local-stats-pixel fb-conv-api

2017. gada zinātnes sasniegumi12

252 0

Aizvadītais gads ir bijis noteikti ļoti aizraujošs un notikumiem bagāts. Neapšaubāmi arī 2018. g. gaidāmi dažādi atklājumi, kas liks aizrauties elpai no sajūsmas, bet šeit var apskatīt, kas vienreizējs ir noticis 2017. g., bet tomēr mana sirsnīga cerība ir, ka diženākie atklājumi ir vēl tikai priekšā.

252 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Aizmirsi pieminēt par fidget spinner izgudrošanu

19 0 atbildēt

emotion nav pārāk  bagāts gads 

3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Tātad tas ir pienācis. Nostrdams jau rakstīja, ka nākotnē puse cilvēka sastāvēs no cūkas. Un patiesībā , sakarā ar to , ka Jēzus esot teicis, ka cūku nevar ēst, tad viņš jau neteica kāpēc. Es domāju, ka nevis tāpēc, ka cūka būtu netīra, kā daudzi uzskata, bet tāpēc , ka tā kādreiz būs daļa no mums un tātad mēs esam kanibāli. 

1 0 atbildēt
Super raksts
0 0 atbildēt

Nebija kaut kāda zonde, kas nolaidās uz kaut kāda mēneša, pēc tam, kad tā bija lidojusi vairākus gauds, un beigās tā zonde nedarbojās?

0 0 atbildēt

15. Šis ir sen zināms fundaments, ko mēs vēl neesam līdz galam novērtējuši. Teleportēts "fiziski" tur netiek nekas, vien izmantots kvantu sapinuma efekts, bet tas vien ir kaut kas prātam līdz galam neaptverams. Galvenais, ka tā nav nekāda fantastika, tīra zinātne, pārbaudīta un strādājoša zinātne, bet tās izpausmas prātam šķiet fantastiskas. Šis ir virziens, kas būtu ļoti jāattīsta.

0 0 atbildēt

Interesants informatīvs raksts. Paldies.+

0 0 atbildēt

Zinātnes sasniegumi vai meh?

0 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt