local-stats-pixel fb-conv-api

Gorans Bregovičs6

112 0

VIENS NO VISU LAIKU SLAVENĀKAJIEM BALKĀNU MŪZIĶIEM GORANS BREGOVIČS 16. NOVEMBRĪ KONCERTĒS PALLADIUM

Gorans Bregovičs pēc vairāku gadu pauzes atkal atgriezīsies Latvijā, lai 16. novembrī ar savu jaunāko koncerttūres programmu „Šampanietis Čigāniem” kāptu uz Palladium skatuves, informē koncerta organizatoru pārstāvis Uģis Polis.

Izsoles sākums 18:00>> izsoles formāts - parastā

Izsoles ir pārceļojušas uz kreisās malas menu "spoku rīki"

Balva
Divi ielūgumi uz GORANSA BREGOVIČA koncertu 2013.gada 16.novembrī, plkst. 19:00 Palladium.

Līdz šim karstasinīgais mūziķis jau trīs reizes ir sniedzis neaizmirstamu koncertu Latvijā, un katru reizi tie bijuši pilnībā izpārdoti. Jaunā albuma koncerttūres programma „Šampanietis Čigāniem” tiek raksturota ar vārdiem - „Nav otras tādas ballītes kā Gorana Bregoviča ballīte”. Tās ieskaņošanā piedalījusies arī pasaulslavenā grupa „The Gypsy Kings”, bet visu koncertu pavadīs Bregoviča „Kāzu un Bēru orķestris” („Wedding and Funeral Orchestra”).

Gorans Bregovičs ir serbu izcelsmes mūziķis - Balkānu leģenda. Viņš ir šī pasaules reģiona slavenākais filmu komponists, sarakstot mūziku vairāk nekā 30 filmām. Sākot savu karjeru spēlējot ģitāru kādā itāļu striptīzklubā, 70’os gados viņš aizsāka slaveno rokgrupu Bijelo Dugme (White Button), kuras sastāvā pavadīja vairāk nekā 10 gadus, taču šobrīd mūziķis karjeru turpina kā solo mākslinieks.

Albums „Šampanietis Čigāniem” ir atbildes reakcija uz Eiropā notiekošajiem čigānu nemieriem. Tie tikuši padzīti no Francijas, Itālijas, viņu mājas tiek dedzinātas Ungārijā, un pār viņiem līst nežēlīga vardarbība Serbijā, kā arī citās Eiropas valstīs. „Čigāni nav šīs pasaules problēma, tie vienmēr ir bijuši viens no šīs pasaules talantiem. Šis ir mans tosts viņu talantam,” šādi par situāciju un jauno albumu izsakās pats Gorans Berovičs.



112 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Patiešām, kam nebūs vairs ko darīt, tas atradīsies izsolē :D

2 0 atbildēt

Spokos būs Gypsiju cīņa plkst. 18.00.

0 0 atbildēt

Aaa tad par šito čiganu konceru tu runaji jacky :D

0 0 atbildēt

Shampange for gypsies and next vodka for Russians. emotion

0 0 atbildēt

Man gan ļoti patīk Gorans Bregovičs, bet ar to nelielu cepumu daudzumu, kas ir man, nav jēgas izsolē rādīties! :D

0 0 atbildēt

būtu visiem spokiem pa biletei iedevis pret visiem maniem cepumiememotion

0 0 atbildēt