local-stats-pixel fb-conv-api

Viedpulkstenis: 21. gadsimta stilīgākais aksesuārs12

Smart Watch jeb viedpulkstenis ir 21. gadsimta stilīgākais aksesuārs, tieši tāpēc tas tik aktīvi ieņem pirmās pozīcijas pārdotāko elektronisko ierīču sarakstos. Vai ir vērts iegādāties viedo pulksteni, tas ir atkarīgs no jūsu velmēm, taču mēs vēlamies pastāstīt, kāpēc pēdējā laikā lielākā daļa cilvēku izvēlas viedos, nevis parastos klasiskos pulksteņus.

Ir vērts atzīmēt, ka tagad viedie pulksteņi ir kļuvuši daudz pievilcīgāki un ar plašāku funkcionalitāti nekā pirmie modeļi. Tie ir stilīgi, eleganti vai, gluži pretēji, brutāli un neparasti, bet daudzi no tiem vispār neatšķiras no klasiskajiem pulksteņiem. Protams, klasika paliek klasika, taču ir grūti nepiekrist, ka klasiskie pulksteņi tikai rāda laiku, bet viedpulkstenis spēj daudz ko citu.

38 5 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

kam tas vajadzīgs,man nē...

11 0 atbildēt

Nepārliecinoši.

Vienīgais arguments šī verķa iegādei - ziema?!?

5 0 atbildēt

Un..... Kāda tolka?

Neesmu vēl tik slinks lai būtu slinkums telefonu izņemt no kabatas.

4 0 atbildēt

Mmm mārketinga raksti... Kr4 viedpulkstenis ir ļoti labs... Jo man viņi ir kādam jaiesmērē un jāpārdod 😂

2 0 atbildēt

Man ir ābols, bezvadu austiņas, smart home utml., bet ja iet runa par pulksteņiem, tad palieku pie klasiska tipa - ne smart.

1 0 atbildēt

Man pietiek ar telefonu.

0 0 atbildēt

Stilīgs un mūsdienīgs “gadžets”, par to varu piekrist. Bet vai īsti ir no viņa kāda jēga? Tā arī neesmu atradis iemeslu viedpulksteņa iegādei sev. Sportoju. Bet vai man vajag regulāri zināt savu pulsu, patērētās kalorijas uc? Ja godīgi, nē. Zvanu pieņemšana, zinu lasīšana pulkstenî, man šķiet vēl viens traucēklis un uzmanības novēršana. Turklāt, tā ir vēl viena iekārta, kuru ir regulāri jālādē. Dodu priekšroku klasiskam pulkstenim.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Pastāstiet, kuru viedpulkstenis no šī saraksta ir vērts izvēlēties https://www.gpspro.lv/categories/lv/285/sort/1/filter/0_0_0_0/page/1/Sporta-pulkste%c5%86i.html

Man ir nepieciešams pulkstenis fitnesa un tālruņa zvanu saņemšanai. Padomājiet man par labu modeli.

0 0 atbildēt