local-stats-pixel fb-conv-api

I LOVE starving games12

170 4

Sanāciet sanāciet, stilīgi filmu aksesuāri, šodien par cepumiem, rīt par eiro, nenokavējiet! Noskaties filmu, saņem emocijas, paliek atmiņas! Paņem rokās somu, ieliec tajā vecās zeķes, paliek smaka! Kas krutāk? Soma! Bez variantiem! Šodien izsolē piedāvāju stilīgu "I LOVE starving games" sporta somu. Stilīgs aksesuārs par tāda pat nosaukuma filmu. Esi cilvēks soma!

Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - parastā

Izsoles ir pārceļojušas uz kreisās malas menu "spoku rīki"

Balva
Stilīga sporta soma ar uzrakstu "I LOVE starving games". Somu var izmantot kā veco kedu un zeķu glabātuvi! Perfekti saglabā smaržu.

Visā pasaulē plaši pazīstamie parodiju meistari Džeisons Freibergs un Ārons Zelcers (“Iepazīstieties, spartieši”, “Šausmenīte”, “Filma katrastrofa”, “Episkais ķinis”) skatītājiem ir sagādājuši vēl vienu jautru filmu “Izsalkuma spēles”.

Šī filma atļaus izsmieties līdz asarām par citām populārām, miljoniem vērtām filmām. Smieklu maratons sākas ar nedaudz pārveidotu tekstu no filmas “Bada spēles”: “Labrīt, izsalkušie 12. Rajona iedzīvotāji! Neaizmirstiet, ka šodien noris atleses ceremonija, tāpēc lūdzam vecākus doties uz iecienītāko bērnu laukumu, kur sāksies nāves izloze.” Barbarisko spēļu laikā redzēsim atsauces no tādām filmām kā “Atriebēji”, “Neiznīcināmie”, “Harijs Poters” un “Avatars”.

Īpaši jautrību filmai piešķir visiem labi zināmās parodēto tēlu rakstura iezīmes. Filmu kritiķi ir izteikuši atzinību par to, kā “Izsalkuma spēļu” veidotāji ir pratuši radīt vienotu scenāriju, apvienojot vairāku citu filmu sižetus, turklāt nopelnot miljnoniem dolāru ar jokiem. Filma ir piesātināta ar zināmājakiem dialogiem un notikumiem, kas filmas tēlu parāda ironiski absurdās situācijās. “Izsalkuma spēļes” iemieso to, ko auditorija visā pasaulē vēlas visvairāk – pasmieties.



170 4 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Izskatījās pēc prezervatīviem  emotion

11 1 atbildēt

Stulba filma.

9 0 atbildēt

Jēls. Tizla filma, priekš parodijas biju gaidījis ko vairāk.

7 1 atbildēt
8 avatars8

man nepatika tā filma

5 0 atbildēt

Nez kā citiem, bet man liekās, ka šī soma nav pelnijusi parasto izsoli :D 

4 0 atbildēt

Negribētu zilu aci.

1 0 atbildēt

Let me Guess - I will not win like always emotion

1 0 atbildēt

Šis noderētu kā reklāmas rullis, bet ne filma emotion

1 0 atbildēt