local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas DJ skolas atklāšana0

26 1

11. aprīlī Rīgā tiks atklāta jauna interešu izglītbas iestāde – Rīgas DJ skola, kur ārpus skolas, studiju un darba laika varēs apgūt zināšanas par dīdžejošanas pamatiem un modernajā treniņcentrā iepazīt nozares inovatīvākos tehnoloģiskos risinājumus. Rīgas DJ skolas uzdevums ir kvalitatīvi izglītot jaunu Latvijas dīdžeju paaudzi, tādējādi nodrošinot Latvijas talantu konkurētspēju globālajā tirgū un popularizējot Rīgas un Latvijas vārdus pasaulē.

Atklāšanas pasākumā ar paraugdemonstrējumu viesosies DJ Kostek, dīdžeju sacensību "Red Bull Thre3Style” Polijas uzvarētājs, vienlaikus izziņojot šo starptautisko sacensību norisi šovasar Latvijā. Skolas telpās uzstāsies arī bundzinieks un perkusionists Einārs Latiševs (Afro Ambient / Omerta), kurš regulāri sadarbojas radošā tandemā ar dīdžejiem, bet sienas rotās mākslinieces Patricijas Brektes darbi, kas savā mākslas studijā bieži uzņem dīdžeju pasākumus. Rīgas DJ skolas atklāšanā dalību apstiprinājuši ārvalstu dīdžeji, vietējās nozares personības un mūziķi.

Pasākuma laikā viesi tiks tuvāk iepazīsti ar skolas pasniedzējiem un aparatūru, kas nodrošina ne tikai mūsdienīgu un aizraujošu, bet arī patīkamu mācību procesu. Rīgas DJ skolas dibinātāji un pasniedzēji ir pieredzējuši Latvijas klubu, radio un festivālu dīdžeji: Kaspars Dabra, Kristiāna Kalniņa un Rūdolfs Budze, plašākai auditorijai zināmāki ar saviem muzikālajiem projektiem - DJ Dub:ra, Crystal Sound System un DJ Rudd.

Rīgas DJ skolas atklāšanas pasākuma sākums 18:00, Ģertrūdes ielā 3. Par welcome–drinks parūpēsies oriģinālie Stoli kokteiļi un dzirkstošā Rīgas Dīva. Pēc atklāšanas no 22:00 oficiālais afterparty kluba “Omas Briljanta istaba” 2. stāvā, kur uzstāsies DJ Kostek (Polija), DJ K (Kanāda) un skolas pasniedzēju komanda.

26 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000