local-stats-pixel fb-conv-api

Izsole: Summer Sound13

101 0

Arī šogad LMT Summer Sound organizētāji ir parūpējušies, lai uz katra soļa festivāla apmeklētājiem būtu visdažādākās aktivitāšu, izklaides un atpūtas iespējas.

Festivāla ģenerālsponsors Latvijas Mobilais Telefons (LMT) parūpēsies, lai ikviens var izdzirdēt savu iecienītāko dziesmu Toma Grēviņa vadītajā LMT ballītē, kā arī uzlādēt gan savu viedierīci, gan noskaņojumu īpašajā LMT Garastāvokļa uzlādes stacijā. Izballēties varēs arī uz Beershake Reggae Stage deju grīdas Latvijā pazīstamu dīdžeju pavadībā kopā ar Go-Go dejotājām. Tāpat Jūras parka teritorijā būs īpašs Mobilly Lounge ar dažādām spēlēm, un paredzētas vēl daudzas citas izklaides iespējas abas festivāla dienas 11. un 12. jūlijā līdz pat sešiem rītā.

Izsole
Izsoles sākums 21:00>> izsoles formāts - rtrauktā

Balva
Ielūgums uz karstāko mūzikas festivālu "Summer Sound", Liepājā, šī gada 11 un 12.jūlijā. (Ielūgums elektroniskā formā tiks nosūtīts uz lietotāja profilā norādīto epastu, lūdzu pārbaudi vai tas ir precīzi uzrakstīts joprojām darbojas)

Paralēli LMT Summer Sound muzikālajai programmai uz festivāla trim galvenajām skatuvēm, festivāla apmeklētāji varēs veidot savu vasaras karstākās pludmales ballītes mūzikas saturu, iesūtot iecienītāko dziesmu dejām īpašajā LMT ballītē. To abas festivāla dienas vadīs dīdžejs Toms Grēviņš. Dziesmas varēs pasūtīt festivāla viedierīču īpašajā festivāla aplikācijā un sociālajā tīklā Twitter.

101 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Nu jā, droši vien ka tur būs ļoti foršiemotion

9 0 atbildēt

VIENS ielūgums? Pf

5 0 atbildēt

Nē, paldies, es iešu uz kapusvētkiem.

5 0 atbildēt

Japamēģina.

3 0 atbildēt

Visur šis pasākums tiek afišēts.. tikai sukas cenas pacēluši...

3 0 atbildēt

Aiziešu ar vecākiem un māsīcu uz stundu, divām. Paklausīšos Donu, vēl pāris dziedātāju, bet nav jēga ilgi ''tusēties'', jo pēc dažām stundām tur visi gulēs parubījušies Liepājas smiltīs. Ja Jūs redzētu kā tur izskatās pēc festivāla!  emotion

2 0 atbildēt

uz 1 vai 2 dienām?

0 0 atbildēt

laiks dzirinai emotion

0 0 atbildēt

Šogad pasēšu, programma sūds 

0 0 atbildēt

Alkoholiķu saiets, nekas vairāk. 

4 7 atbildēt