local-stats-pixel fb-conv-api

Par zaļu Latviju!20

99 1

Lielā Talka šogad notiks aptuveni 2000 vietās visā valstī - tik daudz bija pieteikumu vakar pēc tam, kad bija beigusies to vietu reģistrēšana, kur, iedzīvotājuprāt, ir vajadzīgs sakopt vidi. Talkošanas vietu šogad būs vairāk nekā pagājušajā gadā. Lielā Talka notiek šodien, 22. aprīlī plkst. 9:00–15:00 vienlaicīgi visā Latvijā! Arī tu esi aicināts piedalīties, lai mūsu Latvija būtu tīra un zaļa!

Talkotājiem ieteicams sazināties ar koordinatoriem un paziņot par savu piedalīšanos, kā arī noskaidrot, kas jāņem līdzi, piemēram, cimdi, lāpstas, zāģi vai kādi citi darbarīki. Katrai oficiālajai talkas vietai ir savs atbildīgais, pie kura var pieteikties tie talkot gribētāji, kuri savu vietu nav pieteikuši.

99 1 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000
Nevajag ķezit cauru gadu ,tad tādas talkas nafig nebūs vajadzīgas !
25 0 atbildēt

Par cik atkritumus nekad zemē nemetu, tad arī uz talku neeju emotion

16 0 atbildēt

Tad tik strādājiet.  emotion 

6 0 atbildēt

Šodien laiks perfekts priekš talkas. Lietutiņš, vējutiņš mmm ^.^

5 0 atbildēt
Nolikšu kluci šodien krūmos labāk
3 0 atbildēt

Mīļā Mana LATVIJA

2 0 atbildēt

Spocinieki iet ārā? Prom no datora? Darīt fizisku darbu? Jūs laikam jokojat..   emotion 

2 0 atbildēt

Pat pirms emigrācijas es neapsvēru domu vākt svešus sūdus. Jo raugi, es VIENMĒR pēc sevis savācu. Ja visi būtu kā es, tādu amatu, kā "sētnieks" vai "apkopējs" varētu uzskatīt par kaut ko eksotisku.

2 0 atbildēt

kāpēc es neesmu Latvijā emotion

1 0 atbildēt

latvija tik daudz cilveki bez vests pazud, lai kadam veicas lielaja talka uzdurties vienam no viniem, sapuvusam

0 0 atbildēt

Tikko tikai pamodos, ups, nokavēju.  emotion 

0 0 atbildēt

Es nokavēju emotion

0 0 atbildēt

Atbilžu kopsavilkums ļoti apbēdina- ja jau lielākajai daļai neinteresē sakopt savu apkārtni, tad ir pavisam bēdīgi. un skaidrojums- es nemēsloju, tātad ari netīrīšu, ir nevietā, lai neteiktu stulbi. 

Bija tik daudz iespēju padarīt savu apkārtni padarīt skaistaku, Bet laikam jau gaidām, ka to mūsu vietā padarīs citi,un paust savu neapmierinātību par to, ka tas nav izdarīts tieši mūsu pagalmā.

0 0 atbildēt

Patīk vai nē, bet lielā talka ir priekš muļķiem, kuri par brīvu dara to, ko vajadzētu darīt tiem, kas par to saņem algas! Viss šis ir viens liels joks, kur vienu dienu gadā slavenības rosās ar talkotāju meklēšanu un uzpūš to kā kaut ko baigi kruto. Ja tās slavenības tā uztrauktos par tīrību Latvijā, tad mēs viņas redzētu ikkatru otro dienu uzkopjot Latviju - nevis vienu reizi gadā. Un atkārtošos, Lielā talka ir valdības izveidots pasākums, kura laikā grupējas ļoti liels daudzums lētticīgo cilvēku, kuri par brīvu vergo, kamēr atbildīgie sēž savos kabinetos un malko visīti.  Tie, kuri piedalās lielajā talkā ir muļķi vai "slavenību" gadījumā vienkāri bezmaksas iespēja pazibēt kameru priekšā!

0 0 atbildēt
Katru dienu ir jākopj dzimtenes āres,ne tikai vienreiz gadā!!!Es katru dienu ceļu augšā stikla un plastmasas pudeles un metu viņas iekšā šķirošanas konteinerā!!!Par ZAĻU un LATVISKU LATVIJU!!!
0 0 atbildēt