī tāds pats tik jaudīgāks, teica ka sūds, un neticēju, šobrīd viņa staigā ar iphone un nesudzās

0 0 atbildēt