local-stats-pixel fb-conv-api

Kanādietis Dārlingtons kļūst par „Sprite Slam Dunk” divkārtējo čempionu Grīziņka4

36 0

Rīgā, Grīziņkalna skeitparkā otrdien, 22. jūlijā ar iespaidīgiem „dankiem” un plašu apmeklētāju skaitu Grīziņkalnā norisinājās starptautiskais „Sprite Slam Dunk” konkurss, kurā otro gadu pēc kārtas triumfēja un EUR 1500,- naudas balvu ieguva kanādietis Džastins Dārlingtons jeb „Jus Fly” atstājot aiz sevis šī brīža pasaules labāko „dankeri” poli Rafalu Lipinski.

Šogad konkursā startēja astoņi dalībnieki, starp kuriem bija pasaules labākie meistari bumbas triekšanā no augšas, kur finālā ar 128 punktiem pārliecinoši triumfēja Džastins Dārlingtons („Jus Fly”) atstājot aiz sevis šī gada prestižā Francijas „Quai 54” „slam dunk” turnīra uzvarētāju poli Rafalu Lipinski ar 102 punktiem un Eiropas ātrāko roku īpašnieku Dmitriju Krivenko („Smoove”) no Ukrainas. Savukārt pašmāju labākais pārstāvis Kristaps Dārgais izcēlās ar savu kreativitāti finālā paliekot ceturtais ar 55 punktiem.

Dalībnieku vidū redzējām arī īsāko profesionālo „dankeri” amerikāni Porteru Meiberiju („What’s Gravity”), kurš pārsteidza ar savām prasmēm un pusfinālā palika piektais, tāpat arī atraktīvo Emīlu Olševski („Slash”) no Polijas, Latvijas „slam dunk” atlases finālistus Kārli Apsīti un Renāru Bulduri.

„Šīs bija viena no gada labākajām sacensībām. Konkurss tika noorganizēts augstā līmenī ar augsta līmeņa veidotiem „dankiem.” Pēc uzvaras sacensībām atzīst Džastins Dārlingtons

Konkurss aizritēja trīs kārtās, kur pusfinālā cīnījās seši dalībnieki, bet līdz finālam tika četri spēcīgākie. „Dankeru” sniegumu vērtēja žūrija – labākais basketbola komentētājs Edgars Buļs, basketbola kluba „VEF Rīga” viens no dibinātājiem Valdis Valters, basketbolists, autobiogrāfiskās grāmatas „Āmen” autors Kaspars Kambala, „Ghetto Games” galvenais mākslinieks Vladislavs Lakše un Latvijas basketbola izlases kandidāts Žanis Peiners.

Otrdien „Sprite Slam Dunk” konkurss notika tradicionālā ielu basketbola „Ghetto Basket” turnīra laikā un pēc „Ghetto Slepenā randiņa”.

„Sprite Slam Dunk” organizē: Ghetto Family

Konkursa ģenerālais atbalstītājs: “Sprite”

36 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

wow emotion

0 0 atbildēt
Bijām pašā priekša , bet draudzenei palika slikti no saules tāpēc gājām prom . : c pēc tam neko vairs neredzēja .
0 0 atbildēt

Dargais arii nebija slikts! :)

0 0 atbildēt

Pasākums bija interesants, bet neteikšu, ka danku līmenis bija īpaši augstāks par pagājušo gadu.

0 2 atbildēt