local-stats-pixel fb-conv-api

21.gadsimtā notiek dzimumu revolūcija.23

33 1

Video labi paskaidro.Dzimumi sāk jaukties kopā.ASV 21iem piecgadniekiem tika nomainīts dzimums,un vienam trīs gadu vecam bērnam!

Crispr arī sāk attīstīties.Ir jau vairākas reizies bijuši gadījumi,ka ģimenes nopērk bērna dzimumu,kad zinātnieki izmaina hromosomu uzbūvi.Acis jau varēs izvēlēties tuvākā mēneša laikā.Lai gan valstīs tas ir nelegāli,tas neliedz procesam jau notikt.

Kanālam varat piesekot.Interesanti video ir par dažādām tēmām.

33 1 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Liberāļi dara visu iespējamo lai arvien vairāk un vairāk cilvēki mainītu dzimumus un drāztu savu dzimumu

8 1 atbildēt

Nesaprotu prikolu mainīt tos dzimumus. Mīli sevi tādu kāds tu esi un pieņem sevi. Vairāk pēc izskalotām smadzenēm tas viss izklausās. Baltie paliks galīgi vāji ar saviem gender sūdiem, ka viņus pēc tam citas razes vnk iznīcinās, jo tie pieturās pie vecajiem standartiem.

6 1 atbildēt
Its time to stop.
4 0 atbildēt

 emotion Ak vai,kur pasaule ripo.

4 0 atbildēt

Tie vairs nebūs cilvēki, bet gan mūsu radītas būtnes.

3 0 atbildēt

Nesen es lasīju grāmatu, kur ar tieši šādu ģenētisku modifikāciju iesākās modernās pasaules noriets, cilvēkus ieslodzīja pilsētās, sadalīja kopienās, atbilstoši gēnētiskajām modifikācijām. Toreiz doma par šādu pasauli likās daudz vēlāk iespējama. Nu jau tas šķiet gluži reāli.

2 0 atbildēt

Cilvēka tēlošana Dievu neko labi nebeigsies.

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

yep

0 0 atbildēt

Crispr vispār ir laba štelle ar, kuru var izdarīt ne tikai to vien, bet arī drīzumā varēs iesaistīt vēža ārstēšanas u.c. slimību ārstēšanā un varbūt pat varēs ģenētiski-fiziskās proporcijas pamainīt u.t.t... 

0 0 atbildēt

Mhmm...  emotion 

0 0 atbildēt