local-stats-pixel fb-conv-api

10 iemesli, kāpēc Ebolas vīruss nebūs pasaules gals26

478 2

Jūs dzirdējāt? Apokalipse tuvojas. Runā, ka ASV, Eiropā un Lielbritānijā dzimst stāsti par vīrusu, kas ir senāks par pašu „melno nāvi” un Spāņu gripu. Ebolas vīruss nogalina pašā šausmīgākajā veidā un gatavojas nogalināt visu cilvēki. Vai tā tiešām ir? Nē. Ebolas vīrusa bīstamība ir uzpūsta. Tas bija bīstams un iznīcinošs Āfrikā, bet par pārējās pasaules paniku tieši mediju aģentūras ir vainīgas.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
478 2 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://hitech.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000
Jau gandrīz 3 gadsimtus ebolas vīruss ir dzìvojis starp mums. Prese vnk uzpūš zilo vali no tīğera emotion Deru ar jebkuru uz kartupeļu maisu, ka ebolas vīruss jau būs aizmirsts 2017.gadā
12 2 atbildēt

Ebola ir perfekti piemērojusies dzīvei karstajās zemēs. Ziemeļos tai būs grūtāk. Kaut arī vīrusiem ir nelāga kaite pielāgoties, taču ticu, ka vīruss nespēs pielāgoties aukstajai vidē.

Nu vismaz, kas dzīvo pie polārā loka, noteikti nesaslims...

7 0 atbildēt

ASV mediji ir vainīgi pie tā, ka tagad liels skaits cilvēku bīstas, vismaz bijās par Ebolas vīrusu, labi var pierādīt youtubā video, kur salīdzina UK reportāžu par Ebolu, kur salīdzinoši mierīgi un piebilda, ka nav ko raizēties UK, taču ASV reportē tā, ka Ebolas vīrusa dēļ visiem gals būs. 

Iemetiet youtubā Ebola US vs UK, ja neticat! emotion

6 0 atbildēt

Laigan raksts ir labs, tomēr nepiekritīšu tam ka ar vīrusu ir grūti inficēties. Savādāk jau tie ārsti nebūtu saslimuši(nejau viņi gāja pa "francisko" ar pacientiem ņemties, jeb arī kāda veidā to tik vienkārši dabūja iekšā savās atverēs). Un vēl jau pastāv bažas ka vīrus varētu arī mutēties.

 

Bet galu galā labs raksts emotion

5 0 atbildēt

Jā, tik tiešām, kaut gan mani īsti Ebolas vīrus neuzstrauca jau iepriekš, kaut kā nav tā baiļu sajūta.

4 0 atbildēt

Tagad jaunais jājamzirdziņš, pēc 2 gadiem būs kadas 5 filmas par šo sūdu, cik dramatiski, ak vai.

3 0 atbildēt

Ak Dievs! Palasot TVNET ziņa, liekas, kad pasaules gals JAU notiek. Neticiet tām muļķībām, ko tie lupatlaši(reportieri un rakstu autori ziņu portālos) stāsta un raksta! Tieši tāpēc es vairs neskatos TV ziņas, jo viss kas tur ir stāstīts, ir tikai sliktie notikumu. Protams, ir arī pa kāda labam, kā, piemēram, Indijā piedzimis zilonītis. WoW, cik brīnišķīgi?! Ko tagad Latvija darīs? Sūtīsim sveicienus uz Indiju, vai uzsliesim galvu stāvus un liksimies augstprātīgi?

Raksta autors ir ļoti labi izanalizējis situāciju, par to arī no manis - cieņa, cepumu un veiksme! emotion

3 0 atbildēt

Taa tas ir... mediji visu vienmer dramatizee bet nejau bez iemesla, jo sensacionaalaak, bistamaak utml., jo vairak cilvei pieversh uzmaniibu, respektiivi lielaki noieti preses izdevumiem, vai apmeklejumu skaits zinju portalos, vai skatijumu skaits TV vai online. Jo lielaaka publika attieciigajam medijam, jo dargaaka reklaama, vai arii vnk pievilciigaaks medijs reklameties gribeetaajiem. Musdienaas viss grozas tikai un vienigi ap reklaamu, jo vairaak bullshita medijs izdomaas vai piepushkos jo medijs dzivotspeejiigaaks. Taapec jau ir taadas dzeltenaas preses un dazhaadi TV raidijumi, kas balstiiti uz nepieraadiitaam teorijaam. Biezhi esmu par to runaajis, bet cilveki nezkapeec saak mani saukt par mulki, ka Es neko nesaprotu, ka zinatnieki baigie eksperti un mums jatic uz vaarda...  bet taa nav. Tas taapat kaa visas taas graamatas un raksti par visuma teorijaam,ezoteerikaam, dievu un citplanetieshiem, azverestiibas teorijas utml., tas ir bizness. Ja visu mums pasniegtu kaa ir tad tas nebuutu tik interesanti, ja pateiktu ka taa ebola ir fufelis, neuztraucaties, pakert to slimibu ir gruti un paskaidrotu kaapec tad cilvekiem nebuutu panikas, respektiivi nebuutu velme lasit katreiz jaunu rakstu kasparaadas medijos par sho viirusu.

Lab laikam pietiks, man muzhig taa... saku rakstit un gruti apstaties emotion

1 0 atbildēt

Mazāk dzeltenā prese jālasa emotion

0 0 atbildēt

Labaakais raksts emotion

0 0 atbildēt
Ja arī Ebola iznīcinātu cilvēci, dienvidi tiktu iznīcināti pa priekšu, jo Ziemeļos Ebolai ir ierobežotas iespējas izplatīties.
0 0 atbildēt

Nu re, es jau zināju, ka nav par ko satraukties.

0 0 atbildēt

7tajā bildē labājā malā 69? emotion

0 0 atbildēt

Jo mēs neesam nēģeri. emotion

0 0 atbildēt
Nesaprotu. Kā var krist panikā par kaut kādu vīrusu, kas ir aiz puspasaules. Jā, žēl viņus. Bet uztraukties, ka būs Latvijā gan ir dumji.
0 2 atbildēt