local-stats-pixel fb-conv-api

Modes izrādē „Skaistuma simpozijs” savus izstrādājumus demonstrēs „Lauma Lingeri0

45 0

30. augusta modes izrādē “Skaistuma simpozijs”, kas notiks Liepājas teātrī pulksten 20:00, savas kolekcijas prezentēs arī Baltijā vadošais veļas ražošanas uzņēmums “Lauma Lingerie”. Krāšņās modes izrādes apmeklētājiem būs iespēja novērtēt pašmāju uzņēmuma radīto veļas kolekciju modeļus.

Informācija mājas lapā www.lauma.lv vēsta, ka Baltijas vadošais veļas uzņēmums Liepājā tika izveidots sešdesmitajos gados, kad visā pasaulē aktivizējās attieksme pret skaistumu un seksualitāti. Jau kopš pirmajiem ražošanas gadiem “Lauma” izvirzījās par līderi Latvijā un toņa noteicēju Baltijā. Strauji uzņēmums ieguva atpazīstamību bijušajā Padomju Savienībā un, iestājoties kapitālismam, ražošana kļūst arvien apjomīgāka, modernāka, kā rezultātā šobrīd jau “Lauma Lingerie” vārdu zina sievietes lielā daļā pasaules.

Modes izrādē „Skaistuma simpozijs” skatītājiem tiks piedāvāti modeļi no „Lauma Lingerie” bāzes kolekcijām, kas ieturētas minimālisma stilā un izceļas ar eleganci, vieglumu un komfortu, lai sievietes justos par sevi pārliecinātas katrā savas dzīves dienā. Bet vilinājumam tiks piedāvāti arī daži modeļi no jaunās rudens/ziemas kolekcijas. Galvenie iedvesmas avoti, veidojot modeļus jaunā kolekcija, bija Renesanses perioda krāšņums un bagātība, dabas daudzveidība, kā arī nebeidzamais spēks un saviļņojošā noslēpumainība, kas raksturo tā laika sievietes. Lauma Lingerie piedāvā 30 jaunas un aktuālas apakšveļas kolekcijas, kas ir piemērotas agra rudens garderobei un ziemas periodam.

Atgādinām, ka Lauma Lingerie ir arī Liepājas modes svētku atbalstītājs, nodrošinot dāvanu kartes, kas tiks izlozētas arī starp tiem, kas iegādāsies biļetes uz modes izrādi „Skaistuma simpozijs”. Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīze” tirdzniecības vietās un internetā.

45 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000