local-stats-pixel fb-conv-api

Solis augšup: Uz visu banku27

190 0

Apnikušas pastaigas gar jūru? Smiltis birst no pašām neiedomajamākajām vietām? Aizved meiteni uz kino! Tas ir viens no romantiskākajiem veidiem kā saplānot randiņu. It īpaši, ja kinoteātrī rāda kulta filmas "Solis augšup" turpinājumu. Tev tas noteikti ir jāredz! Ņem draugus aiz rokas un steidzies izbaudīt turpākos filmas notikumus. Tu nebūsi vīlies! Paldies "ACMEFILM" par atbalstu un kino biļetēm.

Par filmu
Šovasar uz lielajiem ekrāniem iznāk populārās deju filmu "Solis augšup" piektā daļa! Tās ir vēl aizraujošākas dejas, vēl apbrīnojamāka horeogrāfija un vēl iespaidīgāki 3D efekti!

Jaunākā visā pasaulē popularitāti ieguvušās filmu "Solis augšup" daļa apvienos iepriekšējo filmu lielākās zvaigznes, kuras sanāks kopa, lai Lasvegasā notiekošajā deju konkursā cīnītos par uzvaru, kas definēs viņu sapņus un karjeras.

Solis augšup: Uz visu banku galvenās lomas spēlē iepriekšējo Solis augšup filmu zvaigznes Elisona Stounere ("Solis augšup" un "Solis augšup 3D"), Briāna Evigana ("Solis augšup 2"), Raiens Gūzmans ("Solis augšup 4"), Izabella Miko ("Titānu cīņa" un "Bārs "Coyote Ugly""), Adams G. Sevanni ("Solis augšup 2", "Solis augšup 3D" un "Solis augšup 4").

Izsoles
Izsoles sākums 18:00>> izsoles formāts - rtrauktā

Izsoles sākums 21:00>> izsoles formāts - rtrauktā

Izsoles sākums 23:00>> izsoles formāts - parastā

Balva
Divi ielūgumi uz filmu „Solis augšup: Uz visu banku" kinoteatrī "CINAMON". Ielūgumi derīgi uz jebkuru šīs filmas seansu no 2014.gada 25.jūlija līdz kamēr filma tiek rādīta kinoteātrī.



190 0 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000
Kāpēc es neesmu no Rīgas emotion
4 0 atbildēt

aizved meiteni uz kīno... emotion

3 0 atbildēt

viena no gejiskākajām filmām ko esmu , kas mūsdienās ir. Badass cilveki satiekas un dejo viens otram

1 0 atbildēt

Nu, beidzot!!!!!!! emotion

0 0 atbildēt

Dziesmas no šīs filmas: http://instagram.com/p/qd4NBeLXsI/

0 0 atbildēt

Viņi tos soļus augšup ražo kā uz konveijera.

1 1 atbildēt
App of the Day is a feature of Pet Match and uses visual search technology to find you relevant and related content from thousands of sites across the web. Just click on or hover over the orange InSite icon to open this window and discover related content. To disable this feature, click here. If you wish to share any feedback on this feature, contact us at feedback@similarproducts.net

App of the Day

 

 

Jacky kas tas lapas apakšā? :D

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Paspaidīšu. emotion

0 0 atbildēt

Ceru, ka tomēr mani neviens uz šo filmu nevedīs. ;)

0 0 atbildēt

njam tā jau domāju ka šogad viņai jābūt... kā nekā jauna filma ik pēc 2 gadiem... hmm kapēc vajag kulties uz Rīgu... vieglākais variants-atrast netā, nopirkt popkornu un skatīties mājās :)

0 0 atbildēt

Kā man riebjas šitā filma, wnk nevaru izturēt, ja uzslēdzu netīšām šito draņķi pa TV.emotion

0 0 atbildēt

Šodien atkal izsoles? :P

0 0 atbildēt

Es jau uz viņu esmu bijusi, regret nothing. Lai, gan dažās daļās bija tāds : Ko? Kas pie velna? Bet beigās izvērtās par episku filmu, tikai dēļ beigām. emotion

0 0 atbildēt

Filma ir jau novilkta un redzeta.  Karo4 ejam prom var nepuletiesemotion

0 0 atbildēt

sudiga filma.

0 2 atbildēt