local-stats-pixel fb-conv-api

Es & ES konkursa “Ar ko Tev asociējas katra ES valsts” fināls47

100 9

Apkopojot konkursa “Ar ko Tev asociējas katra ES valsts” rezultātus, mēs nonācām pie neviennozīmīgiem secinājumiem. Balsojumu dinamika par dažiem konkursa darbiem nebija proporcionāla, salīdzinot ar citu dalībnieku balsojumiem. Izpētot balsojumu ip adreses un balsojumu intensitāti mēs nolēmām nemeklēt sunim blusas, bet pirmajām trim vietām uztaisīt papildus fināla balsošanu. Tikai šoreiz, bez anonīmiem lietotājiem.

Balsojums ilgs līdz 2017.gada 7.februāra plkst. 12:00. Uzvarētāju paziņošana 07.02.17. Atgādināšu trīs finālistu darbus:
1.darbs autors: KALENS
2.darbs
autors: Marta Erdmane
3.darbs
autors: Kaķūns

100 9 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000
Noteikumi ir jādomā pirms, nevis pēc konkursa.
36 0 atbildēt

Un jūsuprāt ir normāli, ka finālā tiek administrācija? Nekur Eiropā tādas lietas nav atļautas.

Var jau pamēģīnāt sarīkot nepatikšanas pašam portālam.

37 2 atbildēt

Es jau neko, bet šis konkurss jau pašā pamatā bija ļoti negodīgs, ļaujot "savējiem" Administrācijai piedalīties! un noteikumos bija minēts tas var reklamēties visur un 5. februārī paziņos uzvarētāju! Pienāk 5. februāris konkursa organizātori ieraudzīja to ka savējais neuzvar tad izdomāja jaunus noteikumus, kuros noskaidros uzvarētāju un balsot varēs tikai reģistrētie lietotāji, lai gan iepriekš bija teikts, ka balsot var ikviens! emotion  Ļoti nesmuki izskatās! Tipiski TVNET garā pacelt sev reitingus lai muļķi lietotāji izreklamē portālu un balvu paturēt sev nevis godīgi uzvarētājam (cilvēkam no malas) pasniegtu balvu! 

Par IP adrešu maiņu runājot tieši KALENS ir tas kurš izmantoja IP adrešu mainīšanas programmu "Mis un Misters 2016" konkursā un pirmajā kārtā sasniedza lielu balsu pārsvaru, un otrajā kārtā kur balsošana notika tikai komentāros starp reģistrētajiem lietotājiem tikai viens cilvēks par viņu nobalsoja un tas pats bija Administrātors. Līdz ar to KALENS palika pēdējais. emotion

P.S. Administrācija atkal sapūtīsies par to ka es pasaku taisnību un izdzēsis manu komentāru vai arī rediģēs to viņiem patīkamā formā, bet tas tikai pierādīs to cik TVNET ir pretīga organizācija!  emotion 

29 2 atbildēt

Beigu beigās jēla reklāma šis viss pasākums. Administrācija sāk jau atgādināt saimu ievēlot savējos!lame

25 2 atbildēt

Nevis Marta izmantoja IP maiņas programmas, bet lietotāji, kuriem ir piegriezusies dažu labu adminu šmau*šanās  emotion 

20 0 atbildēt

Es pienemu ka Marta iekluva, jo sai ir loti tuvs kontakts ar administraciju, jo savadak vinas vieta butu jabut velvienam adminam.

22 3 atbildēt

Ko drīkst darīt? Savus darbus drīkst reklamēt sociālajos tīklos, ķēdes vēstulēs, medijos, televīzijā, radio, citu portālu komentāros, forumos un čatos utml. Ierobežojumu uz savu darbu reklamēšanu nav.

18 0 atbildēt
Kapec admini kapēc nevar but cits cilveks ???
18 2 atbildēt
Par Martu, jo Kalens tik spamo. emotion Lai uzvar kāds, kas nav adminos. emotion
22 7 atbildēt

Jā, vispār nav baigi smuki, ka divi no trim finālistiem ir admini.

14 0 atbildēt

Manuprāt spokos jābeidz veidot konkursi. Vienmēr tik problēmas beigās.  emotion 

14 0 atbildēt

Thug life... emotion 

12 0 atbildēt

wtf

13 2 atbildēt

Visi ļoti labi, bet kaķūna darbs no visiem man par gramu tomēr labāk patīk. 

11 0 atbildēt

So Kalens ar Martu čīto, bet pataisno balvu nedod Kaķūnam? Nopietni?

12 1 atbildēt

komunisti

11 1 atbildēt

nezin pat par ko balsot. Visi tik vienkarsi. Citi bija labaki emotion 

10 0 atbildēt

KALEN apsveicu Tevi ar iegūto uzvaru konkursā! Laikam laba sajūta izmantot IP Adrešu mainītāju, veidot fake profilus no katras IP adreses un pašam par sevi balsot! Malacis es Lepojos ar Tevi, Tu perfekti parādi kāda visatļautība un bardaks valda šeit.  emotion 

12 7 atbildēt

Iesaku palasīt spoku konkursus, nevis anonīmi vervelēt. Ja nav norādīts, ka konkrēto datumu ieskaita, tad beidzas iepriekšējā datumā. Turklāt jacky skaidri un gaiši uzrakstījis, ka papildus balsošana ir tādēļ, ka manītas aizdomīgas darbības ar anonīmajiem balsojumiem un kā reiz šeit jau vien atzinās, ka tas tika darīts speciāli. 

Vari droši šai komunistu portālā vairs neatgriezties un beigt lietot internetu, ja jau smadzene sāp.

7 2 atbildēt

*

5 1 atbildēt