local-stats-pixel fb-conv-api

Kļūsti par informācijas tehnoloģiju jomas entuziastu un profesionāli – studē ViA31

121 5

Jautājumi: „Studēt vai nestudēt?”, “Ko studēt?” un “Kur studēt” pēc 12. klases absolvēšanas nereti nomoka daudzu jauniešu prātus. Arī tad, ja ir izdarīta izvēle par labu studiju uzsākšanai, nākas apjukt augstākās izglītības iestāžu plašajā piedāvājumā.

Vidzemes Augstskola piedāvā koledžas, bakalaura, maģistra un doktora līmeņa studiju programmas. Savām spējām un interesēm piemērotāko sev šeit var atrast ikviens: 17 kvalitatīvas un elastīgas studiju programmas sešos studiju virzienos: “Biznesa vadība”, “Informācijas tehnoloģijas”, “Mehatronika un būvniecība”, “Komunikācija un mediji”, “Pārvaldība”, “Tūrisms un atpūta”.

121 5 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Padomāsim loģiski - ja tā būtu tik laba vieta , tad nebūtu jāreklamē kaut kādā tīņu izklaides lapā. emotion Un būsim godīgi -Latvijā ir tikai kādas 3 mācību iestādes ko varētu dēvēt par augstskolām, pārējās tādas koledžas vien ir emotion 

11 0 atbildēt

Kāpēc Tev bija lieki 3 gadi jānīkst skolā, ja varēji pēc 9tās uzreiz maukt uz gateri? Salaga baltrocītis - intelEģents te atradies, mļa! emotion 

7 0 atbildēt

Teikšu kā vidusskolēns, kas uz ViA piebraukā papildzināšanu ieguvei. Es eju jaunizveidotā programmā "Jaunā tehniķu skola", kur mēs apgūstam zināšanas par elektroniku. Šobrīd mēs programmējam ar arduino palīdzību. 

Mūsu pasniedzējs vienmēr meklē ko svaigu un cenšas mums to parādīt, nodemonstrēt, un  ir atsaucīgs. Kā esmu runājis ar pašiem ViA studentiem, tad liels pluss studējot ViA ir tas, ka šajā augstskolā atšķirībā no citām, lielākām, pasniedzējs var tev veltīt lielāku laiku. Ja izteikties tieši ar šī studenta vārdiem, tad citējot viņu - "Tu neesi tas tur no 3 rindas labajā pusē piektais. Pasniedzējs tevi pazīst un uzrunā tevi vārdā."  

7 0 atbildēt

Valmierā? emotion

6 0 atbildēt
Spokos tak reklāma aizliegta emotion
6 0 atbildēt

mani tā grauž visi tie smaidīgie un glumie purni reklāmās n shit neņemet shito galvā, izņemot tie kas vēlas

1 0 atbildēt

Tur absolventu sarakstā ir daži "vecākie programmētāji".

Jūs nebrīnieties - tas ir vienkārši amata nosaukums tāds, JA uzņēmumā gribas gradāciju kaut kādu. Vecāko programmētāju uzņēmumā var būt daudz, un var būt mierīgi bariņš vēl krutāku par tiem "vecākajiem programmētājiem". Tīmlīdi, arhitekti, analītiķi - kā nu kurā vietā pieņemts turēt štatā pozīcijas.

1 0 atbildēt

Padoms 9vītajiem - neejiet uz vidusskolu, būs pilnīgi izniekoti 3 gadi  emotion 

9 9 atbildēt

Juristi pie nevajadzīgiem sūdiem? mkay mkay. emotion

0 0 atbildēt

3. xp ko

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Skolas vajag klapēt ciet, bernus jāsūta labot ceļus, celt slimnīcas un tīrīt lapas, Valsts bus neizglītota, tieši tāda, kādu viegli vadīt, un visi darbi tiks izdarīti, visi būs priecīgi, un nevajag  pabalstus izsniegt, nevajag pensijas. Viss IKP lai aiziet valsts kase, un nebūtu iegiuldijumi paraleli 21%PVN, ikvienam pakalpojumu ražotajam jasniedz valstij 15% savas saražotas produkcijas! emotion

0 0 atbildēt