local-stats-pixel fb-conv-api

Hipsterīgais pilsētas festivāls “Ezīšfests”! Ieeja brīva!3

27 0

Labākās ielu festivālu tradīcijas apvienotas vasaras noslēguma pozitīvākajā pasākumā “Ezīšfests”!

Vasaras izskaņā, 30. augustā, visas dienas un nakts garumā Vecrīgā iemīļotais bārs “Ezītis miglā” jau otro gadu pēc kārtas rīko hipsterīgu pilsētas festivālu “Ezīšfests”. Pasākums norisināsies Rīgas Domes stāvlaukumā, iepretim Palasta ielai 9. Ieeja - bez maksas!

Ezīšfestā varēs izbaudīt bagātīgu un katra gaumei atbilstošu festivāla programmu, kas šajā gadā tiks aizvadīta supervaroņu zīmē. Par pasākuma galveno patronu izvēlēts SUPEREZIS, un ikviens aicināts piedalīties īpašā konkursā - fotogrāfijā iemūžinot sevi jau zināma vai pasaulē pagaidām vēl nepazīstama varoņa tēlā. Ņemiet lietā iztēli, radiet foto, kurā esat redzams kā supervaronis, lieciet bildi Facebook vai Instagram, pievienojot mirkļbirku #superezis. Fotogrāfijas publicēt aicinām jau šobrīd, bet, ja nepagūsiet bildi izveidot pirms festivāla, “Ezītis miglā” būs parūpējies gan par īpašiem supervaroņu apmetņiem, gan arī par batutu, uz kura būs iespējams radīt lidojoša supervaroņa attēlu. Arī šai aktivitātei noteikumi ir gluži tādi paši kā pirms festivāla veidotajām bildēm – foto jāievieto Instagram vai Facebook, klāt jāpievieno mirkļbirka #superezis. Konkursa uzvarētajus paziņosim 5. septembrī, un pirmo trīs vietu ieguvēji saņems klientu atlaižu kartes no “Ezītis miglā”!

Ja ieradīsies laika posmā no plkst. 13.00 un būsi viens no pirmajiem 200 klientiem festivāla īpašajā bekoncatering bārā, īpašā stendiņā varēsi saņemt aproci, ar kuru līdz pat rītam iegūsi 15% atlaidi gan festivāla teritorijas bārā, gan arī kafē/ bārā “Ezītis Miglā”.

No plkst. 11 līdz 16, Ezīšfesta brokastu cēlienā, sadarbojoties ar dzīvespriecīgo bāru/ restorānu “YOLO” (Palasta iela 10), Superezis aicina baudīt nesteidzīgu branču, sēžot uz siena ķīpām. Kas par romantiku - Vecrīgas sirdī atmosfēra nu gluži kā lauku sētā!

No plkst. 11 līdz 18 festivāla teritorijā norisināsies dažādas radošās aktivitātes, darbnīcas un citas izdarības, kurās varēs iesaistīties gan jaunieši, gan ģimenes ar bērniem, gan arī omītes un opīši. Notiks Ezīšfesta tirdziņš, būs pieejama seju apgelznošana, katru, kurš sapņo ne tikai miegā, aicinām viesoties “Sapņo Rīga” teltī, nebēdnīgie laipni gaidīti izmantot batutu, mazie viesi varēs iesaistīties īpašā, speciāli viņiem radītā geokešinga jeb slēpņošanas aktivitātē, kā arī pierādīt savas superspējas, izrēķinoties ar “ļaundari”. Izsalkušie apetīti aicināti remdēt BURGERĒŠANAS sacensībās, bet izslāpušie veldzēties varēs BEERPONGTURNĪRĀ, savukārt atlētiskajiem tiks dota iespēja pierādīt savu superspēku alus MUCU NEŠANAS sacensībās. Ar skaistu priekšnesumu, deju meistarklasi un zvaigznēm pielietu flešmobu iepriecinās “Happy Dance Studio”, mākslienieciskās dvēseles varēs izpausties, iesaisoties lielformāta abstraktās mākslas darba gleznošanā.

Atpūtas zonā varēs baudīt prieka mirkļus, iekārtojoties uz granulu maisiem un spēlējot dažādas galda spēles vai vienkārši malkojot gardu dzērienu. Par dzīves izgarošošanu gādās “BEKONcatering”..., jo ar bekonu viss vienmēr garšo daudz labāk!

Visas dienas garumā uz skatuves kāps pašmāju grupas un mākslinieki:

11:00 Duets

12:00 Into One

12:45 Rīgas improvizācijas teātris

14:00 Reinis Jaunais

15:00 Sound Desire

16:00 UMAY

17:00 On My Way

18:00 The Coconuts

19:00 The Citizens

20:00 Miks Dukurs

21:00 OGHRE

22:00 Edavārdi

23:00 Gapoljeri

00:00 Andris Kivičs

No plkst. 1 spēlēs DJ, tāpēc visi laipni aicināti uz ballīti līdz pat rīta gaismai!

Kopā ar Ezīša draugiem “Lieliska dāvana” būs iespējams izmēģināt savus spēkus veiklības stafetē, kā arī iemūžināt mirkli jaukā fotogrāfijā ar krāsaino “Lieliska dāvana” talismanu - oranžo ziloni.

Tie, kuri festivālā ieradīsies sagatavojušies - tērpušies supervaroņa tēlos, saņems pārsteiguma balvas.

Tiekamies Ezīšfestā!

27 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Dienu gan pavadīšu Nez Driftā, vakarā ta jau manīs - varētu aizpūsties uz Edavārdiem! emotion

1 0 atbildēt

Kad būs iespējams no Ezīšfesta 2014 dabūt bildes?

1 0 atbildēt

Super, mēs ar The Pary Legs arī būsim, tirgosim savus legingus un maikas :D

0 0 atbildēt