local-stats-pixel fb-conv-api

Ēst, lai dzīvotu!17

78 1

Džoels Fūrmans (Joel Fuhrman) ir starptautiski atzīts sertificēts ārsts un uzturzinātnieks, kas specializējies slimību ārstēšanā ar dabiskām metodēm, kā arī vairāku pasaules bestselleru autors. Viņa vēstījums par to, kā dzīvot pilnvērtīgu, no slimībām brīvu dzīvi izpelnījies milzīgu atsaucību un atzinību visā pasaulē. Šī zinātniski pamatotā pieeja veselīgam dzīvesveidam un uzturam, un sevis atveseļošanai uzskatāma par revolūciju mūsdienu medicīnā.

Izsole
Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - http://www.spoki.lv/palidziba/Izsoles-par-cepumiem/42769" rel="nofollow" style="color: rgb(78, 121, 154); text-decoration: none;">pārtrauktā
(Pietrūkst izsolei cepumu? Nopērc "Cepumu biržā"!)

Balva
Džoels Fūrmans (Joel Fuhrman) grāmata “Ēst, lai dzīvotu” (Eat to Live) Cietie vāki, 416 lpp. (Balvu varēs saņemt personīgi, TVNET birojā)

Grāmatā “Ēst, lai dzīvotu” (Eat to Live) atradīsiet liecības par šokējoši lielu svara zaudēšanu un atlabšanu no dzīvībai bīstamām slimībām, uzturmācību, zinātniskus pētījumus, kas pamato Dr. med. Džoela Fūrmana ēšanas plāna principus, receptes, idejas maltītēm un vēl daudz vairāk. Šis vienkāršais ēšanas veids palīdzēs ikvienam zaudēt svaru, atgūt veselību un saglabāt to.

78 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 17

0/2000

Amerikāņi teiktu , es dzīvoju lai ĒSTU MCDONALDĀ emotion

7 2 atbildēt

nu nē, dzīvot lai ēstu.

3 0 atbildēt

Da labi

2 0 atbildēt

Ir kādas atsauksmes par grāmatu?

0 0 atbildēt

laba grāmata ir arī Zaļo Kokteiļu Revolūcija!

0 0 atbildēt

Man patīk arbūzi emotion

0 0 atbildēt

Paldies Jacky :))

0 0 atbildēt

sāc est vegāni, svars kritīsies arī un veselība atgriezīsies. neēd dzīvnieciņus, viņi arī grib dzīvot!

0 1 atbildēt