local-stats-pixel fb-conv-api

Circus extreme12

165 4

Šī ziema jums paliks atmiņā uz ilgu laiku! Jau 15.decembrī Rīgā PIRMO REIZI uzstāsies Pasaules slavenais CIRKA ŠOVS " EXTREME "! Šovs " EXTREME " –noskaņojies MAKSIMĀLI ! Maksimālās EMOCIJAS, DINAMIKA, POZITĪVS! Eksotiskie dzīvnieki, LABĀKIE akrobāti, oriģinālie komiskie numuri - katra izrāde ir pelnījusi augstākās atzīmes! Šovs " EXTREME" aizraus gan pieaugušos, gan bērnus!


Dzīvnieku mīļotāji būs sajūsmā ! Viņus gaida neticami numuri ar INDIJAS ZILOŅIEM. Šie milzīgie dzīvnieki, kuru svars var sasniegt 6 tonnas, parādīs jums nepārspējamu eleganci un grāciju. Milzīgi dzīvnieki, kas sver ap 1 tonnu - AMERIKAS BIZONI. Viens skatiens uz šiem “monstriem” kas skrien pa arēnu, palielinās adrenalīnu ikvienam! KAMIEĻI- BAKTRIANI -īsts RETUMS mūsdienu cirkā! Pateicoties mākslīgai treneru vadībai, šie neveikla izskata dzīvnieki var viegli dejot un veikt trikus.


EKSTREMĀLIE “NĀVES TRIKI” piespiedīs Jūs vairākkārt aizturēt elpu! Apdrošināšanu trūkums, liels ātrums un augstums, REĀLS EKSTRĒMS ! Trika " NĀVES RATS " izpildīšana prasa milzīgu drosmi! Tas ir pamatoti uzskatāms par "nāves numuru " ! Nepieciešamie rekvizīti - čaula ar diviem dobu diskiem kuri ir piestiprināti 20 metru augstumā. Konstrukcija paātrinājas un akrobāti veic elpu aizraujošus trikus uz iekšējām un ārējām disku virsmām. Tikai daži uzdrošinās izpildīt šo numuru!


MOTORŠOVS " NĀVES BUMBA " tiek pelnīti uzskatīts par visekstrēmāko pasaulē motociklu triku ! Arēnas vidū ir novietota lielā metāliskā sfēra, kuras diametrs ir 7 metri un smagums - 2 tonnas. Vairāki motobraucēji vienlaicīgi veic bīstamus trikus sfērā!


Starp satriecoši ekstremāliem trikiem un burvīgiem numuriem ar dzīvniekiem Jūs redzēsiet arī SMIEKLĪGUS “FUNNY” NUMURUS. Šovs " EXTREME " piedāvā Jūsu uzmanībai visjautrāko un satriecoši harizmātisku KLAUNU! Gan pieaugušie, gan bērni būs sajusmā par klauna jokiem! Arī auditorija piedalīsies jaukos klauna numuros!


Visi šova “EXTREME” numuri ir rūpīgi pārdomāti un tiek prezentēti profesionālā līmenī ! Krāsainie tērpi , baleta šova dinamiskās dejas, specefekti, gaismas un skaņas krāšņums uzdāvinās Jums FANTASTISKAS EMOCIJAS!

Nepalaidiet garām ! Dec 15, 2013 . Arēna Rīga . 14.00 un 19.00 .

BŪS KARSTI!

165 4 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Es domāju, ka dzīvnieku mīļotāji tik tiešām būs sajūsmā, vērojot kā nebrīvē turēti dzīvnieki, pēc stundām ilgiem ceļojumiem šaurā krātiņā, izpilda nedabiskus procesus, kurus apguvuši dresēšanas laikā, baidoties no palikšanas badā un sāpēm ko izraisa elektrība, pātagas un asi priekšmeti.

28 2 atbildēt
Bus auksts. Decembris ka neka...
7 0 atbildēt

Tagad ierunājas tie trakie dzivnieku mīļi,kad jaēd burgeri vai šašliks,vai mugurā velk ko no dzivnieku valsts tad vis ir pohuij.Bet cirks ir slikts dzivnieciņiem -tikai nevajag dirst.....

6 1 atbildēt

Ja Jacky saka, ka "BŪS KARSTI" tad tur noteikti ir jābūt..  emotion

3 1 atbildēt

Gatavais cirks emotion

2 0 atbildēt

Ciest nevaru cirku, del dziiivniekiem kraatinos.... ja cilveeeki grib buuut klauni un meerkakji lai paargeerbjaas un leeekaaa paa to buuuri.....

2 2 atbildēt
Es biju domājusi, ka būs izsole emotion
0 0 atbildēt

mjam

0 0 atbildēt

Pēdējais vecis baigi KirovLipmanu atsit 

0 0 atbildēt

Dzīvnieki krātiņā pārcietuši daudz, bet ja izlaistu brīvībā nezinātu, kā izdzīvot emotion

1 2 atbildēt
jā dzīvnieku mīļotāji noteikti būs sajūsmā redzot tos nabaga spīdzinātos dzīvniekus...
1 2 atbildēt